Boks, MMA

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Boks, MMA

Postprzez Rafau » 19 mar 2013, o 13:25

21.04 UFC on FOX
Daniel Cormier vs Frank Mir

26.05 UFC 160
Junior Dos Santos vs Mark Hunt (Mark walczy zamiast kontuzjowanego Overeema)
Cain Velasquez vs Antonio Silva (walka o pas)

Mam nadzieję, że Bigfoot tym razem wygra i zdobędzie ten pas :)

Postprzez Bulizzor » 20 mar 2013, o 00:00

Waga ciężka wiadomo jeden cios i dobranoc, ale widzę tylko jedne rozwiązanie: wygrają Cormier, Junior i Cain :)

Postprzez LUCAS » 20 mar 2013, o 08:49

amerykanskie mma jest jednak na duzo wyzszym poziomie niz europejskie.
DLACZEGO SA TAKIE PIEKNE,
DLACZEGO TAK ZLE DLA LUDZI,
DLACZEGO MOJE BIESZCZADY,
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez Nikos » 21 kwi 2013, o 00:10

Cały ten pomysł z Bidenko nie dość że z dupy to jeszcze nie wyszedł na drugą rundę.
Rewanż z Mollo byłby 100 razy lepszy.

Postprzez babeo » 21 kwi 2013, o 01:02

Dobre było to jak powiedzieli, że koleś przyjechał bez swoich butów i organizator musiał mu kupować.
Wyglądało to tak, jakby przyjechał na wakacje, przeboksować 1 rundę, wziąć kasę i hejaaaa do domu.

Postprzez Pantinklas » 21 kwi 2013, o 19:58

Straszny ser pokazali wczoraj podczas walki wieczoru.Niedawno spekulowali "eksperci" że Diablo Włodarczyk może skrzyżować rękawice z jednym z braci Kliczko.Dawno nie słyszałem większego debilizmu.

Postprzez Nikos » 21 kwi 2013, o 20:45

Pantinklas napisał(a):Straszny ser pokazali wczoraj podczas walki wieczoru.Niedawno spekulowali "eksperci" że Diablo Włodarczyk może skrzyżować rękawice z jednym z braci Kliczko.Dawno nie słyszałem większego debilizmu.

Może jest trzeci nieznany brat Michaił, który normalnie od 40 lat choduje pietruszkę, ale jak się napije to i może komuś przypierdolić. A poważnie to nie wierzę żeby ktoś tak powiedział.

Postprzez kolodent » 22 kwi 2013, o 08:15

A może jest to reklama jakiejś nowej gry na konsolę. Mam taką starą z Adamkiem, nie udało mi się co prawda Adamkiem zawojować wagi ciężkiej ale ciągle wierzę że wszystko jest możliwe :)
im lepiej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta

Postprzez LUCAS » 22 kwi 2013, o 08:42

a ja czekam az szpilka trafi na jakiegos rywala bo chcialbym w koncu wiedziec czy on jest tak dobry czy daja mu samych plackow. pewnie nastepny bedzie zimnoch.
DLACZEGO SA TAKIE PIEKNE,
DLACZEGO TAK ZLE DLA LUDZI,
DLACZEGO MOJE BIESZCZADY,
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez babeo » 22 kwi 2013, o 09:27

Nikos napisał(a):
Pantinklas napisał(a):Straszny ser pokazali wczoraj podczas walki wieczoru.Niedawno spekulowali "eksperci" że Diablo Włodarczyk może skrzyżować rękawice z jednym z braci Kliczko.Dawno nie słyszałem większego debilizmu.

Może jest trzeci nieznany brat Michaił, który normalnie od 40 lat choduje pietruszkę, ale jak się napije to i może komuś przypierdolić. A poważnie to nie wierzę żeby ktoś tak powiedział.

