Na Zachód! Tfuu... Na Wschód.

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Na Zachód! Tfuu... Na Wschód.

Postprzez sevs » 7 mar 2014, o 15:33

bracie napisał(a):wszystkim ludziom poslugującym się ruskim paszportem zabronić wjazdu do zachodniego świata. I wszystkie dzieci oligarchów zarowno ruskich jak i ukrańskich wywalić z preztiżwoych szków Wielkiej Brytanii, Szwajcarii czy innych Stanów. Niech siedzą u siebie

to chyba niemożliwe ale też wierze w sprawiedliwość
i życzyłbym sobie najostrzejszych sankcji
jak tak mocno lizneli tego zachodu to może by się w końcu postawili władzy

Postprzez Maro » 7 mar 2014, o 17:00

bracie napisał(a):Spotkanie się to sukces? To ich zasrany obowiązek. Sankcje. Uła, Putin zesrał się ze strachu (pewnie na ten okręt wojenny, który mu właśnie zbudowała Francja). Należy wszystkim ludziom poslugującym się ruskim paszportem zabronić wjazdu do zachodniego, zgnilego i niecywilizowanego świata. I wszystkie dzieci oligarchów zarowno ruskich jak i ukrańskich wywalić z preztiżwoych szków Wielkiej Brytanii, Szwajcarii czy innych Stanów. Niech siedzą u siebie, zapijają się na śmierć i modlą do ikon z podobizną Putina. Amen

No to się nie rozumiemy. Ja twierdzę tylko, że mam Unię za tak skostniałą i niezdolną do sprawnego działania instytucję, że obecne jej działania są dla mnie lekkim zaskoczeniem.
L: Tak samo źle byłoby mi w towarzystwie kogoś kto jest zoofilem, pedofilem, albo fetyszystą takim co lubi być poniżanym podczas hmm "seksu".
CZ-Ł: Zapomniałeś jeszcze wymienić morderców, gwałcicieli i Arabów, bo porwali Stasia i Nel.

Postprzez Thorgal » 8 mar 2014, o 14:09

Byliśmy wczoraj z Jolą w kinie na filmie "Jack Strong". Polecam bardzo. W kontekście wydarzeń na Krymie nabiera on szczególnego znaczenia. Po seansie naszła nas następująca refleksja: o ile inwazja hitlerowskich Niemiec miała miejsce w imię idei - chorych idei, ale jednak idei (nazizm, faszyzm i rasizm), to imperialne dążenia ZSRR i jego spadkobiercy Rosji są pozbawione... wiary w cokolwiek. Tu mamy do czynienia z wyjałowioną z idei, barbarzyńską mentalnością podboju szaleńców ludzi u władzy i zniewolonego społeczeństwa. Pułkownik Ryszard Kukliński powiedział o Władimirze Putinie, tuż po objęciu przez niego władzy w Rosji 14 lat temu: "Obserwuję Putina, on już ma ciągoty mocarstwowe. Jeszcze jest słaby, ale przy pomocy Zachodu stanie na nogi i wtedy im pokaże. Taki ten Zachód jest, wyhodował Hitlera, Stalina, a teraz hoduje Putina. Dla Polski to bardzo, bardzo niedobre".

A na Krymie jest już 30 tys. rosyjskich żołnierzy. Wzorem zachodnich przywódców - jestem oburzony. Mam nadzieję że pomogłem.
mój blog: pbartosik.pl

Postprzez Jaaasiek » 9 mar 2014, o 19:46

Zapomniałeś jeszcze wyrazić głębokiego zaniepokojenia.
Obrazek

Poprzednia strona

Powrót do FORUM