Jaaasiek napisał(a):Mogę Ci sprzedać 2 z 2005
donkey napisał(a):
Ale on chciał na Budkę Suflera.
artek napisał(a):donkey napisał(a):
BS grała dzisiaj pożegnalny koncert, jak przystało na Budkę - kolejny, nawet trudno zliczyć, który
nie byłem ale na następny się wybiorę
mamona jednak robi swoje
artek napisał(a):donkey napisał(a):
BS grała dzisiaj pożegnalny koncert, jak przystało na Budkę - kolejny, nawet trudno zliczyć, który
mamona jednak robi swoje
slaw napisał(a):artek napisał(a):donkey napisał(a):
mamona jednak robi swoje
Graja "pożegnalną trasę" (choć pewno się reaktywują znając życie) w 2014. Ciekaw jestem czy będziesz się tak za ileś lat nabijał z pożegnalnej trasy KultuPewno z takiej pożegnalnej trasy zaliczysz z 15 pożegnalnych, ostatnich koncertów, nie?
Jaaasiek napisał(a):Mogę Ci sprzedać 2 z 2005
slaw napisał(a):artek
Nie wiem co robi Budka Suflera. Nie wiem co nagrywa, nie nagrywa. Nie wiem czy to co robią jest groteską. Mnie się kojarzyła zawsze z weselami i Opolem i panią z balonikiem (jak ktoś tu, na forum, kiedyś to określił). Ale w tym roku na tej pożegnalnej trasie zdarzyło mi się być i kurwa, to był zajebisty koncert!
Wytłumacz proszę laikowi co jest z tą groteską?
artek napisał(a):jako laik mam problem z wytłumaczeniem
wydaje mi się, że jeśli panowie kilka lat temu zagrali ostatni koncert i zapowiedzieli koniec działalności, a mimo tego nadal grają i ciągle się żegnają z fanami i publiką, to jest to nieco zabawne
jeśli granie sprawia im przyjemność, mają ochotę to robić, promują np. pana Owsiaka i czują się wspaniale na scenie to wystarczy powiedzieć: działamy dalej, gramy i świetnie bawimy publikę i siebie, muzyka to nasze całe życie i będziemy to robić dalej, bez limitu kilometrów i lat; wtedy byłoby to OK.
a tak, w rozmowie z kolegą, na zadane pytanie czy byłem na tym pożegnalnym koncercie - odpowiedziałem: będę na następnym
tak to widzę
Łukasz_eM napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=gj_hyRK6hWk
Kurcze, ciekaw jestem tych "nowych- starych" utworów
Szajka w dobrym pomarańczowym nastroju. Oj przejechało by się do Spodka : )
Łukasz_eM napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=gj_hyRK6hWk
Kurcze, ciekaw jestem tych "nowych- starych" utworów
Szajka w dobrym pomarańczowym nastroju. Oj przejechało by się do Spodka : )
donkey napisał(a):No tak, trudno jest po trzydziestce dodawać. To siódma trasa Ważnego będzie (2008-2014).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości