To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.
KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH
Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych -
wieteska@kult.art.pl3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum
Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.
przez somekind » 18 sty 2014, o 08:08
kolend napisał(a):http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15288620.html
Holba wróć, Twój idol wzywa!
Mam rozumieć, że majaczenia jakiegoś schizofrenika są dla Ciebie większym problemem niż kłamstwa obecnego premiera?
Lista sklepów wielkopowierzchniowych w Wałbrzychu:
Agata Meble
Galeria Handlowa „Victoria”
Galeria Handlowa „Auchan”
Centrum Handlowe „Centrum OK”
Centrum Handlowe „Real”
Centrum Handlowe „Kaufland”
„OBI”
„Castorama”
„Makro”
„Tesco”
-

-
przez somekind » 19 sty 2014, o 08:57
Tym razem materiał wideo o tym, ile warty jest najnowszy pomysł pierwszego piłkarzyka RP:
http://facet.onet.pl/warto-wiedziec/fil ... estu/v1x8g
Agata Meble
Centrum Handlowe „Real”
„OBI”
„Castorama”
„Makro”
„Tesco”
-

-
przez kolend » 20 sty 2014, o 11:02
somekind napisał(a):kolend napisał(a):http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15288620.html
Mam rozumieć, że majaczenia jakiegoś schizofrenika są dla Ciebie większym problemem niż kłamstwa obecnego premiera?
takie wnioski wyciągnąłeś?! brawo
tak się składa, że kłamstwa premiera obecnego, nie przeszkadzają mi się nabijać z głupst wygadywanych przez byłego nazwanego przez Ciebie schizofrenikiem, który jest najpoważniejszym kandydatem na kolejnego...
-

-
przez Holba » 20 sty 2014, o 20:35
Cala roznica miedzy nabijaniem sie z pisu i po jest taka, ze smiech z pis jest szczery, smiech z po to tak naprawde nie ma sie z czego smiac, co najwyzej smiech przez lzy, ot i caly kabaret.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie
-
-
przez Holba » 21 sty 2014, o 09:30
somekind napisał(a):kolend napisał(a):http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15288620.html
czy ktorys z Was przeczytal ten artykul ? dopiero wczoraj wsluchalem sie w to co powiedzial ten posel z pisu na spotkaniu w londynie. wskazcie mi prosze jedna rzecz, ktora w tym artykule jest schizofrenia lub wzywaniem do powrotu ?
czasem odnosze wrazenie, ze niektorzy uzytkownicy tego forum maja schizofrenie... albo swoja lekture zakonczyli na naglowku gw.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie
-
-
przez kolodent » 22 sty 2014, o 16:29
Jako prawdziwy, certyfikowany schizofrenik pozwolę sobie zaprotestować przeciwko nadużywaniu tej jednostki chorobowej i używania w jednoznacznie pejortywnym znaczeniu.
To przez takich jak Wy, doświadczamy społecznego wykluczenia. Musimy sie chować po kątach, kłamać i ukrywać chorobę nawet wtedy, gdy leczenie idzie świetnie i moznaby prawie normalnie żyć, zawsze znajdzie sie jakiś dureń, który krzyknie: Jontek, łap za widły, zajebać psychola...
A co Wy wiecie o schizofrenii i schizofrenikach, ze sobie tak swobodnie nami gęby wycieracie ???
Jest wiele innych, nie mniej ciekawych i atrakcyjnych zaburzeń jednak żadnego nikomu nie życzę i zapewniam, że to nic śmiesznego.
Masarakszszsz...
im lepiej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta
-

-
przez Holba » 23 sty 2014, o 20:10
Wcześniej w imieniu PO głos zabrała Elżbieta Radziszewska. - Gdyby nowi chorzy na jaskrę nie przybywali, nie byłoby kolejek - stwierdziła posłanka.
kto jest z Piotrkowa? przyznac sie kto na nia glosowal

Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie
-
-
przez Holba » 24 sty 2014, o 20:57
Jaaasiek napisał(a):Ostatnio była akcja Patrolu przeciwko Podrywaniu Polek Przez Arabów.
Po ostatnich postach Holby wnioskuję, że zakłada Patrol Ujawniania Głosujących na Platformę i będzie z kolegami starał się nie dopuścić do powtórki

Nikt sie nie przyznaje

Znak czasu, gloswanie na platforme to musi jakis obciach byc czy cus

a mialo byc tak pieknie. no ale dla niektorych to deszcza pada.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie
-
-
przez Jaaasiek » 25 sty 2014, o 07:40
Jako, że mam Cię za inteligentnego gościa, to mam nadzieję, że potraktowałeś to jako żart

Emoty jednak po coś są

-

-
przez kolodent » 25 sty 2014, o 18:14
a nie mówiłem, że wykluczenie społeczne - nawet na posta nikt nie odpowie... masaraksz

im lepiej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta
-

-
przez somekind » 26 sty 2014, o 00:34
kolend napisał(a):tak się składa, że kłamstwa premiera obecnego, nie przeszkadzają mi się nabijać z głupst wygadywanych przez byłego nazwanego przez Ciebie schizofrenikiem, który jest najpoważniejszym kandydatem na kolejnego...
To nabijaj się z nich tam, gdzie jest na to miejsce. Tutaj Holba wytknął faktyczne kłamstwo Tuska, a Ty w odpowiedzi bredzisz coś o Kaczyńskim. Skoro prowadzisz dyskusję w tak idiotyczny sposób, to nie dziw się, że dochodzę do takich wniosków.
Agata Meble
Centrum Handlowe „Real”
„OBI”
„Castorama”
„Makro”
„Tesco”
-

-
przez KULTowyTOMASZ » 26 sty 2014, o 17:30
-

-
przez Holba » 27 sty 2014, o 23:51
Mina Tuska bezcenna

Jaaasiek, no raczej jak zart. Moja odpowiedz tez do konca powazna nie byla, z wyjatkiem padajacego deszczu.
Glosujta na kogo chceta, chodzcie na wybory, referenda to jedyny spoosb by cos zmienic, kazdy ma swoj poglad na to, tylko nie glosujce na ta bande zlodzieji i kurew z PO. Nie bylo jeszcze takiej partii, ktora ingerowala by tak w zycie obywateli, takiej, ktora by w taki sposob ograniczala wolnosc.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie
-
-
przez kolend » 28 sty 2014, o 09:18
serio myślisz, że z PiS będzie lepiej? serio było lepiej za ich kadencji?! aż tak naiwny jesteś, czy tak krótka pamięć?
-

