Jedras napisał(a):Każdy wie, że Perła smakuje jak mydło;)
W konću nazwa zobowiązuje

marman napisał(a):ja mam w domu mydło o zapachu coli oraz wiśniowym - jeszcze nie smakowałem
W płynie?

Jedras napisał(a):Każdy wie, że Perła smakuje jak mydło;)
marman napisał(a):ja mam w domu mydło o zapachu coli oraz wiśniowym - jeszcze nie smakowałem
somekind napisał(a):Jedras napisał(a):Każdy wie, że Perła smakuje jak mydło;)
Nie każdy wie jak smakuje mydło.
Jedras napisał(a):somekind napisał(a):Jedras napisał(a):Każdy wie, że Perła smakuje jak mydło;)
Nie każdy wie jak smakuje mydło.
Somekind najpierw skosztuj odrobinę mydła a później Perły - nie poczujesz żadnej różnicy;)
Jedras napisał(a):Szczerze mówiąc to ja też nie wiem co polecić bo wszystkie mainstreamowe browary mi się przepiły. A jeśli chodzi o regionalne piwa to już dawno wypadłem z obiegu;) Z alkoholu ogólnie polecam wódeczke:p
dwaeuro napisał(a):Ja pierdole! - taka jest reakcja, chuj wie o co chodzi, ale jest zajebista!
dwaeuro napisał(a):Mógłbyś wrzucić foto koszuliny?
donkey napisał(a):Ma ktoś linka do jakiś 30sto sekundowych próbek utworów z tej płyty?
Goomi napisał(a):w saturnie w galerii krakowskiej płyt w bród, i dwie ceny 24,99 i 29,99. Pytam dlaczego, a kolo, kupuj Pan tańszą bo droższe jeszcze nie przecenioneno i mom
wilkmaciej napisał(a):Goomi napisał(a):w saturnie w galerii krakowskiej płyt w bród, i dwie ceny 24,99 i 29,99. Pytam dlaczego, a kolo, kupuj Pan tańszą bo droższe jeszcze nie przecenioneno i mom
Ku***a! w empiku zapłaciłem 32.99 ! zdziercy.
polake napisał(a):wilkmaciej napisał(a):Goomi napisał(a):w saturnie w galerii krakowskiej płyt w bród, i dwie ceny 24,99 i 29,99. Pytam dlaczego, a kolo, kupuj Pan tańszą bo droższe jeszcze nie przecenioneno i mom
Ku***a! w empiku zapłaciłem 32.99 ! zdziercy.
A u wydafcy na koncercie 30zł...
pavulon napisał(a):Dziwie się że ktoś jeszcze kupuje w Empikach. Ta firma się tak stoczyła w ostatnich latach... Nie dość że płyty i książki wyparł jakiś szajs, to ceny mają często zaporowe. Dużo taniej można niektóre albumy dostać w Saturnie, Media Markt, nie mówiąc już o internetowych sklepach,
W MM się chyba tak nie da.
pavulon napisał(a):Dziwie się że ktoś jeszcze kupuje w Empikach. Ta firma się tak stoczyła w ostatnich latach... Nie dość że płyty i książki wyparł jakiś szajs, to ceny mają często zaporowe. Dużo taniej można niektóre albumy dostać w Saturnie, Media Markt, nie mówiąc już o internetowych sklepach,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 105 gości