Liga Majstrów

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Liga Majstrów

Postprzez Nikos » 4 kwi 2013, o 10:13

No ja myślałem że Goetze wygra konkurs na zmarnowaną setkę, ale Robert go jednak przebił.

Postprzez Maro » 4 kwi 2013, o 12:20

W ogóle grali jak nakręceni do linii pola karnego Malagi, a potem kupa.
L: Tak samo źle byłoby mi w towarzystwie kogoś kto jest zoofilem, pedofilem, albo fetyszystą takim co lubi być poniżanym podczas hmm "seksu".
CZ-Ł: Zapomniałeś jeszcze wymienić morderców, gwałcicieli i Arabów, bo porwali Stasia i Nel.

Postprzez Jaaasiek » 4 kwi 2013, o 12:55

CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Ergo: Twoje deklarowane antyfaństwo jest postawą hejterską w istocie. A tej po prostu nie kumam, nie lubię, jestem z nią w sporze - niezależnie od tego, czy chodzi o Barcelonę, Milan czy Chelsea. Buziaki :-)

No to w takim razie nie masz pojęcia co to hejter. Ja ci wyszczególniłem w punktach co się złożyło na taką a nie inną postawę. Hejter hejtuje bo hejtuje, bez powodu, nigdy się nie zgadza z przeciwniikiem (w tym wypadku fanem Barcy, a parę razy się zgadzaliśmy jak pamiętasz) czy wreszcie hejtuje za każdym razem przy byle okazji, bez względu na to czy ma rację czy jej nie ma :)

Ergo: znowu nie miałeś racji :)
Obrazek

Postprzez LUCAS » 5 kwi 2013, o 09:46

pewniak tottenham tylko zremisowal z bazylea - a mial byc taki ladny czwartek
DLACZEGO SA TAKIE PIEKNE,
DLACZEGO TAK ZLE DLA LUDZI,
DLACZEGO MOJE BIESZCZADY,
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez Jaaasiek » 5 kwi 2013, o 10:08

A widziałeś "pudło roku" w wykonaniu Parkera? :D

To słynne pudło Błaszcza się kryje :D
Obrazek

Postprzez Jaaasiek » 5 kwi 2013, o 10:18

A no i podstawowym osłabieniem, jest to, że Bale może już w tym sezonie nie zagrać:

http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... X9lRASKPcY
Obrazek

Postprzez Jedras » 9 kwi 2013, o 22:36

Ale jajca w Dortmundzie:)

Postprzez Jaaasiek » 9 kwi 2013, o 22:38

Jaka masakra, Borussia przegrywała 1:2 żeby strzelić dwa gole w doliczonym czasie i wygrać :) Zawał za zawałem w tym meczu, dawno nie widziałem takiego !!! :)
Obrazek

Postprzez Granik » 9 kwi 2013, o 22:41

Oglądasz mecz 85 minuta - 1:2 i mówisz " PIERDOLE NIE OGLĄDAM " wyłączasz. Włączasz - 92min patrzysz - 3:2. Masakra. :D
Szkoda, że Galatasaray brakło te dwie bramki...

Postprzez radush » 9 kwi 2013, o 22:42

Boruss pokazali co znaczy nie poddawać się do końca.

Postprzez Jaaasiek » 9 kwi 2013, o 22:43

Granik napisał(a):Oglądasz mecz 85 minuta - 1:2 i mówisz " PIERDOLE NIE OGLĄDAM " wyłączasz. Włączasz - 92min patrzysz - 3:2. Masakra. :D

Brakło 3, bo się skończyło 3:2 ;) Ronaldo strzelił w końcówce.
Obrazek

Postprzez Granik » 9 kwi 2013, o 22:46

Jaaasiek napisał(a):
Granik napisał(a):Oglądasz mecz 85 minuta - 1:2 i mówisz " PIERDOLE NIE OGLĄDAM " wyłączasz. Włączasz - 92min patrzysz - 3:2. Masakra. :D

Brakło 3, bo się skończyło 3:2 ;) Ronaldo strzelił w końcówce.

A to Ci dopiero Krystyna :P Ciekawe jak jutro Barca :)

Postprzez Nikos » 9 kwi 2013, o 22:57

Magia. Czary. 1:2 na 3:2... I tym razem pudło meczu jednak Goetze ;-)

Tak ogólnie dwumecz to Borussia sama sobie sprokurowała nerwy. Takie pudła jakie odstawili Goetze, Reus i Lewandowski to na całą fazę grupową powinny się zdarzyć. Dlatego faworytami nie są i LM nie wygrają.

Postprzez Holba » 9 kwi 2013, o 23:02

Jaaasiek napisał(a):Jaka masakra, Borussia przegrywała 1:2 żeby strzelić dwa gole w doliczonym czasie i wygrać :) Zawał za zawałem w tym meczu, dawno nie widziałem takiego !!! :)

ale sie narobilo tych sezonowcow.

dla mnie masakra ten komentarz (nawet nie wiem jak sie nazywa ten buc), "potrzebujemy strzelic jeszcze dwa gole", "jak Malaga strzeli, musimy ...sramto i owanto" jakie kurwa MY?
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie

Postprzez Jaaasiek » 9 kwi 2013, o 23:12

Holba napisał(a):ale sie narobilo tych sezonowcow.

Chyba Twój stary. Nie można dopingować którejś drużyny, bo zależy Ci na jej wygranej "PRAWDZIWY KIBICU PATRIOTO"?

