Wpadki PiSiaków

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Wpadki PiSiaków

Postprzez donkey » 20 wrz 2013, o 08:18

pavulon napisał(a):Tyle o ekspertach

Obrazek

Nie obrażajmy dzieci ;).
Zmazując barwy lasom i polom, mknie balon nocy z knajpy gondolą

http://www.youtube.com/watch?v=raZ-ltWuS9I

Postprzez somekind » 22 wrz 2013, o 02:44

trini napisał(a):Profesor zwyczajny, Politechnika Warszawska... ja pierdole.

Przecież u nas każdy może być profesorem, nawet jeden prezydent był.
Lista sklepów wielkopowierzchniowych w Wałbrzychu:
Agata Meble
Galeria Handlowa „Victoria”
Galeria Handlowa „Auchan”
Centrum Handlowe „Centrum OK”
Centrum Handlowe „Real”
Centrum Handlowe „Kaufland”
„OBI”
„Castorama”
„Makro”
„Tesco”

Postprzez chodi » 26 wrz 2013, o 20:32

Holba napisał(a):cos sugerujesz, nie do konca wiem co. mozesz jasniej ?

sugeruje, że pierdolisz jak potłuczony:)

Postprzez Holba » 27 wrz 2013, o 07:55

chodi napisał(a):

nastepna baba. nie mozesz napisac wprost ? :D
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie

Postprzez chodi » 29 wrz 2013, o 07:20

Holba napisał(a):
chodi napisał(a):

nastepna baba. nie mozesz napisac wprost ? :D

Ponowię komunikat w najprostszej formie: PIERDOLISZ

Prościej i bardziej wprost już nie można:)

Postprzez Jaaasiek » 9 paź 2013, o 09:01

http://natemat.pl/77475,jarkomuna-preze ... cic-komune

całkiem dobry artykuł, pokazuje jak nierealne są obietnice składane przez Jarka i świtę
Obrazek

Postprzez Holba » 9 paź 2013, o 21:56

tego jeszcze nie grali, tzn grali ale szybko kasowali z roznych serwisow, albo embargo informacyjne :D

http://www.youtube.com/watch?v=iOcjLridx74
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Jaaasiek » 9 paź 2013, o 23:21

A Ty już masz taki poziom trolla, że nie wiesz co w jaki wątek wkleić? Bo to nie pasuje tutaj, tylko do Wpadek PO, więc... Aha, zapomniałem, nikt Cię tam nie czyta...
Obrazek

Postprzez Holba » 10 paź 2013, o 09:39

wiem, ze musisz byc skonsternowamy, pogubiles sie i robisz osobiste wycieczki ale mylisz sie lemingu. zobacz sobie ostatnie dwie strony tego tematu. pozniej ladnie przepros.

jezeli chodzi o temat o PO spoko, spoko. czytaja :) i nawet biora udzial w dyskusji jak padaja cyferki :)
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Jaaasiek » 10 paź 2013, o 12:46

Jak stwierdzenie "poziom trolla" to wycieczka osobista to spoko, zawsze coś nowego się mogę dowiedzieć. Dla mnie oczywistą rzeczą jest, że skoro traktujesz to jako wpadkę polityka PO, to powinna ona zostać umieszczona w osobnym temacie i to mówię ja "leming" Tobie (uwaga, wycieczka osobista) pseudopolaku :D
Obrazek

Postprzez somekind » 10 paź 2013, o 16:14

Jaaasiek napisał(a):całkiem dobry artykuł, pokazuje jak nierealne są obietnice składane przez Jarka i świtę

Super, tylko Kaczyński nie jest premierem od 6 lat, więc obiecywać może nawet permanentną erekcję dla wszystkich obywateli.
Zaś jego pomysły się specjalnie od dopłat dla mieszkań uprawianych przez Tuska, albo innych socjalistycznych programów w rodzaju "Inwestycje Polskie", nie różnią.
Agata Meble
Centrum Handlowe „Real”
„OBI”
„Castorama”
„Makro”
„Tesco”

