sevs napisał(a):wilkmaciej napisał(a): nie należy do najinteligentniejszych i nie potrafi wyciągać wniosków z tego co się dzieje (patrz pytanie o Putina powyżej)
"W rozmowie z Mariuszem Staniszewskim lider Kongresu Nowej Prawicy podkreśla, że nigdy nie „popierał” Władimira Putina, a gdyby go popierał, to by się tego nie wstydził. Jednym z moich zajęć jest prostowanie głupot, które się mówi o Rosji, a o JE Włodzimierzu Putinie w szczególności. Nigdy nie powiedziałem niczego, czego bym się wstydził i musiał to odwoływać – mówi Korwin-Mikke. I dodaje - Oczywiście uważam, że pan Putin jest znakomitym prezydentem Rosji i byłby świetnym prezydentem Polski. (…) Im bardziej Polacy (i inni sąsiedzi) są niezadowoleni z pana Putina, tym lepszym jest prezydentem z punktu widzenia Rosji. Rozmowa z Januszem Korwin-Mikkem – w nowym „Do Rzeczy”. "
mam problem z inteligencją więc trudno mi to zrozumieć
umarł krul, niech żyje putin!
Jaaasiek napisał(a):Ja odnoszę często takie wrażenie czytając dyskusję z popierającymi KNP:
1. Kto nie popiera KNP (co dla wyborców tejże partii = popiera PO, PiS, SLD, Palikota) nie może być inteligentny
2. Wszystkie wypowiedzi Wiplera czy Korwina są przeinaczane i wyrwane z kontekstu
3. Jak ktoś prosi o wyjaśnienie w jaki sposób zostały przeinaczone/wyrwane z kontekstu wypowiedzi to "i tak nie zrozumiesz" bo patrz punkt 1.
Fajnie jest się zasłonić poglądami i brać kasę za spanie na posiedzeniu i jeszcze OTWARCIE o tym mówić podczas gdy tylu ludzi klepie biedę w kraju, doprawdy fantastyczne to muszą być poglądy. Faktycznie, poprawia to obraz Krula wśród ludzi. I Ty mi potem powiesz, że to nie szkodnik.
Jaaasiek napisał(a):Czyli patrz punkt pierwszy
wilkmaciej napisał(a):Ja za kretynów uważam innych ludzi.
Posiadasz jakąkolwiek wiedzę na temat tej partii, czy tylko chciałeś ot tak "się wypowiedzieć"? Czy znasz jakichś konkretnych ludzi z KNP poza Korwinem i Wiplerem i znasz ich poglądy? Czy to co usłyszałeś od Moniki Olejnik?
Znowu słabo z czytania ze zrozumieniem. Nie Korwin plecie, tylko media przkręcają, wyrywają z kontekstu i manipulują. A tacy jak Ty łykają to jak kaczor gnojówę.
Zrezygnować z powodu "twarzy" to można z reklamy ogórków.
Tak? I co wybrałeś? Nie pójść na głosowanie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 49 gości