Hjuston mamy problem

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Hjuston mamy problem

Postprzez radush » 26 lut 2014, o 15:06

monikabalik napisał(a):Mega śmieszne nagranie hehe niemożliwy :)

http://potworek.com/filmiki/pokaz/hehe-niemozliwy

monikabalik napisał(a):A jak wejdzie do sklepu to nic innego jak tylko to :

Obrazek

monikabalik napisał(a):coś dla facetów tych, którzy lubią grać :)
http://potworek.com/filmiki/pokaz/gra-k ... jak-dzieci

monikabalik napisał(a):O co za kwas!!!

coś w podobnym stylu
- Czego powinien używać łysy do mycia głowy?
- Najlepiej Cif, bo nie rysuje powierzchni.

Czym się różni teściowa ( http://potworek.com/dowcipy ) od piwa?
- Niczym... To i to dobre, gdy zimne.

Jak najlepiej wkurzyć archeologa?
Dać mu zużyty tampon i zapytać się z jakiego jest okresu.

I kilka jeszcze takich przykładów których nie chce mi się wyszukiwać, jak np. Gość sypiący linkami do sklepu muzycznego, mający w sygnaturze adres tego samego sklepu i PYTAJĄCY jaką gitarę wybrać.

Rozumiem, to jest praca, sam tak dorabiałem, nie widzę nic złego aby ktoś to robił. Ale zawsze było tak, że moderatorzy ścigali takich marketingowców jak się tylko dało. A u nas co? W niedługim czasie patrząc jak to forum się rozwija spodziewał bym się, że więcej będzie postów reklamowych, aniżeli tych wartościowych. Moim skromnym zdaniem wypadało by coś z tym zrobić.

Re: Hjuston mamy problem

Postprzez kolend » 26 lut 2014, o 15:30

to forum już i tak chyba dogasa jedynie

Postprzez donkey » 26 lut 2014, o 17:24

kolend napisał(a):to forum już i tak chyba dogasa jedynie

Na forum naszym, gdzie kiedyś profesur z książką pod pachą, dziś tylko zgliszcza :P.
Zmazując barwy lasom i polom, mknie balon nocy z knajpy gondolą

http://www.youtube.com/watch?v=raZ-ltWuS9I

Postprzez Bullet » 26 lut 2014, o 22:41

kolend napisał(a):to forum już i tak chyba dogasa jedynie

Nie kracz.

Cytując klasyka: "(...)Together we stand, divided we fall...". Szkoda by było, gdyby ta płonąca od lat iskierka zagasła ot tak na zawsze. Jakoś nie potrafie sobie tego wyobrazić... :?

radush, nie naprawisz świata w całości. Cudów nie zdziałasz... ;)

Ale fakt, faktem kiedyś działało to jakoś trochę sprawniej. Teraz jest absolutna anarchia. Widać wyczekiwana zmiana strony Kultu nie przyniosła chyba spodziewanych zmian również i dla Forum in plus...

Pozdro!
2003-10-17/2004-05-02/2004|KULT:142|03/2018-11-04/2018-11-16
2004-01-15/2009-02-14/2009-| KNŻ:25 |15/2015-02-22/2015-02-26
2008-02-02/2008-04-19/2008|L DÓPA:11 |/2013-04-20/2014-05-11
2007-05-18/2007-|KAZIK & BULDOG/BULDOG:23 |-03/2014-03-30

Postprzez kolend » 27 lut 2014, o 15:57

myślę, że wiele się zmieniło po ogłoszeniu odejścia z forum przez Kazika, a potem zaprzestaniu pisania przez PEWU

Postprzez pavulon » 27 lut 2014, o 17:14

Wypowiadam sie co prawda mało, ale forum czytam od dobrych ponad 8 lat. I moim zdaniem brak tu po prostu moderatora, to raz, a dwa, przydało by się aby rejestracja nie była taka łatwa.
Eeee kaseta, kaseta, kaseta,kaseta ha ha TDK!

