http://live-act.pl/ratemytrack/to skoro nie wyrzucili typowej reklamy to ja dodam linka do serwisu dla producentów muzycznych w którym nie sprzedajesz,ale dajesz do oceny.
Serwis został stworzony po to, aby każdy mógł poddać ocenie swoje produkcje. Zaznaczam, że skończone w 100%, a nie wersje demo. Zadajemy konkretne pytania, a nie "Czy wam się podoba".
Dodawaj tylko skończone produkcje. Wersje demo i 30 sekundowe preview nie będzie akceptowane.
Zadawaj konkretne pytania. Nie pisz pytań w stylu „oceńcie mój kawałek”, lub „co robię nie tak”. Pomyśl o co chcesz spytać. Nie chcę, żeby to był kolejna strona ze spamem promującym produkcje.
Ta strona nie służy promocji swoich produkcji.
Po dodaniu kawałka cierpliwie czekaj. Jeżeli w przeciągu 24h nie ukaże się na liście to znaczy, że zrobiłeś coś nie tak. Dodaje nawet bardzo amatorskie produkcje. Ważne żeby były skończone.
Wypełnij wszystkie pola, używaj znaków interpunkcyjnych.
Za jednym razem możesz dodać tylko jeden kawałek. Nie dodawaj ich hurtowo i tak przyjmę tylko jeden.
Zgłaszany kawałek musi być koniecznie na Soundcloud.com
oczywiście serwis nie mój, choć korzystam z niego i uważam,że fajnie jakby się udało mu wybić.
Może ktoś z was jest producentem to mu się przyda.