rychu napisał(a):Dzięki za to info o Kwidzynie - bym to ominął.
A tak w dniu urodzin przy zacnej kapeli pośpiewam
kroy napisał(a):Byla kiedys taka strona... cos ze sztaszewskim w nazwie
wr napisał(a):Dobry!
Mam pytanie: czy znajdę gdzieś archiwum koncertowe Kultu? Na kult.art.pl jest tylko od 2012, a na rockmetal.pl nie jest kompletne. Nie pogardzę też archiwami pozostałych projektów
Pozdrawiam
artek napisał(a):rychu napisał(a):Dzięki za to info o Kwidzynie - bym to ominął.
A tak w dniu urodzin przy zacnej kapeli pośpiewam
Poproszę o relację "z".
Bullet napisał(a):Witajcie,
Przegrzebałem Internet i znalazłem trochę informacji związanych z kolejnymi koncertami Kultu w bliższym i dalszym okresie. Poniżej wyniki moich poszukiwań:
- Kult - 01.06.2019 - Gostyń - Tereny przy obiekcie Kartodrom na Torze Kartingowym - Godz. 20:45 (Dni Gostynia 2019 - Wstęp bezpłatny).
- Kult - 15.06.2019 - Suchy las - Parking przy hali GOS (+ Mezo, Robert Wojciechowski Band - Dni Gminy Suchy Las - Wstęp bezpłatny)
- Kult - 21.06.2019 - Susz - Plaża Miejska (Susz Triathlon 2019 - Wstęp bezpłatny).
- Kult - 22.06.2019 - Grodzisk Wielkopolski - Park Miejski (Grodziskie Piwobranie 2019 - Wstęp bezpłatny).
- Kult - 29.06.2019 - Wyszków - Stadion miejski (Palinocka 2019 - Wstęp bezpłatny).
- Kult - 20.07.2019 - Kazimierz Dolny - Kamieniołomy (+ Mela Koteluk, The Dumplings, Bitamina - Festiwal Kazimiernikejszyn 2019 - Wstęp płatny. Bilet jednodniowy: 115/120/125 zł).
- Kult - 06.09.2019 - Ełk - Ełckie Centrum Kultury (Sala Zebra) - Godz. 19:00 (Wstęp płatny. Bilety: 89 zł).
- Kult - 03.11.2019 - Łódź - Klub "Wytwórnia" - Godz. 18:00 (Pomarańczowa trasa koncertowa 2019 - Wstęp płatny. Bilety: 60/65 zł).
Pozdr.
jarekg napisał(a):Kazik i Kwartet Proforma, Wrocław, 26.09.2020
20:00-22:30
Imtron
Klub Cynicznych egoistów
Kalifat
Ta droga była daleka
Ogrodnik i ślepiec
Kongres Nauki Polskiej
Rybi puzon
Sztos
Pieśń o kanonierach
Las Maquinas de la Muerte
W południe
Pan Kmicic
Prosty człowiek
Prawie tak jak blues
Do U Remember?
Komandor Tarkin (feat. Ada na trójkącie)
Malcziki
Starszy asystent John
Mariola
Pochód świętych
1947
Oddalenie
Most
Gdybym miał kogoś
Apel poległych
12 groszy
Gorzki płacz
Modlitwa o wschodzie słońca
Gdybym wiedział to co wiem
Nie dali ojce
25 lat niewinności
Tata dealera
Krzesło laski
Powiedz mi czy chcesz bym został
Ace of Spades
Wstyd się może przyznać, ale pierwszy raz byłem na Kaziku i Kwartecie. Jeśli tak jest zawsze, to będę częstszym gościem.
Wspaniały koncert, coś fantastycznego. Jestem pod wielkim wrażeniem.
Prawie tak jak blues to piosenka z płyty z coverami Cohena, która na razie nie zostanie wydana.
Publiki jakieś 400 osób, pod koniec regularne pogo. Wśród gości był Tomek Komenda
jarekg napisał(a):Kazik i Kwartet Proforma, Wrocław, 26.09.2020
20:00-22:30
Imtron
Klub Cynicznych egoistów
Kalifat
Ta droga była daleka
Ogrodnik i ślepiec
Kongres Nauki Polskiej
Rybi puzon
Sztos
Pieśń o kanonierach
Las Maquinas de la Muerte
W południe
Pan Kmicic
Prosty człowiek
Prawie tak jak blues
Do U Remember?
Komandor Tarkin (feat. Ada na trójkącie)
Malcziki
Starszy asystent John
Mariola
Pochód świętych
1947
Oddalenie
Most
Gdybym miał kogoś
Apel poległych
12 groszy
Gorzki płacz
Modlitwa o wschodzie słońca
Gdybym wiedział to co wiem
Nie dali ojce
25 lat niewinności
Tata dealera
Krzesło laski
Powiedz mi czy chcesz bym został
Ace of Spades
Wstyd się może przyznać, ale pierwszy raz byłem na Kaziku i Kwartecie. Jeśli tak jest zawsze, to będę częstszym gościem.
Wspaniały koncert, coś fantastycznego. Jestem pod wielkim wrażeniem.
Prawie tak jak blues to piosenka z płyty z coverami Cohena, która na razie nie zostanie wydana.
teæ
Publiki jakieś 400 osób, pod koniec regularne pogo. Wśród gości był Tomek Komenda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 50 gości