Z nowości, to ten serial mi sie całkiem podobał http://www.filmweb.pl/serial/King+%26+M ... 013-670652
Zgrana z nich para, a aktorka mimo, iż nienajmłodsza jest mniam

kroy napisał(a):Ostatni odcinek Dextera zepsuł całą serię. Jak można było wymyśleć coś tak słabego... Normalnie, aż smutno
oksymoron napisał(a):Parks and Recreation - znalazłem to dzięki kilku obrazkom z jednym z bohaterów* - potem tylko poszukałem źródła w grafice google. Serial stylizowany na dokument, opowiada o rządowym wydziale Parków i Wypoczynku w fikcyjnym miasteczku Pawnee w stanie Indiana. Pierwszy sezon jest niestety dosyć słaby, więc trzeba przez niego przebrnąć, albo po prostu sobie darować i zacząć od drugiego - tutaj dopiero zaczyna się dziać.
*Proszę Państwa - Ron fucking Swanson:
Jaaasiek napisał(a):Ja znowu nie mogę się doczekać nowej (chyba ostatniej) serii Sons Of Anarchy... Sezon 6ty nie trzymał poziomu 5tego (o dwóch pierwszych nie mówiąc), ale trzy ostatnie odcinki i niesamowicie zaskakujący finał były jednymi z najlepszych spośród wszystkich serii.
Jaaasiek napisał(a):Z nowszych, które mi wpadły w gust to polecam serdecznie Luthera. Pierwszy sezon to absolutny majstersztyk!!
mihal napisał(a):Drugi sezon Hannibala trzyma poziom! ma klimat.
A oprócz tego coś, do czego uwielbiam wracać - powtórka z M*A*S*H'a!
właśnie skończyłem ostatni odcinek, całość zajebiście godna polecania.bracie napisał(a):Detektyw (True ). I wszystko jasne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości