pavulon napisał(a):Tyle o ekspertach
Nie obrażajmy dzieci

pavulon napisał(a):Tyle o ekspertach
trini napisał(a):Profesor zwyczajny, Politechnika Warszawska... ja pierdole.
Holba napisał(a):cos sugerujesz, nie do konca wiem co. mozesz jasniej ?
chodi napisał(a):Holba napisał(a):cos sugerujesz, nie do konca wiem co. mozesz jasniej ?
sugeruje, że pierdolisz jak potłuczony:)
Holba napisał(a):chodi napisał(a):Holba napisał(a):cos sugerujesz, nie do konca wiem co. mozesz jasniej ?
sugeruje, że pierdolisz jak potłuczony:)
nastepna baba. nie mozesz napisac wprost ?
Jaaasiek napisał(a):całkiem dobry artykuł, pokazuje jak nierealne są obietnice składane przez Jarka i świtę
Jaaasiek napisał(a):Jak stwierdzenie "poziom trolla" to wycieczka osobista to spoko, zawsze coś nowego się mogę dowiedzieć. Dla mnie oczywistą rzeczą jest, że skoro traktujesz to jako wpadkę polityka PO, to powinna ona zostać umieszczona w osobnym temacie i to mówię ja "leming" Tobie (uwaga, wycieczka osobista) pseudopolaku
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Ale moment, przecież na samym początku tego wideo nawet widać, że Żakowski mówi o tym "zamachu" z półuśmiechem na ustach.
Przejęzyczył się Sikorski w odpowiedzi - i co z tego wynika?
Jakim trzeba być ćwokiem, aby sądzić, że to nie jest przejęzyczenie?
A refleksja na ten temat jest taka:
Podstawowym sukcesem PiS-owskich świrów w rozmowie o Smoleńsku jest zawłaszczenie języka.
Ich sukcesem jest to, że słowo "zamach" w kontekście Smoleńska przebiło się po prostu do mainstreamu. No przyznać się: ile razy Wam się zdarzyło w ciągu ostatnich trzech lat napisać na fejsie, na forum, palnąć w jakichś rozmowach towarzyskich itd. - z rozpędu albo z ironią o "zamachu smoleńskim"?
Bo mnie się to zdarzyło dziesiątki razy.
I co, to że ludzie mówią w ten sposób, z rozpędu albo z przymrużeniem oka - to ma być niby dowód na co? Na to, że niby zamach był albo że coraz więcej ludzi w to wierzy?
Go fuck yourself.
To samo z tymi groteskowymi postaciami z zespołu Macierewicza. Zwróćcie uwagę na magiczne słowo: EKSPERCI.
Sam Macierewicz tyle razy mówił o nich per "nasi EKSPERCI", że w ramach skrótu myślowego zaczęto w mediach powtarzać to wyrażenie: "eksperci Macierewicza". Potem ten cudzysłów, w ramach kolejnego skrótu myślowego, w ogóle znikł - i zostali sami: eksperci Macierewicza.
Kurwa, nawet jak się już okazało, że ci goście to jakieś ćwoki, którzy oglądali wybuchy w szopie i sklejali modele, to dalej się o nich pisze z rozpędu i w skrócie: eksperci Macierewicza.
I o to właśnie chodziło od początku. O stworzenie wrażenia, że są jakieś dwie równoważne strony i każda ma swoich ekspertów: eksperci Millera, eksperci Laska i eksperci Macierewicza - tak jakby tu jakaś symetria istniała. Nie ma takiej symetrii. Ale "kłamstwo tysiąckrotnie powtórzone staje się prawdą" - to już nawet najbardziej inteligentny z przydupasów Hitlera wiedział.
No więc trzeba by chyba być kibolem-debilem, żeby w coś takiego uwierzyć.
Oh, wait...
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):...
Jaaasiek napisał(a):Ale ja nigdzie nie napisałem pochwał dla ekipy rządzącej nieudolnie. Tylko zaprezentowałem link ze spojrzeniem na realność obietnic przedwyborczych ekipy politycznej będącej tematem owego wątku, czyż nie?
Marcowy napisał(a):No i co? Gdzie są moralni zwycięzcy, pogromcy HGW? Gdzież radość ze świetnego, jak najbardziej spodziewanego wyniku?
Marcowy napisał(a):No i co? Gdzie są moralni zwycięzcy, pogromcy HGW? Gdzież radość ze świetnego, jak najbardziej spodziewanego wyniku?
Jaaasiek napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/forum/prof-jacek-ronda-w-tv-trwam-blefowalem,0,1012151,118370989,czytaj.html
czyżby wkrótce został oskarżony przez Antka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 133 gości