Co do komentarza na C+ to się zgodzę, bo czułem się jakby to mecz reprezentacji był.
Obrazek

Postprzez Holba » 9 kwi 2013, o 23:17

Jaaasiek napisał(a):
Holba napisał(a):ale sie narobilo tych sezonowcow.

Chyba Twój stary. Nie można dopingować którejś drużyny, bo zależy Ci na jej wygranej "PRAWDZIWY KIBICU PATRIOTO"?

Co do komentarza na C+ to się zgodzę, bo czułem się jakby to mecz reprezentacji był.

bla, bla , bla. papcie na nogi i fotelik przed tv, moj Ty szalikowcu :D
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie

Postprzez Jaaasiek » 9 kwi 2013, o 23:20

Spoko, wolę to niż rzucać brukiem w policjantów w Katowicach mój Ty prawdziwy kibicu. Szykuj się bo jutro najważniejszy mecz roku dla Ciebie, drużyna moherów zawita na stadion pod pałacem :*

Swoja drogą, chciałbym komentarzu Zimocha do tego meczu Borussii posłuchać.
Obrazek

Postprzez uve » 9 kwi 2013, o 23:22

Oba mecze bardzo ciekawe i co więcej trzymające w napięciu.
Szkoda że Galata tak późno się obudziła i wzięła za odrabianie strat, ale fajne że powalczyli i trochę stracha chyba napędzili Realowi

Mecz w Dortmundzie emocjonujący jak mało co - przypomniał się (chyba nie tylko mnie) finał LM MU-Bayern z 1999 roku ;) Chociaż przy golach Malagi i Borussi spalone były, ale widać że ostatnio to żadna nowość na takim szczeblu rozgrywek w LM

Holba napisał(a):dla mnie masakra ten komentarz (nawet nie wiem jak sie nazywa ten buc), "potrzebujemy strzelic jeszcze dwa gole", "jak Malaga strzeli, musimy ...sramto i owanto" jakie kurwa MY?

Sergiusz Ryczel - faworyzowanie i ewidentne identyfikowanie się z Borussią żałosne - nie mam nic przeciwko jeżeli ktoś tak robi prywatnie, ale podczas komentowania meczu należy zachować neutralność i być bezstronnym. A tu pomijając wspomniane przez Ciebie komentarze, już po samym sposobie komentowania i nawet intonowania wypowiedzi było widać, że obaj Panowie komentatorzy wypowiadali się cieplej o Borussi niż o Maladze

Jaaasiek napisał(a):Co do komentarza na C+ to się zgodzę, bo czułem się jakby to mecz reprezentacji był.

Pragnę jedynie dodać, że to nie komentator z C+, tylko n-ki
Cieszyłem się z fuzji n-ki i C+ i możliwości oglądania najważniejszych i najlepszych lig w Europi i LM, ale te obecne jaja z nc+ oraz poziom komentowania przez specjalistów z n-ki optymizmem nie napawa

Postprzez Nikos » 9 kwi 2013, o 23:27

a tak swoją drogą akcja Reus - Lewandowski i dwa zasługujące na LM zagrania.
Podanie Reusa i podcięcie Roberta nad bramkarzem. Szacun.

P.S. Gdzie jest napisane że komentator ma być obiektywny? :-P

Postprzez Jaaasiek » 9 kwi 2013, o 23:30

No niby nie, ale ten dzisiaj z NC+ był żenująco stronniczy.
Obrazek

Postprzez maxłel » 9 kwi 2013, o 23:32

Mecze Dortmundu ogląda się tylko w wersji arabskiej bądź niemieckiej, bo niestety Smokowski i Twarowski nie komentują a reszty nie da się słuchać.

Goetze bardzo cienko, to już trzeci mecz, gdzie ładuje w reflektory zamiast załadować piłkę do siatki. Zgadzam się całkowicie, że sami sobie zafundowali nerwowy rewanż, bo spokojnie mogli odprawić z kwitkiem Malagę w Hiszpanii.

Jutro forza Juve i mamy finał jak w 1997 ;)

Postprzez uve » 9 kwi 2013, o 23:35

Nikos napisał(a):a tak swoją drogą akcja Reus - Lewandowski i dwa zasługujące na LM zagrania.
Podanie Reusa i podcięcie Roberta nad bramkarzem. Szacun.

P.S. Gdzie jest napisane że komentator ma być obiektywny? :-P

Reus pięknie zagrał
W podobny sposób strzelił Drogba bramkę

Gdyby to była telewizja typu Barca TV, MU TV itp. itd. etc. to jak najbardziej
Ale na kanale ogólnosportowym powinna zostać zachowana jakaś doza neutralności. Mnie nie interesuje czy Pan Kowalski czy Iksiński prywatnie jest kibicem zespołu A czy zespołu B, ważne żeby dobrze komentował to co się dzieje na boisku, a nie kierował się własnym pobudkami

Postprzez Jaaasiek » 9 kwi 2013, o 23:36

maxłel, chciałbym podzielać Twój entuzjazm, ale boję się, że Bayernu w tym roku się nie da zatrzymać...
Obrazek

Postprzez maxłel » 9 kwi 2013, o 23:41

Myślę, że się da.

Na razie jednak ciekawi mnie jak wypadną pary półfinałowe. Czyżby Bayern - Dortmund, Barca - Real?

Postprzez Jaaasiek » 9 kwi 2013, o 23:44

Byłoby pięknie, ale obawiam się, że losowanie będzie jakimś cudem tak ułożone, żeby się Real z Barcą nie spotkały.
Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM