Żużel

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Żużel

Postprzez Marcinkult » 16 wrz 2012, o 21:33

No jeśli chodzi o Tarnów to jeśli ma być ta powtórka to wydaje mi się że powinna bez Hancocka. Co tam z Falubazem, trudno to ocenić, ale faktycznie mogą być jaja.

Postprzez Marcowy » 16 wrz 2012, o 21:36

I chuj, nie będzie Wielkiego Finału dla Falubazu :cry: Nawierzchnia dziwna, ale także gorzowianom ewidentnie nie pasowała. Falubaz zdziesiątkowany, Stal jeździła po prostu lepiej i mądrzej, więc finał się po prostu należał, szacunek.

Trenerowi ZKŻ i Duńczykowi z polskim paszportem dziękujemy :evil:

Postprzez redhead » 16 wrz 2012, o 22:20

jako wielce okazjonalny oglądacz tego czegoś zostałem nieomal siłą zaciągnięty dzisiaj na Motoarenę (ostatni raz byłem tam cos koło 2 lat temu) :lol: :lol: :lol:

do teraz mam radochę z tych wszystkich wielkich fanów speedwaya - buahahahaha .....normalnie szacun - najgłupszy "sport" na świecie

zawodnik spóźnia się 5 min i dupaaaa.......15 tysi musi się bujać w korkach z powrotem

co za głupota
"Taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę"

Postprzez pani_irenka » 17 wrz 2012, o 07:11

Dramat :( najpierw upadek kluczowego zawodnika, za chwilę leży następny. Protas to chyba tak trochę celowo upadł, tak mi się zdawało. Gorzowianom też podrywało motory, więc coś nie tak było z nawierzchnią. Loktajew ok, Holta NARESZCIE coś pojechał - w jednym czy dwóch biegach, w pozostałych dawał się robić w konia Żagarowi :) Najpiekniejszy 14 bieg, Kasprzak wygrał o milimetry z Holtą :)
Gratuluję Gorzowiakom, trzymam za was kciuki z meczu z Tarnowem :)

Postprzez Marcowy » 17 wrz 2012, o 10:33

redhead napisał(a):najgłupszy "sport" na świecie

zawodnik spóźnia się 5 min i dupaaaa.......15 tysi musi się bujać w korkach z powrotem

co za głupota

Najgłupszy sport na świecie

Jeden debil rzuca racę na boisko i dupaaa...... 30 tysi musi bujać się w korkach z powrotem.

jeszcze większa głupota :twisted:

Postprzez redhead » 17 wrz 2012, o 10:46

Marcowy napisał(a):Jeden debil rzuca racę na boisko i dupaaa......30 tysi

szmacianka to nie moja bajka
ale jako ciekawostkę podaj gdzie było tak że 30 tysi musiało wyjść ze stadionu nie widząc niczego nawet minuty SPORTowych wrażeń bo ktoś tam coś zrobił/nie zrobił ?

ściągnięcie 15 tysięcy ludzi + cała otoczka = to są przeca ogromne koszty ....kto ma je ponieść? robienie sportu bez sportu bo jakieś 5 minut to debilizm

Postprzez Adam » 17 wrz 2012, o 11:01

Marcowy napisał(a):
redhead napisał(a):najgłupszy "sport" na świecie

co za głupota

Najgłupszy sport na świecie

Jeden debil rzuca racę na boisko i dupaaa...... 30 tysi musi bujać się w korkach z powrotem.

jeszcze większa głupota :twisted:

Kiedy był mecz odwołany z powodu racy rzuconej na boisko?

Postprzez kierownik_startu » 17 wrz 2012, o 11:51

proszę bez off-topu, to nie temat o gałce nożnej ..

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/31094 ... w-powtorce

żenująca jest cała ta sytuacja - i to nawet nie z tego powodu, że sędzia Lis (bardzo sympatyczny człowiek, jeden z normalnych Ekstraligowych sędziów) popełnił błąd - ale dlatego, że na chuj tak skomplikowane są regulaminy, że nawet sędziowie i inni oficjele mają kłopot z ich interpretacją ..
dyscyplina mocno straciła w oczach nawet przypadkowych ludzi przez wczorajszą akcję - gazeta.pl wieczorem wywaliła na głównej na środku newsa o tej sprawie .. lipa .. :cry:
"I czy tego chcesz, czy o to chodzi
Bym w złości tu przychodził.."

Postprzez marman » 17 wrz 2012, o 17:07

o to Polska właśnie :twisted:
Półfinał Unibax-Tauron w niedzielę 23 września.

a w Gdańsku, Wybrzeże w tradycyjnie rok (dwa) w e-lidze, rok(dwa) w pierwszej lidze. Niestety niektórzy kibice nie wytrzymali "przyjaźni". Pytanie jak dalej Wrocław sobie poradzi w walce. Powodzenia.

Cieszy mnie fakt wychowankowie niedługo będą stanowić o sile Wybrzeża.

Postprzez Marcowy » 17 wrz 2012, o 18:06

Sensowne podsumowanie "czarnej niedzieli" - tekst innego Lisa.

Już raz przechodziłem taki "kryzys miłości" - kiedyś tam obrzydł mi futbol. Nie obchodzi mnie to, kompletnie nie emocjonuje, nie mam ochoty oglądać meczów, bo po prostu już nie wierzę, że tam chodzi o cokolwiek innego niż kasa i władza.

Teraz mam deja vu :evil:

Postprzez redhead » 17 wrz 2012, o 22:53

jesli to prawdziwe info to marne szanse ale ale ale takie pytanie mam czy tarnów będzie śmigał w takim składzie jaki był gotowy wg ksm na godzinę 17.00 (16.09) ?