Postprzez Jaaasiek » 10 paź 2013, o 16:24

Ale ja nigdzie nie napisałem pochwał dla ekipy rządzącej nieudolnie. Tylko zaprezentowałem link ze spojrzeniem na realność obietnic przedwyborczych ekipy politycznej będącej tematem owego wątku, czyż nie?
Obrazek

Postprzez Holba » 11 paź 2013, o 08:46

Jaaasiek napisał(a):Jak stwierdzenie "poziom trolla" to wycieczka osobista to spoko, zawsze coś nowego się mogę dowiedzieć. Dla mnie oczywistą rzeczą jest, że skoro traktujesz to jako wpadkę polityka PO, to powinna ona zostać umieszczona w osobnym temacie i to mówię ja "leming" Tobie (uwaga, wycieczka osobista) pseudopolaku :D

jebac to, niech Ci bedzie :D no ale jakis komentarz do slow radka zdradka ? :D moze byc w temacie o PO :D
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Jaaasiek » 11 paź 2013, o 09:02

No wygłupił się jak ostatni pajac, nie ma na to usprawiedliwienia. Chociaż tutaj jest tylko fragment rozmowy, a mogło być tak, że jeśli prowadzący wcześniej cały czas pytał o zamach to w końcu Sikorski z automatu powiedział o zamachu. Bez kontekstu z całością to można gdybać i gdybać. Pozdro.

Jak Ci powiem "nie myśl o pająkach" to z automatu pierwsze o czym pomyślisz to pająk.
Obrazek

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 11 paź 2013, o 09:26

Ale moment, przecież na samym początku tego wideo nawet widać, że Żakowski mówi o tym "zamachu" z półuśmiechem na ustach.
Przejęzyczył się Sikorski w odpowiedzi - i co z tego wynika?
Jakim trzeba być ćwokiem, aby sądzić, że to nie jest przejęzyczenie?

A refleksja na ten temat jest taka:

Podstawowym sukcesem PiS-owskich świrów w rozmowie o Smoleńsku jest zawłaszczenie języka.
Ich sukcesem jest to, że słowo "zamach" w kontekście Smoleńska przebiło się po prostu do mainstreamu. No przyznać się: ile razy Wam się zdarzyło w ciągu ostatnich trzech lat napisać na fejsie, na forum, palnąć w jakichś rozmowach towarzyskich itd. - z rozpędu albo z ironią o "zamachu smoleńskim"?

Bo mnie się to zdarzyło dziesiątki razy.
I co, to że ludzie mówią w ten sposób, z rozpędu albo z przymrużeniem oka - to ma być niby dowód na co? Na to, że niby zamach był albo że coraz więcej ludzi w to wierzy?
Go fuck yourself.

To samo z tymi groteskowymi postaciami z zespołu Macierewicza. Zwróćcie uwagę na magiczne słowo: EKSPERCI.
Sam Macierewicz tyle razy mówił o nich per "nasi EKSPERCI", że w ramach skrótu myślowego zaczęto w mediach powtarzać to wyrażenie: "eksperci Macierewicza". Potem ten cudzysłów, w ramach kolejnego skrótu myślowego, w ogóle znikł - i zostali sami: eksperci Macierewicza.
Kurwa, nawet jak się już okazało, że ci goście to jakieś ćwoki, którzy oglądali wybuchy w szopie i sklejali modele, to dalej się o nich pisze z rozpędu i w skrócie: eksperci Macierewicza.
I o to właśnie chodziło od początku. O stworzenie wrażenia, że są jakieś dwie równoważne strony i każda ma swoich ekspertów: eksperci Millera, eksperci Laska i eksperci Macierewicza - tak jakby tu jakaś symetria istniała. Nie ma takiej symetrii. Ale "kłamstwo tysiąckrotnie powtórzone staje się prawdą" - to już nawet najbardziej inteligentny z przydupasów Hitlera wiedział.

