giżut napisał(a):licealiści słuchający Luxskarpety pójdą pracować do korporacji i nie będzie kto miał przychodzić na ich koncerty, a wtedy - kto wie, kto wie (pożyczyć kasę Małemu...).
Jaaasiek napisał(a):giżut napisał(a):licealiści słuchający Luxskarpety pójdą pracować do korporacji i nie będzie kto miał przychodzić na ich koncerty, a wtedy - kto wie, kto wie (pożyczyć kasę Małemu...).
Toś dojebał stary. Faktycznie, same dzieciaki na tych koncertach, nie wiesz Waść co gadasz niestety
giżut napisał(a):Ktoś to fajnie napisał na forum, że Luxi to kapela dla licealistów. Uśmiałem się ale faktycznie tak jest.
Prawda w dupę kole.
Ja mam nadzieję, że Litza wróci, KNŻ wróci. Budka Suflera też wróci. A i Perfect po rozpadzie też wróci
Jaaasiek napisał(a):giżut napisał(a):Ktoś to fajnie napisał na forum, że Luxi to kapela dla licealistów. Uśmiałem się ale faktycznie tak jest.
Prawda w dupę kole.
Ja mam nadzieję, że Litza wróci, KNŻ wróci. Budka Suflera też wróci. A i Perfect po rozpadzie też wróci
Przekażę moim 40letnim znajomym, z którymi jeżdżę na Luxów, żeś ich Waść odmłodził nieźleA i za ujęcie mnie dekady dziękuję pięknie również
Norbert napisał(a):
hm regularnie z kumplami jeździm na koncerty Luxów w naszym rejonie, a w liceum to nasze córki są nie my
giżut napisał(a):Koszulki są - jeden wzór z grafiką znaną z biletów czy plakatów - ostatni koncert w mieście - cena = 60 zł.
!
Lucky_Luke napisał(a):Info ze szczecina - Kazik w szpitalu, problemy ze strunami glosowymi, moze za godzine bedzie bo lekarz zaaplikowal jakąs kuracje ......Tak podla ze sceny pare minut temu bodajze dyrektorka klubu Słowianin.
grabson napisał(a):Dobrze, że po Wro do 22 nie ma koncertu... Oby Kazik się dobrze czuł...
muddy napisał(a):Dziś dołączyłem do grona na forum. Jedno chcę wyrazić - to jest skandal, że w trasie pożegnalnej nie ma Trójmiasta, a nawet bliska sercu Kazika Od Nowa w Toruniu również olana. Muszę wiosłować... do Łodzi na koncert...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości