mam to w dupie, zostaje w zus

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: mam to w dupie, zostaje w zus

Postprzez wilkmaciej » 17 gru 2014, o 13:08

Pozdrawiam Panowie :)

Postprzez wilkmaciej » 17 gru 2014, o 13:10

sevs napisał(a):
wilkmaciej napisał(a): nie należy do najinteligentniejszych i nie potrafi wyciągać wniosków z tego co się dzieje (patrz pytanie o Putina powyżej)

"W rozmowie z Mariuszem Staniszewskim lider Kongresu Nowej Prawicy podkreśla, że nigdy nie „popierał” Władimira Putina, a gdyby go popierał, to by się tego nie wstydził. Jednym z moich zajęć jest prostowanie głupot, które się mówi o Rosji, a o JE Włodzimierzu Putinie w szczególności. Nigdy nie powiedziałem niczego, czego bym się wstydził i musiał to odwoływać – mówi Korwin-Mikke. I dodaje - Oczywiście uważam, że pan Putin jest znakomitym prezydentem Rosji i byłby świetnym prezydentem Polski. (…) Im bardziej Polacy (i inni sąsiedzi) są niezadowoleni z pana Putina, tym lepszym jest prezydentem z punktu widzenia Rosji. Rozmowa z Januszem Korwin-Mikkem – w nowym „Do Rzeczy”. "

mam problem z inteligencją więc trudno mi to zrozumieć

umarł krul, niech żyje putin!

Przeczytaj pierwsze zdanie, bo tych późniejszych nie bardzo rozumiesz. Pierwsze jednak powinno Ci wystarczyć.

Pozdro

Postprzez wilkmaciej » 17 gru 2014, o 13:15

Jaaasiek napisał(a):Ja odnoszę często takie wrażenie czytając dyskusję z popierającymi KNP:

1. Kto nie popiera KNP (co dla wyborców tejże partii = popiera PO, PiS, SLD, Palikota) nie może być inteligentny
2. Wszystkie wypowiedzi Wiplera czy Korwina są przeinaczane i wyrwane z kontekstu
3. Jak ktoś prosi o wyjaśnienie w jaki sposób zostały przeinaczone/wyrwane z kontekstu wypowiedzi to "i tak nie zrozumiesz" bo patrz punkt 1.

Fajnie jest się zasłonić poglądami i brać kasę za spanie na posiedzeniu i jeszcze OTWARCIE o tym mówić podczas gdy tylu ludzi klepie biedę w kraju, doprawdy fantastyczne to muszą być poglądy. Faktycznie, poprawia to obraz Krula wśród ludzi. I Ty mi potem powiesz, że to nie szkodnik.

A ja odnoszę teraz wrażenie, że od pierwszego punktu aż po sam koniec bełkoczesz bez związku z rozmową i jakiejkolwiek logiki. Jeśli nie widzisz manipulacji w mediach, to ja już w tym Ci niestety nie pomogę.
Aaaa zapomniałeś dodać, że elektorat KNP to same głąby bez wykształcenia.

Pozdrawiam

Postprzez Jaaasiek » 17 gru 2014, o 13:45

Czyli patrz punkt pierwszy :mrgreen:
Obrazek

Postprzez wilkmaciej » 17 gru 2014, o 13:58

Jaaasiek napisał(a):Czyli patrz punkt pierwszy :mrgreen:

Wiesz coś w tym jest. Wyciągasz dalekoidące wnioski wg własnego uznania i interpretacji, bez jakiegokolwiek kontaktu z rzeczywistością i dyskusją, czyli dokładnie jak zrobiłeś w punkcie 1. Tak więc zgadzam się, patrz punkt 1. Ukazuje on całą istotę dyskusji z Tobą i zacietrzewienie w poglądach, co udowodniłeś mi już nie raz i nie dwa. Punkt 1 górą.
A pisanie "wyborców tejże partii" i wrzucanie wszystkich do jednego worka, pokazuje Twoją zwykła niechęć do pewnej grupy ludzi i nie ma wspólnego absolutnie nic z jakimkolwiek obiektywizmem, oraz jest na bakier z jakąkolwiek wiedzą o poilityce. Pogadaj z kolegą Sevs o Putinie. Pozdr

Postprzez somekind » 26 gru 2014, o 20:59

wilkmaciej napisał(a):Ja za kretynów uważam innych ludzi.

To akurat widać, tyle że to działa w dwie strony.

Posiadasz jakąkolwiek wiedzę na temat tej partii, czy tylko chciałeś ot tak "się wypowiedzieć"? Czy znasz jakichś konkretnych ludzi z KNP poza Korwinem i Wiplerem i znasz ich poglądy? Czy to co usłyszałeś od Moniki Olejnik?

Przeczytałem ten ich "program" dawno temu, to tylko zbiór pustych frazesów. Najlepsza jest chyba zamieszczona we wstępie deklaracja o budowie państwa na wzór bankrutujących Węgier. :D
Korwina znam głównie z jego felietonów, które zamieszcza z własnej woli w Tygodniku Angora. Nikt nimi nie manipuluje, nikt w nich nie robi z niego debila (no, poza nim samym), a mimo wszystko są wystarczające do wyrobienia sobie opinii o tym człowieku.
Nie szukam informacji o Wiplerze ani innych członkach tej partii. Do Wiplera zresztą nic nie mam, kiedyś bardzo mądrze mówił o podatku dochodowym, chyba jeszcze nawet gdy był w PiS. Czemu w ogóle o niego pytasz? Sam go uznajesz za szkodnika KNP?
Monika Olejnik to Twoja matka, że miałbym jej słuchać?

Znowu słabo z czytania ze zrozumieniem. Nie Korwin plecie, tylko media przkręcają, wyrywają z kontekstu i manipulują. A tacy jak Ty łykają to jak kaczor gnojówę.

Wyjaśnij mi proszę, skoro Angora manipuluje i przekręca JEGO felietony, to czemu je ciągle tam publikuje?

Zrezygnować z powodu "twarzy" to można z reklamy ogórków.

To zapewne dewiza przyświecająca lemingom z tej czy innej strony. Niektórzy jednak mają na tyle własnego rozumu, żeby nie głosować na kompromitujących się idiotów.

Tak? I co wybrałeś? Nie pójść na głosowanie?

Nie miałem powodu głosować w mieście, w którym mieszkam krótko. W swoim mieście zagłosowałbym na lokalny komitet, nie ogólnopolską partię, która traktuje samorząd tylko jako odskocznię.
Lista sklepów wielkopowierzchniowych w Wałbrzychu:
Agata Meble
Galeria Handlowa „Victoria”
Galeria Handlowa „Auchan”
Centrum Handlowe „Centrum OK”
Centrum Handlowe „Real”
Centrum Handlowe „Kaufland”
„OBI”
„Castorama”
„Makro”
„Tesco”

Poprzednia strona