No to patrz, jakie zaskoczenie i nawet pies Darwina, wątpić zaczyna: http://eurosport.onet.pl/boks/diablo-ko ... omosc.html

Postprzez Nikos » 22 kwi 2013, o 09:53

babeo napisał(a):No to patrz, jakie zaskoczenie i nawet pies Darwina, wątpić zaczyna: http://eurosport.onet.pl/boks/diablo-ko ... omosc.html

No jeśli Włodarczyk sam to powiedział to rozumiem skąd spekulacje i niekoniecznie "ekspertów" ale może i ekspertów.
Inna sprawa że pomysł kiepski ale kasa robi swoje.

Postprzez kolodent » 28 kwi 2013, o 19:27

Nikt nie pisze o wczorajszej gali MMA, może i racja bo "walka wieczoru" to dno żenady i właściwie nie ma o czym gadać.
H..owy Koksik był wczoraj naprawdę ch...owy, ot duży, napompowany pajac. Wqrwiłem się bo niepotrzebnie czekałem, mogłem się wyspać jak biały człowiek ale co dopiero bym sie wqrwił gdybym kupił bileta i uczestniczył.
Zenua po całości.

Postprzez Nikos » 28 kwi 2013, o 19:51

kolodent napisał(a):Nikt nie pisze o wczorajszej gali MMA, może i racja bo "walka wieczoru" to dno żenady i właściwie nie ma o czym gadać.
H..owy Koksik był wczoraj naprawdę ch...owy, ot duży, napompowany pajac. Wqrwiłem się bo niepotrzebnie czekałem, mogłem się wyspać jak biały człowiek ale co dopiero bym sie wqrwił gdybym kupił bileta i uczestniczył.
Zenua po całości.

Fakt ze troche pilem ale pomijajac ostatnia walke, gala bardzo na plus. Walki byly ciekawe a umiejetnosci niektorych mnie zaskakiwaly. Niestety walki wieczoru juz slabsze a Koksu z Ozdoba to parodia. Jeden nie mial sily sie ruszac a drugi mial wszystkie atuty zeby wygrac ale sie bal. No i nadal nie rozumiem dlaczego Ozdoba nie kopal.
Zaskakujace ze z tych wszystkich walk Ty czekales na ta kulturysty z tancerzem :)))

Postprzez kolodent » 29 kwi 2013, o 07:59

Koksorysty... :)
Lubiłem Koksa, dopóki był sobą albo przynajmniej robił takie wrażenie. Ale wygląda na to, że albo mamona albo naprawdę uwierzył w siebie, nie wiadomo co gorsze :P

Postprzez Jedras » 29 kwi 2013, o 09:22

Ja na szczęście walke oglądałem na jutube. Faktycznie żenada. Jak jeździłem na wieś do babci to lepsze mma widywałem przy okazji tzw. zabaw w remizie:P

Postprzez taataah » 17 maja 2013, o 21:11

wawrzyk 3 niecałe rundy ehhh nie ma w tym kraju walczaka ktory nie ucieka po rogach eeehh\
i jeszcze walka byla na perpewiu - wydymali pare osob znowu
w sporcie aktualnie tylko Janowicza mozna ogladac bez wstydu.P
pawarotaradio.pl
"Co ten dziadek właściwie pierdoli? Czy kpi? Czy pyta? Czy dupa go boli?
Pięćdziesiąt już prawie ma lat,Co to, za jaki on widzi świat?"

Postprzez kolodent » 30 maja 2013, o 06:19

4 czerwca Mike Tyson w programie u Wojewódzkiego.
Muszę to zobaczyć :mrgreen:

Postprzez Carlos » 11 kwi 2015, o 13:32

Wybiera się ktoś dziś na UFC do Krakowa?
Kupię :
Kazik "Mariola" (promo)
ZUCH KAZIK - Hej Młody Junaku (promo)

Postprzez Carlos » 8 mar 2016, o 17:56

Kupię :
Kazik "Mariola" (promo)
ZUCH KAZIK - Hej Młody Junaku (promo)

Poprzednia strona

Powrót do FORUM