-
przez Holba » 28 sty 2014, o 19:45
kolend napisał(a):serio myślisz, że z PiS będzie lepiej? serio było lepiej za ich kadencji?! aż tak naiwny jesteś, czy tak krótka pamięć?
nie wiem, w istotnych z mojego punktu widzenia sprawach niestety ida ramie w ramie z po, razem przeglosowali ustawe "trynkiewiczowska", a to juz 2 duzy minus po lizbonie i wszystko na to wskazuje, ze mojego glosu nie beda miec.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie
-
-
przez Holba » 28 sty 2014, o 20:47
To zapis gigantycznego przekrętu". Politycy Platformy znów dali o sobie znać - tym razem w śląskich kolejach. W tle afery dziesiątki milionów złotych...
- w ten sposób dziennikarze "Wprost" reklamują tekst swojego tygodnika, w którym czytamy o wielkim przekręcie, jakiego dopuścili się politycy Platformy Obywatelskiej przy okazji "reformowania" śląskich kolei.
Za realizację projektu odpowiadał były marszałek Adam Matusiewicz, który z kolei jest bliskim współpracownikiem Tomasza Tomczykiewicza, szefa śląskiej Platformy.
Wewnętrzna kontrola opisana przez pismo wykazała olbrzymie nieprawidłowości, a prezes powstałej spółki - Witold W. - kilka tygodni temu usłyszał prokuratorskie zarzuty.
Oskarżony prezes nie liczył się z żadnymi kosztami: zamawiał kolejne pociągi, ściągnął nawet austriacki szynobus za dwa miliony złotych - i to mimo trudności z jego działaniem w Polsce - za dostosowanie do naszych warunków zapłacono kolejne 700 tys. złotych. Pismo opisuje kolejne umowy, które opiewają na ponad 25 milionów złotych - za zakup 13 maszyn.
Dodatkowo brakuje faktur, dokumentów i specjalistycznej dokumentacji. Nikogo to jednak nie interesuje. Przynajmniej do czasu...
To gotowy akt oskarżenia i zapis gigantycznego przekrętu
- przekonuje jeden z polityków PO pytany o sprawę przez "Wprost".
Wszystko odbywało się pod kontrolą i pieczą polityków Platformy. Najwyraźniej śląscy platformersi chcieli choć w małym stopniu nawiązać do kolegów z Trójmiasta...
i co nie wyzywia sie ?
kolend, tak przy okazji Twojego wczesniejszego pytania. ile kojarzysz podobnych afer za kadencji pisu ? jest cos co przebije cmentarz, amber gold, przetargi... ?
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie
-
-
przez kolend » 7 lut 2014, o 10:01
-

-
przez bracie » 7 lut 2014, o 11:23
Panowie.
Jestem od 20 lat funkcjonariuszem w szeroko pojętej skarbówce. Miałem już szefeów ze wszystkich opcji, rządzili mną i zasłużony opozycjonista i specjalista od wagonów i wreszcie teraz generał co to doświadczenie zdobywal w cateringu. Tak jak jest teraz nie było nigdy. Chore zrządzanie, trwonienie publicznych pieniędzy, zupełny brak szacunku dla ludzi. Rozbuchany pijar na który łapie sie społeczeństwo. Ja z zasady nie chodzę na wybory ponieważ uważam, że mój głos jest zbyt cenny, żeby go oddawać na złych ludzi. Teraz pewnie zagłosuję na KNP, przynajmnie sumienie będę miał czyste.
Moja "firma" co do zasady jest strategiczna - pobieramy od społeczeństwa 30% całości wpływów budżetowych - ale jak patrzę od wewnątrz jak jesteśmy zarządzani to musi w końcu pierdolnąć. Nie ma innej opcji
zdolności regeneracyjne bezinteresownego skurwysyństwa są nieograniczone
-
-
przez Holba » 11 lut 2014, o 00:45
Zenada. Panstwo polskie wlasnie zdalo kolejny egzamin (Trynkiewicz). W bialy dzien, smiejac sie calemu swiatu w twarz..." i co nam kurwa zrobicie ? " Jezeli to przejdzie, to, to panstwo PO moze ujebac kazdego, "dajcie mi czlowieka, a paragraf sie znajdzie" wiecznie zywe. A to za pisu bylo panstwo totalitarne

....
jedno wielkie spluniecie tym kurwom w twarz !
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie
-
-
przez Jedras » 11 lut 2014, o 10:45
Na fejsie powstał bardzo ciekawy profil- Rzeczy z celi Trynkiewicza, o których nie miałeś pojęcia;)
Swoją drogą sprawa śmierdzi na kilometr..
-

-
przez Jaaasiek » 11 lut 2014, o 12:25
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/prokurat ... za-t/hrmymMasz tutaj Holba swój spisek... Po mojemu to jakiś strażnik nienawidzący pedofilków mu podjebał te rzeczy do celi, bo jakby go chcieli udupić na siłę to raczej znaleźliby coś hardcore a nie zwykłe zdjęcia. A skoro był donos to w takim przypadku (to nie jest donos o zajebaniu ze sklepu zupki Vifon, tylko chodzi o wielokrotnego mordercę) MUSI być postępowanie sprawdzające. Mam wrażenie, że w paranoję popadasz, albo robisz to z premedytacją, byle tylko gównem w PO cisnąć. Dorzuć jeszcze zarzut o braku śniegu, i że przez nich padają wyciągi.
Nie mówiąc już o fakcie, że ten koleś powinien kulę w łeb dostać 25 lat temu i byłoby po problemie.
-