No więc trzeba by chyba być kibolem-debilem, żeby w coś takiego uwierzyć.
Oh, wait...

Postprzez bracie » 11 paź 2013, o 11:40

CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Ale moment, przecież na samym początku tego wideo nawet widać, że Żakowski mówi o tym "zamachu" z półuśmiechem na ustach.
Przejęzyczył się Sikorski w odpowiedzi - i co z tego wynika?
Jakim trzeba być ćwokiem, aby sądzić, że to nie jest przejęzyczenie?

A refleksja na ten temat jest taka:

Podstawowym sukcesem PiS-owskich świrów w rozmowie o Smoleńsku jest zawłaszczenie języka.
Ich sukcesem jest to, że słowo "zamach" w kontekście Smoleńska przebiło się po prostu do mainstreamu. No przyznać się: ile razy Wam się zdarzyło w ciągu ostatnich trzech lat napisać na fejsie, na forum, palnąć w jakichś rozmowach towarzyskich itd. - z rozpędu albo z ironią o "zamachu smoleńskim"?

Bo mnie się to zdarzyło dziesiątki razy.
I co, to że ludzie mówią w ten sposób, z rozpędu albo z przymrużeniem oka - to ma być niby dowód na co? Na to, że niby zamach był albo że coraz więcej ludzi w to wierzy?
Go fuck yourself.

To samo z tymi groteskowymi postaciami z zespołu Macierewicza. Zwróćcie uwagę na magiczne słowo: EKSPERCI.
Sam Macierewicz tyle razy mówił o nich per "nasi EKSPERCI", że w ramach skrótu myślowego zaczęto w mediach powtarzać to wyrażenie: "eksperci Macierewicza". Potem ten cudzysłów, w ramach kolejnego skrótu myślowego, w ogóle znikł - i zostali sami: eksperci Macierewicza.
Kurwa, nawet jak się już okazało, że ci goście to jakieś ćwoki, którzy oglądali wybuchy w szopie i sklejali modele, to dalej się o nich pisze z rozpędu i w skrócie: eksperci Macierewicza.
I o to właśnie chodziło od początku. O stworzenie wrażenia, że są jakieś dwie równoważne strony i każda ma swoich ekspertów: eksperci Millera, eksperci Laska i eksperci Macierewicza - tak jakby tu jakaś symetria istniała. Nie ma takiej symetrii. Ale "kłamstwo tysiąckrotnie powtórzone staje się prawdą" - to już nawet najbardziej inteligentny z przydupasów Hitlera wiedział.

No więc trzeba by chyba być kibolem-debilem, żeby w coś takiego uwierzyć.
Oh, wait...

Mądrze powiedziane
zdolności regeneracyjne bezinteresownego skurwysyństwa są nieograniczone

Postprzez Holba » 11 paź 2013, o 22:50

CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):...

lalusiu.

nie wiem jakim trzeba byc cwokiem zeby bez mrugniecia okiem zwalic sobie gruche na "rzetelna informacje" o modelarstwie, nie wiem jakim trzeba byc debilem "pseudointeliugentem" zeby lykac brednie o pijanym blasiku, przekopanym metr w dol terenie lotniska, debesciakach czy cywilnym statucie lotu... mam za to wraznie, graniczace z pewnoscia, ze Ty wiesz.

do meritum. doskonale wiem ze sie przejezyczyl. cieszze sie, ze to zauwazyles i podobne zdanie masz o Michaliku, wszak nie jestes hipokryta ? prawda ? nie jestes ?
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Jaaasiek » 12 paź 2013, o 11:48

Sikorskiego nie bronię Holba, ale jego przejęzyczenie a "przejęzyczenie" Michalika to jest niebo a ziemia, więc nie ma tutaj co porównywać. Chcesz na równi postawić jedno słowo w wypowiedzi Sikora do całego ciągu zdań na konkretny temat jakich użył Michalik? Tym bardziej, że czarny wtedy jednoznacznie zajął stanowisko? Słabo trochę...

