Jaaasiek napisał(a):Popieram donkey'a. Zamiast promować Dafidoof Kfiatkofskih niech w końcu zaczną grać dobrą muzykę w radio i TV.
Marian Bączek napisał(a):Jaaasiek napisał(a):Popieram donkey'a. Zamiast promować Dafidoof Kfiatkofskih niech w końcu zaczną grać dobrą muzykę w radio i TV.
To już chyba trochę za późno na takie akcje. Teraz to sobie mogą nawet zamiast festiwalu w Sopocie puścić koncert Pink Floyd - Pulse. To dinozaury przez większość młodego pokolenia zostaną wyśmiani.
artek napisał(a):eeeeeee tammm, wyłącznie "Córki wesele", z przytupem
donkey napisał(a):Bardzo dobrze, że występują. Wielkim błędem było, że nie wystąpili, gdy byli number one z płytą z MTV. Teraz się takie gówno promuje, że KUut powinien się pokazywac na każdym takim spędzie. Myślę, że ktoś się przez to zainteresuje ich muzyką.
Bullet napisał(a):donkey napisał(a):Bardzo dobrze, że występują. Wielkim błędem było, że nie wystąpili, gdy byli number one z płytą z MTV. Teraz się takie gówno promuje, że KUut powinien się pokazywac na każdym takim spędzie. Myślę, że ktoś się przez to zainteresuje ich muzyką.
O tak, najlepiej byłoby jeszcze, gdyby zaczęli występować w telewizjach śniadaniowych i grać z plejbeku. Wtedy to już będzie pełnia szczęścia, a przy okazji zespół jeszcze nawróci kolejnych "tru fanów" na swoją drogę tylko dlatego, że zostali wypatrzeni w TV obok Daffidóff Kffiatkoffskih. No ludzie, litości...Czy to przypadkiem nie jest tak, że dobrej muzyki się nie promuje bo ona sama się wybroni?
donkey napisał(a):W każdym bądź razie, uważam, że trzeba w tej ogłupiającej masy telewizji się pokazać i zaprezentować coś innego, coś bardziej wartościowego.
somekind napisał(a):donkey napisał(a):W każdym bądź razie, uważam, że trzeba w tej ogłupiającej masy telewizji się pokazać i zaprezentować coś innego, coś bardziej wartościowego.
Jednym z przykładów ogłupiania społeczeństwa jest promowanie przez media zupełnie bezsensownych w języku polskim zwrotów w rodzaju "w każdym bądź razie".
Bullet napisał(a):donkey napisał(a):Bardzo dobrze, że występują. Wielkim błędem było, że nie wystąpili, gdy byli number one z płytą z MTV. Teraz się takie gówno promuje, że KUut powinien się pokazywac na każdym takim spędzie. Myślę, że ktoś się przez to zainteresuje ich muzyką.
O tak, najlepiej byłoby jeszcze, gdyby zaczęli występować w telewizjach śniadaniowych i grać z plejbeku. Wtedy to już będzie pełnia szczęścia, a przy okazji zespół jeszcze nawróci kolejnych "tru fanów" na swoją drogę tylko dlatego, że zostali wypatrzeni w TV obok Daffidóff Kffiatkoffskih. No ludzie, litości...Czy to przypadkiem nie jest tak, że dobrej muzyki się nie promuje bo ona sama się wybroni?
Ja akurat jakoś niespecjalnie jestem zadowolony z tego, że Kult tam wystąpi. Mniemam, że ktoś zapewne łyknął cenę zaporową więc głupio też było z drugiej strony nie skorzystać, niemniej jakaś taka słaba to pociecha. Tak czy inaczej, oferuję pełną rehabilitację, jeżeli, tak jak napisał efiutto, zagrają tą Udaną transakcję. Może faktycznie odczuję to ukojenie i ten spadający kamień z serca. knż zagrał swego czasu Artystów więc łudze się, że taka opcja jest nadal możliwa...Natomiast absolutnym pójściem na łatwiznę byłoby zagranie Córki wesela czy Prosto, zaś za najbardziej wtórne co może być to odegranie Polski lub innego "szlagiera"...
![]()
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem swoją opinią. Mówię tylko co se myślę. Pozdr.
giżut napisał(a):a ja marzę, by Kult wykonał kiedyś utwór KULT.
Czy ktoś jeszcze żył w czasach, gdy mógł usłyszeć ten utwór na żywo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 152 gości