wybiera się jakiś "Krzyżok" (z Malborka) na koncert 16.11 w Gdyni? szukam transportu dla 5 osób. niestety pkp nie pomyślała, że można wracać z Gdyni później niż o 21-ej. będę wdzięczna za pomoc, jakoś brak mi pomysłów

pozdrawiam
KULTowyTOMASZ napisał(a):Hmm no nie.. przedostatni koncert w sobotę.. bo dzisiaj Kaziu w Przemyślu .
Bullet napisał(a):KULTowyTOMASZ napisał(a):Hmm no nie.. przedostatni koncert w sobotę.. bo dzisiaj Kaziu w Przemyślu .
Z tego co się orientuje to koncert Kazika z kwartetem Pro Forma nie jest chyba częścią trasy Kultu. No chyba, że coś się zmieniło i o czymś nie wiem?
Bullet napisał(a):KULTowyTOMASZ napisał(a):Hmm no nie.. przedostatni koncert w sobotę.. bo dzisiaj Kaziu w Przemyślu .
Z tego co się orientuje to koncert Kazika z kwartetem Pro Forma nie jest chyba częścią trasy Kultu. No chyba, że coś się zmieniło i o czymś nie wiem?
Lucky_Luke napisał(a):Tylko audio ale nic nie zapodam póki kompiutera nie zloze do kupy.
Thorgal napisał(a):Nie wiem co to jest Kazik na fali, ale numer przedni, więc audio styknie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 102 gości