PS. Brednie o pijanym Błasiku... Nie byłby to pierwszy przypadek wśród pilotów, ja w to jestem w stanie uwierzyć, ale nie szukałbym w tym przyczyny KATASTROFY.
Obrazek

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 12 paź 2013, o 14:21

Kibol Wam nie zacytuje żadnej mojej wypowiedzi, z której by wynikało, że wierzę w to iż Błasik był pijany i że miało to coś wspólnego z przyczynami katastrofy.
Kibol nie zacytuje również żadnej mojej wypowiedzi, z której by wynikało, że wierzę w opowieści o "przekopanym metr w głąb lotnisku".

A wiecie, dlaczego kibol Wam takiej wypowiedzi nie zacytuje?
Bo takie wypowiedzi nie istnieją. Nigdy w ten sposób nie twierdziłem.
Kibol po prostu bezczelnie łże - i to jest tysionc pincet szesnasty forumowy dowód na to, że jest nie tylko analfabetą, ale również łgarzem, a kłamstwo w jego niegramotnej pisaninie nie bierze się z przypadku, tylko ze złej woli.

Postprzez Marcowy » 14 paź 2013, o 12:50

No i co? Gdzie są moralni zwycięzcy, pogromcy HGW? Gdzież radość ze świetnego, jak najbardziej spodziewanego wyniku? :D

Postprzez kolodent » 15 paź 2013, o 11:30

Gdyby takie referendum było z rok wcześniej to bym poszedł. Ale jego celem wcale nie było odwołanie Bufetowej z powodu niekompetencji. Celem referendum był zysk przedwyborczy PiS-u a w takim cyrku uczestniczył nie bedem :P
im lepiej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta

Postprzez somekind » 16 paź 2013, o 12:24

Jaaasiek napisał(a):Ale ja nigdzie nie napisałem pochwał dla ekipy rządzącej nieudolnie. Tylko zaprezentowałem link ze spojrzeniem na realność obietnic przedwyborczych ekipy politycznej będącej tematem owego wątku, czyż nie?

Jasne, wszystko jest kwestią priorytetów i tego, co dla kogo jest ważniejsze. Dla mnie nieudolność, która daje realne efekty to dużo większy problem niż urojenia jakiegoś schizofrenika.

Marcowy napisał(a):No i co? Gdzie są moralni zwycięzcy, pogromcy HGW? Gdzież radość ze świetnego, jak najbardziej spodziewanego wyniku? :D

Pewno pod pomnikiem w Radomiu. :P
Agata Meble
Centrum Handlowe „Real”
„OBI”
„Castorama”
„Makro”
„Tesco”

Postprzez pavulon » 16 paź 2013, o 15:57

Marcowy napisał(a):No i co? Gdzie są moralni zwycięzcy, pogromcy HGW? Gdzież radość ze świetnego, jak najbardziej spodziewanego wyniku? :D

Gdyby nie zasrane PiS które sobie przywłaszczyło referendum, to jestem pewien że ludzie by ją odwołali. A tak dzięki największemu Polskiemu przegranemu (ile to już wyborów przegrał? Chyba lepszy od niego est tylko Korwin..), ludziom zapaliła się czerwona lampka że to jest kolejna hucpa obłąkanego Kaczyńskiego.
Eeee kaseta, kaseta, kaseta,kaseta ha ha TDK!

Postprzez Jaaasiek » 17 paź 2013, o 11:46

http://wiadomosci.onet.pl/forum/prof-ja ... zytaj.html

czyżby wkrótce został oskarżony przez Antka?
Obrazek

Postprzez chodi » 17 paź 2013, o 12:14

Jaaasiek napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/forum/prof-jacek-ronda-w-tv-trwam-blefowalem,0,1012151,118370989,czytaj.html

czyżby wkrótce został oskarżony przez Antka?

no facet pojechał. niech Holba teraz go broni. Ciekawy jestem argumentów. Powiedział, że kłamał z premedytacją.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM