pewu napisał(a):Najpierw państwo zabiera mi jako artyście ( a wszyscy artyści to...) 100 pln w postaci coraz wyższych podatków...
donkey napisał(a):pewu napisał(a):Najpierw państwo zabiera mi jako artyście ( a wszyscy artyści to...) 100 pln w postaci coraz wyższych podatków...
Co Ty, do kurwy nędzy, pierdolisz człowieku![]()
![]()
(to do Kazika). Mi państwo zabiera 1000 złotych miesięcznie, a zarabiam rocznie 43 200 brutto, a ty zarabiasz (prawdopodobnie) przynajmniej dziesięć razy więcej.
Kazik_Sprawiedliwy napisał(a):Doprawdy udławcie się tą jałmużną z pieniędzy ukradzionych pierwej prostemu a uczciwemu człowiekowi.
donkey napisał(a):pewu napisał(a):Najpierw państwo zabiera mi jako artyście ( a wszyscy artyści to...) 100 pln w postaci coraz wyższych podatków...
![]()
(to do Kazika). Mi państwo zabiera 1000 złotych miesięcznie, a zarabiam rocznie 43 200 brutto, a ty zarabiasz (prawdopodobnie) przynajmniej dziesięć razy więcej.
wilkmaciej napisał(a):donkey napisał(a):pewu napisał(a):Najpierw państwo zabiera mi jako artyście ( a wszyscy artyści to...) 100 pln w postaci coraz wyższych podatków...
![]()
Chłopie no to był tylko przykład, jaja sobie robisz?:):) z połówką melona też chyba przesadziłeś - to nie holyłód:)
Bullet napisał(a):@osiołek - Ale Ty nie liczyłeś chyba, że Kazelot powie Ci otwarcie ile zarabia i jak wysokie płaci podatki, co?
Btw.: Czyżby znowu zaczynała się kolejna wrzawa bo Kazik znowu cośtam chlapnął na jakikolwiek temat? ;>
Pozdr.
Jaaasiek napisał(a):To teraz czekamy na wojnę na noże i ustawki przed koncertami. Wpisujcie miasta.
donkey napisał(a):
Odpowiadam WSZYSTKIM, co o PRZYKŁADACH mówią. Myślałem, że przykład jest w ogólności po to, by poprzeć jakąś tezę, by coś wyjaśnić, by sprawić by coś było łatwiejsze do pjęcia. Jenak chyba się pomyliłem.
Jak rozmawiamy o tym, ile nam zabierają, to warto by było napisać -- ile zabierają temu, co podejmuje temat. To są konkrety i w tym przypadku też przykłady.
P.S. Pół melona za dużo? Może... ale ile oni (tylko w KULCIE) mają na czysto za jeden koncert (od osoby), jak bilety są średnio po 60 zeta, nie wspominając o koncertach bez prądu? Kazik ma jeszcze KNŻ. Są jeszcze wpływy z płyt, tantienów, ale to ponoć grosze. Może przesadziłem, ale jak "twórca" tego wątku chce coś powiedzieć, to niech będzie bardziej konkretnty.
P.S. w holłodzie, to zarabiaja w milionach dolarów chyba?
Jaaasiek napisał(a):10% od przegranej? A nie od wygranej przypadkiem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 116 gości