taataah napisał(a):ps.wuer wiem ze to za 8 miesiecy:P
wr napisał(a):Ostatni wypad do Żywca (2011) był pozytywny. Także jak bozia da, to się wybiorę
Łukasz_eM napisał(a):Jeszcze parę lat temu na taką wieść skakałbym z radości, teraz można napisać:
"No spoko, będzie, to się wybiorę"
Szkoda że nie KaEnŻet
Artek Miszcz napisał(a):Koncert w Żywcu w 2011 był moim pierwszym koncertem Kultu , warto by odbyć podróż sentymentalną
efiut napisał(a):Bemdę. Chyba, że wybemigruję z kraju w celach zarobkowych. Wypadałoby powtórzyć ostatni wypad :>
Jaaasiek napisał(a):Nie wiem czy się śmiać, ale prawdopodobnie będzie to koncert z okazji Święta Kwaśnicy....
efiut napisał(a):Bemdę. Chyba, że wybemigruję z kraju w celach zarobkowych. Wypadałoby powtórzyć ostatni wypad :>
Bullet napisał(a):A tak w ogóle to wtedy Kazik nie ma urlopu?
Jaaasiek napisał(a):Nie wiem czy się śmiać, ale prawdopodobnie będzie to koncert z okazji Święta Kwaśnicy....
slaw napisał(a):Tylko po kiego grzyba będziecie następnego dnia do Bełchatowa śmigać?
Bullet napisał(a):Aha, i wjadz 12 zł! Właśnie kramp mi o tym nadmienił (dzięki Marcin). Gdyby nie ta informacja za wczasu to pewnie nie wszedłbym na teren imprezy. W związku z tym ciekaw jestem frekwencji na koncercie...
Bullet napisał(a):Kto wraca samochodem w stronę Katowic po koncercie? Przydałyby się tak ze dwa/trzy miejsca.
Bullet napisał(a):No to widzimy się ludziska już za tydzień! Matko, jak to zleciało... Dopiero co styczeń się zaczął, a tu już Żywiec na rozpisce koncertowej za niedługo...
Standardowo - kto zamierza się pojawić na tym wiekopomnym wydarzeniu? Tylko weźta talerze, bo kwaśnica bydzie!
Aha, i wjadz 12 zł! Właśnie kramp mi o tym nadmienił (dzięki Marcin). Gdyby nie ta informacja za wczasu to pewnie nie wszedłbym na teren imprezy. W związku z tym ciekaw jestem frekwencji na koncercie...
Na koniec jeszcze jedno zapytanie: Kto wraca samochodem w stronę Katowic po koncercie? Bo następny dzień to poniedziałek i trochę komplikuje to powrót bo w nocy z Żywca znowu nic nie jedzie. Przydałyby się tak ze dwa/trzy miejsca. Jakby co to pisać i proszę tu zostawiać info
Pozdro i do zoba już wkrótce!
Emilia napisał(a):My wracamytakże po "starej" znajomości...
będziemy mieli bankowo 2 miejsca wolne, opcjonalnie 3, ale to nie jest jeszcze pewne.
Jaaasiek napisał(a):Pod moim nosem a ja nawet nie wiem czy dam radę się pojawić... Skandal..
Damazy napisał(a):kramp jeszcze stabilizacja była ;]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 107 gości