Krzysiek wybierasz się w niedziele na MA ?

Postprzez Marcowy » 18 wrz 2012, o 11:17

Dudek też zapłacił wysoką cenę: http://www.sport.pl/sport/1,125123,1250 ... obie_.html

Młody chłopak, jeden z trzech punktujących zawodników... Najs :cry:

Postprzez Thorgal » 18 wrz 2012, o 12:06

Stal Gorzów w finale ekstraligi żużlowej! Tutaj oprawa przed meczem półfinałowym z Falubazem Zielona Góra. Poczekajcie do 1:28 min. Będzie zawartość śniadania :-) Prawdziwe Śniadanie Mistrzów!

http://www.youtube.com/watch?v=pTRTdKtq ... ture=share
mój blog: pbartosik.pl

Postprzez uve » 18 wrz 2012, o 12:33

Widać, że już była aktualizacja i ręka niby nie jest złamana tylko mocno stłuczona.
Niezależnie, byłoby wielką szkodą gdyby Sullivan nie mógł pojechać tym półfinale

Thorgal napisał(a):Stal Gorzów w finale ekstraligi żużlowej! Tutaj oprawa przed meczem półfinałowym z Falubazem Zielona Góra. Poczekajcie do 1:28 min. Będzie zawartość śniadania :-) Prawdziwe Śniadanie Mistrzów!

Trzeba przyznać, że robi wrażenie

Postprzez kierownik_startu » 18 wrz 2012, o 14:07

szkoda, że spuścić trzeba było ligę niżej akurat Wybrzeże, no ale cieszę się, że nadal jesteśmy w walce o utrzymanie
sądzę, że z Grudziądzem nie powinno być większych problemów i powinniśmy gładko się utrzymać
a potem pytanie - CO DALEJ .. juniorka u nas najsłabsza w lidze niestety .. jeśli nic się z tym nie zrobi - w przyszłym roku o tej porze znów będzie walka o utrzymanie, tudzież spadek :(
"I czy tego chcesz, czy o to chodzi
Bym w złości tu przychodził.."

Postprzez Thorgal » 18 wrz 2012, o 15:33

Tekst Lisa - typowa Falubazowska śpiewka nt. toru.
mój blog: pbartosik.pl

Postprzez marman » 18 wrz 2012, o 20:47

Thorgal napisał(a):Stal Gorzów w finale ekstraligi żużlowej! Tutaj oprawa przed meczem półfinałowym z Falubazem Zielona Góra. Poczekajcie do 1:28 min. Będzie zawartość śniadania :-) Prawdziwe Śniadanie Mistrzów!

ile to razy wcześniej Falubaz dał im popalić ;)

Postprzez Marcowy » 22 wrz 2012, o 17:40

Czy ja mam omamy, czy zniknęło parę postów? :(

Thorgal napisał(a):typowa Falubazowska śpiewka nt. toru.

Tor w Gorzowie to osobny rozdział. Połamane kości i kręgosłupy to jedno - zawsze można zwalić winę na brak umiejętności czy zły dzień zawodnika - ale krytyczne wpisy sędziego w książce toru i kary nałożone przez Ekstraligę to drugie. Poguglaj sobie.

Postprzez burmistrz » 24 wrz 2012, o 09:04

Jednak Unia sobie poradzila i jest w finale :D
Obrazek

Mila pani rzekla: nawet gdybym była przeoryszą Zakonu Papierowej Torby Na Łbie, to miałabym to w dupie
Niemila pani teskni za koniem :P

Postprzez Marcowy » 24 wrz 2012, o 10:04

Ładny mecz, napięcie do końca :) Szacun dla Torunia, że bez Sullivana wykręcił taki wynik. No ale Jaskółkom zwycięstwo się po prostu należało. Będzie horror za tydzień :)

Postprzez pani_irenka » 24 wrz 2012, o 15:01

Falubaz, walczysz o 3. miejsce. Nie spierdol tego.
w sumie to lepiej, że z Toruniem a nie z Tarnowem :)

Postprzez Marcowy » 25 wrz 2012, o 10:46

No nie wiem... Toruń w niedzielę pokazał klasę, z majstrem się minął o włos. Toruń czy Tarnów to jak wybór między dżumą i cholerą ;P A Falubaz bez Dudka i Holty stracił jakieś 50 proc. potencjału.

A mecze finałowe odbędą się 7 i 14 października. Ekstraliga czeka na pierwszy śnieg?! :evil:

Postprzez redhead » 25 wrz 2012, o 22:28

byłem świadkiem owego pólfinału że tak powiem live- troszku chłodno ale mecz całkiem fajny - sporo mijanek-wyprzedzanek
ino biegów nominowanych nie widziałem już gdyż spieszyłem się na inne o wiele bardziej - dla mnie - interesujące wydarzenie

p.s. na 2 lata mam spokój z żużlem - mam nadzieje (raz na dwa lata na MA to w zupełności wystarczy) :lol:

Postprzez uve » 7 paź 2012, o 22:07

Marcowy napisał(a):A mecze finałowe odbędą się 7 i 14 października. Ekstraliga czeka na pierwszy śnieg?! :evil:

No i dzisiaj nie pojeździli, nie wiem czym była spowodowana ta dwutygodniowa przerwa, tym bardziej znając kapryśność pogody w październiku, Twoje przewidywania mogą się spełnić

Postprzez Marcowy » 9 paź 2012, o 09:14

No niestety... Od kilku lat są problemy z jeżdżeniem finałów, bo odbywają się już jesienią. I od kilku lat SE i PZMot nic z tym nie robią, zero refleksji, kuźwa drugi PZPN :evil:

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM