Łukasz_eM napisał(a):Trzeba cierpliwie poczekać, aż kryzys odwołają i wrócą wizualizacje ; )
Przyznam szczerze, że ja też na to czekam. Brakuje mi tych krótkich "impresji" wyświetlanych podczas piosenek. Faktycznie dodawały one smaczku tym wykonywanym na żywo utworom...

uve napisał(a):KULT FILM na scenie oraz w jej okolicach podczas koncertów - czyżby szykowało się jakieś DDD z tej trasy cy cuś?
Nie chcę złowróżyć, ale jakoś nie chce mi się wierzyć w to, aby któreś z zarejestrowanych nagrań podczas trasy mogło trafić do szerszej dystrybucji. Chciałbym się mylić, ale po prostu jakoś w to nie wierzę...

kazimierzyk napisał(a):ja się dowiedziałem stąd http://rozrywka.trojmiasto.pl/Kult-jak- ... 84476.html
polake napisał(a):Kręcony jest film dokumentalny o Kulcie i być może dołączone będzie do tego filmu pełnowymiarowe ddd z koncertu / koncertów tegorocznej trasy.
O tym filmie dokumentalnym to się dowiaduję właśnie od Ciebie i od kazimierzyka z jego podlinkowanego hiperłącza. Przy czym, tak jak napisałem powyżej, jakoś nie wierzę w to, aby któreś nagranie mogło być dołączone do tego filmu. A stwierdzenie "pełnowymiarowych koncertów" już jakoś tym bardziej do mnie nie przemawia bo ciężko byłoby mi to sobie wyobrazić jakby to miało wyglądać (Film + 3 koncerty na 4 płytach DVD? Marzenie...

donkey napisał(a):radush napisał(a):Kiedy można się spodziewać tej superprodukcji?
Pietrzak ma prawa do 3xK chyba na 50 lat, więc za kilkanaście lat pewnie co rok będą wychodziły wszystkie koncerty tej trasy pażdziernikowej![]()
. Możemy sobie tylko zwizualizować na jakich to będzie nośnikach -- może czipy do mózgu
.
Nie mogą wyjść wszystkie koncerty z tej trasy bo nie wszystkie były nagrywane

Rafau napisał(a):onyx napisał(a):Karingę grają. Coś pięknego
Zgadza się. Co prawda w Łodzi Kazikowi ani razu nie udało się zaśpiewać refrenu poprawnie to i tak cieszyłem się, że to zagrali.
Neghe napisał(a):W Katowicach też mu się nie udało
Niestety Panowie, nie tylko w Łodzi i Katowicach :/ . Niemniej, podobnie jak Wy, ja też się cieszę, że numer powrócił do setu. Gdyby jednak tylko Kazo go przećwiczył trochę bardziej to może mogloby coś z tego wyjść więcej...
"Dlaczego nic nie szkodzi, dlaczego nie ten czas..." - i tak co koncert.

maxłel napisał(a):polake napisał(a):Kręcony jest film dokumentalny o Kulcie i być może dołączone będzie do tego filmu pełnowymiarowe ddd z koncertu / koncertów tegorocznej trasy.
Myśmy się już "x" lat temu na ten temat wypowiadali ;>
ps. będziesz w sobotę?
Spoko, nic nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy się wypowiadali przez kolejne dwa "iksy" lat naprzód

Pozdro i dla niezdecydowanych apel - wbijajcie na trasę! W moim mniemaniu naprawdę warto!!!