kazikomianiak napisał(a):Kult nareszcie ogłosił w jakich miastach będzie grał podczas Pomarańczowej 2014
Jedras napisał(a):Nędza panowie i panie bo łódzki koncert wypada w niedziele:P
Jedras napisał(a):Nędza panowie i panie bo łódzki koncert wypada w niedziele:P
Bullet napisał(a):(...)
Btw.: Luke - Ty farciarzu! Masz dwa koncerty dzień po dniu w Gdańsku!Nic tylko pozazdrościć...
![]()
Pozdro!
Lucky_Luke napisał(a):Bullet napisał(a):(...)
Btw.: Luke - Ty farciarzu! Masz dwa koncerty dzień po dniu w Gdańsku!Nic tylko pozazdrościć...
![]()
Pozdro!
No miło, ale nie byłem w tym klubie i czuje że klimaty postoczniowej architektury mogą niemiło mnie zachwycić akustycznie... ale kto wie, zobaczymyNie wiem gdzie pojade bo kobieta już zapowiedziała mi że mnie nie puście....
Mam nadzieję że uda mi się do Zielonej Góry zawitać i tam gdzie mnie nie było (Radom, Białystok)- i pewnie znowu Łódź, bo tam fajowskie koncerty zawsze są - plus Kielce ponownie, rok temu było super....Kusi też Wrocław, w tym dziwnym klubiku, nie wygląda mi to na imprezowe miejsce..
kazikomianiak napisał(a):Zawitam chyba w Poznaniu
babeo napisał(a):kazikomianiak napisał(a):Zawitam chyba w Poznaniu
W Poznaniu? Na MTP? W tym wagonie? Nie warto. Nawet szmaty pod sufitem nie poprawią tam akustyki.
Lucky_Luke napisał(a):Ja z poprzedniego roku w sali Milenium mam naprawdę dobre nagranie i akustyka o dziwo i mimo nadmiaru betonu była na przyzwoitym poziomieAle teraz widzę to jakas inna miejscówka w tym Milenium chyba...
donkey napisał(a):babeo napisał(a):kazikomianiak napisał(a):Zawitam chyba w Poznaniu
W Poznaniu? Na MTP? W tym wagonie? Nie warto. Nawet szmaty pod sufitem nie poprawią tam akustyki.
Na Youtube całkiem dobrze brzmiące filmiki są sprzed roku: https://www.youtube.com/watch?v=RzliuKnaRPM , ale może się w miare dobrze komuś nagrało. W Kętach ostatnio to strasznie chujowe nagłośnienie było.
Jeszcze były te filmiki z Goehsem: https://www.youtube.com/watch?v=UcC0SKsYuW0
Jaaasiek napisał(a):Obiecuję (jak co roku), że może (jak co roku) w końcu (jak co roku) zjawię się w Spodku
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 121 gości