Daniel Cormier vs Frank Mir
26.05 UFC 160
Junior Dos Santos vs Mark Hunt (Mark walczy zamiast kontuzjowanego Overeema)
Cain Velasquez vs Antonio Silva (walka o pas)
Mam nadzieję, że Bigfoot tym razem wygra i zdobędzie ten pas

Pantinklas napisał(a):Straszny ser pokazali wczoraj podczas walki wieczoru.Niedawno spekulowali "eksperci" że Diablo Włodarczyk może skrzyżować rękawice z jednym z braci Kliczko.Dawno nie słyszałem większego debilizmu.
Nikos napisał(a):Pantinklas napisał(a):Straszny ser pokazali wczoraj podczas walki wieczoru.Niedawno spekulowali "eksperci" że Diablo Włodarczyk może skrzyżować rękawice z jednym z braci Kliczko.Dawno nie słyszałem większego debilizmu.
Może jest trzeci nieznany brat Michaił, który normalnie od 40 lat choduje pietruszkę, ale jak się napije to i może komuś przypierdolić. A poważnie to nie wierzę żeby ktoś tak powiedział.
babeo napisał(a):No to patrz, jakie zaskoczenie i nawet pies Darwina, wątpić zaczyna: http://eurosport.onet.pl/boks/diablo-ko ... omosc.html
kolodent napisał(a):Nikt nie pisze o wczorajszej gali MMA, może i racja bo "walka wieczoru" to dno żenady i właściwie nie ma o czym gadać.
H..owy Koksik był wczoraj naprawdę ch...owy, ot duży, napompowany pajac. Wqrwiłem się bo niepotrzebnie czekałem, mogłem się wyspać jak biały człowiek ale co dopiero bym sie wqrwił gdybym kupił bileta i uczestniczył.
Zenua po całości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 110 gości