Postprzez radush » 28 lut 2014, o 14:10

Racja. Moderator naprawdę by się przydał. Oraz np. systemy jak na innych forach, tj. np. zakładanie tematu dopiero z określoną ilością postów. Sprawdzanie kto co ma w sygnaturze. Spójrzmy na 3 posty użytkownika forme, który właściwie pisze dla pisania, za to w sygnaturze bogato zasłane linkami: to fotograf, to samochody. Moderator jest potrzebny jeśli to forum ma jeszcze funkcjonować. Szkoda że po latach kiedy 3xK mogli być dumni z forum przyszedł czas, że nie znaczy ono dla nich nic.

Postprzez kolend » 28 lut 2014, o 14:28

ale wg mnie tu jest po prostu mało aktywnych użytkowników, a ciekawie piszących na różne tematy aktywnych użytkowników jeszcze mniej, do tego olewka ze strony zespołu, pewu... nuda

Postprzez radush » 28 lut 2014, o 14:54

O tych właśnie ludzi chodzi. Forum to społeczność różnych osobowości, wielu bardzo ciekawych, wielu o podobnych, wielu o różnych zainteresowaniach, poglądach. I to jest właśnie jego moc. Z niektórymi tutaj się zgadzam, z niektórymi nie, ale poznać chciałoby się wszystkich, których jeszcze nie dane mi było w swojej krótkiej karierze spotkać. Szkoda tylko że każde inne forum potrafi zorganizować zjazd forumowy na którym pojawi się sporo użytkowników, czasami nawet zespół, a u nas mimo obecności tak wielu ciekawych, pomocnych i pomysłowych ludzi nie jesteśmy w stanie koszulki forumowej zrobić, bo ktoś nie czyta wiadomości w skrzynce.

Postprzez kolend » 28 lut 2014, o 16:13

ale ja tu w ogóle widzę malutko tych użytkowników, którzy w jakiś sposób się udzielają, tu już nie gada się nawet o sporcie, w wątkach koncertowych - po kilka odpowiedzi i tyle

Postprzez kroy » 28 lut 2014, o 17:40

Serio wam to przeszkadza?

To forum bylo zawsze w miare wolne od moderacji,jakis debilnych zasad, zbednych banów i ogólnie raczej wspieralo wolnosc slowa, reklamy w ograniczonym zakresie i tego typu sprawy.

Nie przeszkodzilo to w zorganizowaniu kilku Gal Kazelotow, wypraw forumowych, spotkan w gorach i innych.

Ze sparafrazuje klasyka, "Forum piekne, tylko ludzie.... nie Ci"
A ja widzę, że świat już prawie runął...
i co? i mam, kurwa, dobry humor

Postprzez ekhm » 28 lut 2014, o 22:52

Każda reklama, oby nie hamburgery.

Postprzez Granik » 28 lut 2014, o 22:57

kroy napisał(a):Serio wam to przeszkadza?

To forum bylo zawsze w miare wolne od moderacji,jakis debilnych zasad, zbednych banów i ogólnie raczej wspieralo wolnosc slowa, reklamy w ograniczonym zakresie i tego typu sprawy.

Nie przeszkodzilo to w zorganizowaniu kilku Gal Kazelotow, wypraw forumowych, spotkan w gorach i innych.

Ze sparafrazuje klasyka, "Forum piekne, tylko ludzie.... nie Ci"

Tylko, że pewni użyszkodnicy zaczęli w każdym poście zamieszczać "ukrytą" reklamę. a co do reszty... zgadzam się. :?

Postprzez kroy » 1 mar 2014, o 12:54

Dla mnie to jest podwojny argument zeby tam nie wchodzic :D
A ja widzę, że świat już prawie runął...
i co? i mam, kurwa, dobry humor

Postprzez marcincq » 4 mar 2014, o 22:31

Przez temat kwasiastych dowcipów sam trafiłem na stronkę potworną i czytając dowcipy o ukrainie postanowiłem podzielić się nimi z Wami... nie zauważyłem jak same linki się dokleiły w środku dowcipu. Ciekawe czy ta monikabalik nie jest na tyle "tępą blondynką" i wie że wkleja linki? Albo faktycznie pracuje w "marketingu szemranym".

Powrót do FORUM