CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Ergo: Twoje deklarowane antyfaństwo jest postawą hejterską w istocie. A tej po prostu nie kumam, nie lubię, jestem z nią w sporze - niezależnie od tego, czy chodzi o Barcelonę, Milan czy Chelsea. Buziaki
Granik napisał(a):Oglądasz mecz 85 minuta - 1:2 i mówisz " PIERDOLE NIE OGLĄDAM " wyłączasz. Włączasz - 92min patrzysz - 3:2. Masakra.
Szkoda, że Galatasaray brakło te dwie bramki...
Jaaasiek napisał(a):Granik napisał(a):Oglądasz mecz 85 minuta - 1:2 i mówisz " PIERDOLE NIE OGLĄDAM " wyłączasz. Włączasz - 92min patrzysz - 3:2. Masakra.
Szkoda, że Galatasaray brakło te dwie bramki...
Brakło 3, bo się skończyło 3:2Ronaldo strzelił w końcówce.
Jaaasiek napisał(a):Jaka masakra, Borussia przegrywała 1:2 żeby strzelić dwa gole w doliczonym czasie i wygraćZawał za zawałem w tym meczu, dawno nie widziałem takiego !!!
Holba napisał(a):ale sie narobilo tych sezonowcow.
Jaaasiek napisał(a):Holba napisał(a):ale sie narobilo tych sezonowcow.
Chyba Twój stary. Nie można dopingować którejś drużyny, bo zależy Ci na jej wygranej "PRAWDZIWY KIBICU PATRIOTO"?
Co do komentarza na C+ to się zgodzę, bo czułem się jakby to mecz reprezentacji był.
Holba napisał(a):dla mnie masakra ten komentarz (nawet nie wiem jak sie nazywa ten buc), "potrzebujemy strzelic jeszcze dwa gole", "jak Malaga strzeli, musimy ...sramto i owanto" jakie kurwa MY?
Jaaasiek napisał(a):Co do komentarza na C+ to się zgodzę, bo czułem się jakby to mecz reprezentacji był.
Nikos napisał(a):a tak swoją drogą akcja Reus - Lewandowski i dwa zasługujące na LM zagrania.
Podanie Reusa i podcięcie Roberta nad bramkarzem. Szacun.
P.S. Gdzie jest napisane że komentator ma być obiektywny?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 97 gości