czas zaczać wątek spodkowy bo co to Katowice gorsze od innych?

nasampierw lista obecnosci może a po wtóre gdzie after gdzie biforek ponieważ zamierzam z Wami milo spedzić czas:P
taataah napisał(a):nasampierw lista obecnosci
taataah napisał(a):po wtóre gdzie after gdzie biforek ponieważ zamierzam z Wami milo spedzić czas:P
slaw napisał(a):taataah napisał(a):nasampierw lista obecnosci
Obecny!
slaw napisał(a):taataah napisał(a):po wtóre gdzie after gdzie biforek ponieważ zamierzam z Wami milo spedzić czas:P
tak jak w zeszłym roku?
Jaaasiek napisał(a):Za rok może być tak, że Kult będę miał szansę zobaczyć jedynie w Kanadzie (...)
sanostol napisał(a):będę jak jeszcze bilet dam radę kupić
Ceny biletów:
Płyta: 60 PLN
Sektory czerwone: 70PLN
Loża: 100 PLN
Sektory niebieskie: 40PLN
Barti napisał(a):Witajcie,
ja również pierwszy raz przyjadę do Spodka, z Torunia. Mam w związku z tym pytanie - czy na dworcu autobusowym (ew. kolejowym) w Katowicach znajdę skrytki bagażowe/przechowalnię w jakichś w miarę rozsądnych cenach?
Pozdr.
Barti napisał(a):Witajcie,
ja również pierwszy raz przyjadę do Spodka, z Torunia. Mam w związku z tym pytanie - czy na dworcu autobusowym (ew. kolejowym) w Katowicach znajdę skrytki bagażowe/przechowalnię w jakichś w miarę rozsądnych cenach?
Pozdr.
agus27 napisał(a):Tak jak napisał oksymoron. Na pkp w nowej części, dokładniej obok informacji. Mała 12 za dobę, a duża chyba 24.Barti napisał(a):Witajcie,
agus27 napisał(a):Barti napisał(a):Witajcie,
Pozdr.
Tak jak napisał oksymoron. Na pkp w nowej części, dokładniej obok informacji. Mała 12 za dobę, a duża chyba 24.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 152 gości