To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.
KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH
Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych -
wieteska@kult.art.pl3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum
Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.
przez redhead » 20 cze 2013, o 22:21
Leavandor napisał(a):No ja właśnie miewam czasem wrażenie, że prawie nie ma tu Polaków...
a no widzisz nie ma ....poza Holbą ale on na emigracji siedzi więc nie wiem czy się liczy
"Taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę"
-
-
przez Leavandor » 20 cze 2013, o 23:06
redhead napisał(a):Leavandor napisał(a):No ja właśnie miewam czasem wrażenie, że prawie nie ma tu Polaków...
a no widzisz nie ma ....poza Holbą ale on na emigracji siedzi więc nie wiem czy się liczy
Emigracja to nie ma jakiegoś znaczenia. Gorzej, że jest za Widzewem ;P
-
-
przez agt » 21 cze 2013, o 19:39
Leavandor napisał(a):redhead napisał(a):Leavandor napisał(a):No ja właśnie miewam czasem wrażenie, że prawie nie ma tu Polaków...
Emigracja to nie ma jakiegoś znaczenia. Gorzej, że jest za Widzewem ;P
"widzew-żydzew", jaki tam z niego Polak.
are you such a dreamer to put the world to rights?
-

-
przez sem » 22 cze 2013, o 08:06
jawna opcja SEMicka. /kręci pejsem/
-
-
przez kezlok » 22 cze 2013, o 14:25
Hmm...Sławek Pietrzak dwa tygodnie temu na podpisywaniu płyty wręczał złote płyty i mówił, że kilkaset płyt pozostało do platynowej. Czyli jak mniemam płyta powinna być już teraz platynowa. Tymczasem na liście Olis
http://olis.onyx.pl/listy/index.asp?lang= nie ma informacji nawet o złotej. To jak jest, hmm?
-
-
przez donkey » 22 cze 2013, o 19:29
kezlok napisał(a):Hmm...Sławek Pietrzak dwa tygodnie temu na podpisywaniu płyty wręczał złote płyty i mówił, że kilkaset płyt pozostało do platynowej. Czyli jak mniemam płyta powinna być już teraz platynowa. Tymczasem na liście Olis
http://olis.onyx.pl/listy/index.asp?lang= nie ma informacji nawet o złotej. To jak jest, hmm?
Nie wiem od czego to zależy, ale niektórzy wykonawcy należący do specyficznych wytwórni nie mają tego odznaczenia od ZAIKSu. Przy MTV unplugged nie było odznaczenia (płyta diamentowa) i podobnie przy innych. Tylko pamiętam, że odznaczył ZAIKS płytę OKSK. Możliwe, że wiąże się to z pewną opłatą.
-

-
przez djadijos » 6 cze 2015, o 13:06
A wiec:
Powiem szczerze ze odkad zaczalem prosto sluchac na lepszym sprzecie (nie na sluchawko-pierdziawkach za 40 zl) to calkowicie inaczej odbieram ta plyte. Naprawde dobrze jest nagrana, muzycznie nie mam do czego sie przyczepic. Zreszta mi nawet pasuje takie granie, troche metalowe a troche biesiadne.
Jedyne do czego momentami moglbym sie przyczepic to teksty, ogolnie nie jest zle ale sa momenty w ktorych kaziu szukal jakby na sile rymu, np. w refrenie dlaczego tak tu jest.
Ale po 2 latach od wydania nadal czesto po nia siegam takze 8,5/10
-
-
Powrót do FORUM