kolodent napisał(a):Myślę, że te wydarzenia dowodzą jak bardzo ponadczasowe i prorocze bywają Kazikowe teksty:
"Konsument gdy wie, że to jest w modzie
Rozmawia o wojnie na Wschodzie
Mówi to co słyszał w radio i z gazety
Czy, konsument to Ty? "
bracie napisał(a):Putin to bydlę i tyle.
I nie ma tu znaczenia czy lubimy Ukraińców czy nie. Dla mnie sprawa jest prosta - Ukraina to kraj gdzie bida piszczy. Znam wielu Ukraińców, żyje im się źle. I tak jak my kiedyś wiedzą, że można żyć trochę lepiej. Czy wiecie, że oligarchowie ukraińscy, janukowycz i jego otoczenie (100 osób) zgromadziło majątek warty około 80% PKB kraju?? To musiało wreszcie pierdyknąć, nie ma siły. I ludzie wyszli na ulicę - i tak długo wytrzymywali. U nas wychodzą gdy chce się obniżyć lub zabrać przywileje, tam wyszli w trochę poważniejszej sprawie. Na drugim biegunie jest car Putin. Obrońca demokracji i praw człowieka, który nie może patrzeć jak łamane są prawa człowieka na Ukrainie. I zwołuje konferencję, na której mówi, że ruskie wojsko na Krymie to nie ruskie wojsko, bo mundur może sobie każdy kupić w sklepie. Chuj i tyle.
A tu chodzi o zasady - kiedyś osetia, czeczenia, dziś ukraina, jutro inni.
bracie napisał(a): Pan z Kremla wykorzystuje niemoc i niejednorodność zachodniego świata i ze śmiechu klepie się po kolanach.
kolend napisał(a):ale to zwykli ludzie zrobili przewrót x lat temu i wybrali ludzi, którzy znów ich dymali
Putin teraz pięknie punktuje świat zachodni, który poparłkolejny przewrót i zadaje pytania, na które zachód nie ma odpowiedzi https://www.youtube.com/watch?feature=p ... rxKI7Koz4E
bracie napisał(a):Cały ten syf obnażył to, jakim gównem jest Unia
Krasz napisał(a):czy tu kogoś nie pojebało? http://wiadomosci.onet.pl/swiat/tomasz-siemoniak-12-amerykanskich-f-16-przyleci-do-polski/gxq0n
Maro napisał(a):bracie napisał(a):Cały ten syf obnażył to, jakim gównem jest Unia
bracie napisał(a):Maro napisał(a):bracie napisał(a):Cały ten syf obnażył to, jakim gównem jest Unia
To ja chyba już za stary jestem. Mam zupełnie inne odczucia i jako powiedzmy umiarkowany sceptyk jestem wręcz zdumiony jak szybko i sprawnie Unia działa. Absolutnie się tego po nich nie spodziewałem i mam wrażenie, że Władymir Władymirowicz także.
Poważnie? Jakie to szybkie i sprawne działaniu Uni Cię zdumiały?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 79 gości