Norbert napisał(a):Kazik i Kwartet Pro Forma 15.11.2013 Zamek Kazimierzowski w Przemyślu bilety 30 i 35 pln
![]()
![]()
zajebista wiadomość
Lucky_Luke napisał(a):także i ja się dołączam do zapytania w sprawie biletu - 15go to jest dzień po koncercie Kultu w Kielcach więc można by sobie przedłużyć wolne
Carlos napisał(a):Lucky_Luke napisał(a):także i ja się dołączam do zapytania w sprawie biletu - 15go to jest dzień po koncercie Kultu w Kielcach więc można by sobie przedłużyć wolne
Po Kielcach mogę Cię zawinąc do mnie i nastepnego dnia na Przemyśl się poleci
Lucky_Luke napisał(a):musze szybki dojazd załatwić na Trójmiasto po ewentualnej wizycie w Przemyślu bo zapomniałem że 16-go jest gig w Gdyni :p
Lucky_Luke napisał(a):dojazd ogarnięty więc Norbercie powiedz kiedy bedziesz mykał po bilety a rozliczymy się od razu. A o Black Sabbath zapomniałem wogóle że grają
Carlos napisał(a):Lucky_Luke napisał(a):musze szybki dojazd załatwić na Trójmiasto po ewentualnej wizycie w Przemyślu bo zapomniałem że 16-go jest gig w Gdyni :p
Trzy pod rząd jeszcze z takim rozrzutem miastGrubo
![]()
Gdynię muszę odpuścić mimo że kusi. 07.12 jadę do Pragi na Black Sabbath trzeba coś oszczędzić monety na wyjazd
Lucky_Luke napisał(a):Tak sobie słucham tego kwartetu na YT i mam nadzieje ponownie zagrają Latającego Holendra i cosik autorskiego Kazika ... ;p
Norbert napisał(a):komandor tarkinmars napada
donkey napisał(a):Norbert napisał(a):komandor tarkinmars napada
Pierwszy był przecież grany przez nich samych.
Ja to raczej chciałbym i wydaje sie oczywistym wyborem i pasującym do "kwartetu" - "Gdybym wiedział to co wiem", a drugie mniej oczywiste ale piękne to "Każdy potrzebuje przyjaciela".
Norbert napisał(a):bilety szybko drożejąjuż po 35pln i 50pln
http://www.kultura.przemysl.pl/?url=3&s ... &info=2568
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości