k@zelot napisał(a):k@zelot napisał(a):Jak by ktoś był zainteresowany:
KSU - Warszawa 22.01.2013
http://ksu.art.pl/koncerty/
Ktoś się z forum może wybiera?
ja
k@zelot napisał(a):k@zelot napisał(a):Jak by ktoś był zainteresowany:
KSU - Warszawa 22.01.2013
http://ksu.art.pl/koncerty/
Ktoś się z forum może wybiera?
[Kiedy]
23 lutego 2013
[Termin]
18:00
[Gdzie]
Klub Stolarnia, ul. Broniewskiego 19, Bielsko Biała
[Opis]
Wspólne upodlenie się alhoholowe na zakończenie ferii z zespołami: Walkower, Le Moor, LEJ MI PÓŁ
Przy okazji możliwość posłuchania muzyki na żywo w wykonaniu tych oto zespołów. Za trzeźwość ich członków nie odpowiadamy.
Specjalnie dla was wystąpią takie (anty)gwiazdy sceny muzycznej jak:
WALKOWER - kapela z Cieszyna (rodzinnego miasta Iłka Jelenia), grająca pedalskiego kalifornijskiego punk-rocka.
LE MOOR -nasi znajomi z Kolbuszowej, gdzie swego czasu rondo miało otrzymać zaszczytne imię Śp. Ryśka z Klanu. Poznaliśmy ich podczas trasy z TPN25. Chłopaki grają po całej Polsce, z takimi kapelami jak m.in. Kult czy nawet El Dópa. Mimo dużej liczebności członków zespołu, nadal mają wakat na stanowisko trzeźwego kierowcy.
LEJ MI PÓŁ - śmierć, kutas, zniszczenie. Niestety...gospodarz tej imprezy. Ostatnio wy
dali płytę "Skolioza odbytu" i właśnie starają się ją promować, co zaowocowało nawet tym, że ich kawałki puszcza Makak w Antyradiu i radio Afera. Ich największym osiągnięciem jest brak marskości wątroby.
Nie bądź chuj! Weź znajomych i przyjdź. Za przyprowadzenie siostry (udokumentowane) bilet 50% taniej. Za siostrę poniżej lat 18 bilet free.
Dodatkowo jeszcze doszedł zespół "2 Cyganów i Żyd"
Jaaasiek napisał(a):https://www.facebook.com/events/334279046678441/343163435790002/?ref=notif¬if_t=plan_mall_activity[Kiedy]
23 lutego 2013
[Termin]
[Gdzie]
[Opis]
Wspólne upodlenie się alhoholowe na zakończenie ferii z zespołami: Walkower, Le Moor, LEJ MI PÓŁ
Przy okazji możliwość posłuchania muzyki na żywo w wykonaniu tych oto zespołów. Za trzeźwość ich członków nie odpowiadamy.
WALKOWER - kapela z Cieszyna (rodzinnego miasta Iłka Jelenia), grająca pedalskiego kalifornijskiego punk-rocka.
LE MOOR -nasi znajomi z Kolbuszowej, gdzie swego czasu rondo miało otrzymać zaszczytne imię Śp. Ryśka z Klanu. Poznaliśmy ich podczas trasy z TPN25. Chłopaki grają po całej Polsce, z takimi kapelami jak m.in. Kult czy nawet El Dópa. Mimo dużej liczebności członków zespołu, nadal mają wakat na stanowisko trzeźwego kierowcy.
LEJ MI PÓŁ - śmierć, kutas, zniszczenie. Niestety...gospodarz tej imprezy. Ostatnio wy
dali płytę "Skolioza odbytu" i właśnie starają się ją promować, co zaowocowało nawet tym, że ich kawałki puszcza Makak w Antyradiu i radio Afera. Ich największym osiągnięciem jest brak marskości wątroby.
Nie bądź chuj! Weź znajomych i przyjdź. Za przyprowadzenie siostry (udokumentowane) bilet 50% taniej. Za siostrę poniżej lat 18 bilet free.
kroy napisał(a):Czeka mnie weekend w KRK
Dziś Bracia Figo Fagot, jutro KSU, wybiera sie ktoś z forumowiczów krakowskich? :]
Jaaasiek napisał(a):https://www.facebook.com/events/334279046678441/343163435790002/?ref=notif¬if_t=plan_mall_activity[Kiedy]
23 lutego 2013
[Termin]
[Gdzie]
[Opis]
Jaaasiek napisał(a):Ale ja nie byłem, ja tylko zamieściłem info. Ja oglądałem jak się Pszemek z Ądrzejem biją.
Buli napisał(a):Contemporary Noise Sextet-dzisiaj,w kinoteatrze Rialto.Katowice,ul.św.Jana 24,godz. 20.00,bilety-25 zł.
Jaaasiek napisał(a):Biletów już nie ma :/
fajfuzz napisał(a):W końcu większa trasa The Toobes po Polsce.
Gorąco polecam, bo energia niesamowita
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 153 gości