-
przez bracie » 11 lut 2014, o 14:32
Jaaasiek napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/kraj/prokuratura-na-razie-nie-ma-sledztwa-ws-rzeczy-z-celi-mariusza-t/hrmym
Masz tutaj Holba swój spisek... Po mojemu to jakiś strażnik nienawidzący pedofilków mu podjebał te rzeczy do celi, bo jakby go chcieli udupić na siłę to raczej znaleźliby coś hardcore a nie zwykłe zdjęcia. A skoro był donos to w takim przypadku (to nie jest donos o zajebaniu ze sklepu zupki Vifon, tylko chodzi o wielokrotnego mordercę) MUSI być postępowanie sprawdzające. Mam wrażenie, że w paranoję popadasz, albo robisz to z premedytacją, byle tylko gównem w PO cisnąć. Dorzuć jeszcze zarzut o braku śniegu, i że przez nich padają wyciągi.
Nie mówiąc już o fakcie, że ten koleś powinien kulę w łeb dostać 25 lat temu i byłoby po problemie.
A po co straznicy mieliby to robić? Żeby go załatwić podrzuciliby poważniejsze fanty. Tu nie chodzi o to kto i po co podrzucał tylko jakim cusdem u TAKIEGO więźnia można cokolwiek podejrzanego znaleźć. To jest patologia a ponadto głupota bo zrobiona w świetle jupiterów. Poza tym, jak czytam twoje wpisy to mam wrażenie, że jesteś naiwnym nastolatkiem (?) ale bluzgając próbujesz pręzyć się trochę.
zdolności regeneracyjne bezinteresownego skurwysyństwa są nieograniczone
-
-
przez Jaaasiek » 11 lut 2014, o 16:24
Po co mieliby to robić? Jakbyś przeczytał uważnie to wyjaśniłem. Koleś wzbudza tyle negatywnych emocji wokół siebie, że niejeden z tych strażników więziennych pewnie marzy o tym, aby móc go podręczyć jeszcze parę lat. A poza tym to kto tu jest naiwny i uważa, że u TAKIEGO więźnia nie można znaleźć nic podejrzanego?

bracie napisał(a):Jaaasiek napisał(a):to nie jest donos o zajebaniu ze sklepu zupki Vifon,
Poza tym, jak czytam twoje wpisy to mam wrażenie, że jesteś naiwnym nastolatkiem (?) ale bluzgając próbujesz pręzyć się trochę.
A, żeby faktycznie poczuć się nastolatkiem to odpowiem z ogólnie przyjętą wśród nich modą,
tyle bluzgów, wow, słownik taki zawstydzony, przekleństwa tak bardzo...
Do Holby ad personam nie użyłem bluzgów ani obelg (a akurat jemu odpowiadałem), zresztą wojujemy tu od lat ale i tak się jakoś tam nawzajem chyba szanujemy, a gdyby Ci przekleństwa tak bardzo przeszkadzały to popatrz dwa posty wyżej mojego i się ustosunkuj

-

-
przez donkey » 11 lut 2014, o 19:30
Najgorsze jest to, że medialne kurwy mają znów swój WIelki Wybuch. Szkoda, że to nie gwałciciel dziennikarzy. Jakbym się cieszył.
P.S. Gość dostał dwie czapy w 1989 i powinni mu je zapodać. Z oczywistą korzyścią dla społeczeństwa i to podwójną, bo tez te dziennikarskie mendy nie podgrzewały by atmosfery, a robia to tylko dla swojej korzyści.
-

-
Powrót do FORUM