ekhm napisał(a):radush napisał(a):Tyle że teraz zapłata jedynie z tego co kojarzę możliwa jedynie w kolumbijskich peso, jeden banknot o nominale 2000.
Kolego, jak nie masz nic sensownego do napisania, to nie pisz.
Dobrze kolego. Wyrażam skruchę

ekhm napisał(a):radush napisał(a):Tyle że teraz zapłata jedynie z tego co kojarzę możliwa jedynie w kolumbijskich peso, jeden banknot o nominale 2000.
Kolego, jak nie masz nic sensownego do napisania, to nie pisz.
ekhm napisał(a):Jak to co? Bluza już dawno zrobiona i rozesłana. Przecież w okolicach marca cała akcja przeniosła się na maila bluzakultu2014@gmail.com.
Przy okazji, dziękuję wszystkim za szybkie wpłaty. Niech się nosi!
TO PISAŁEM JA - KRZYSIEQ.
ekhm napisał(a):Jak to co? Bluza już dawno zrobiona i rozesłana. Przecież w okolicach marca cała akcja przeniosła się na maila bluzakultu2014@gmail.com.
Bullet napisał(a):ekhm napisał(a):Jak to co? Bluza już dawno zrobiona i rozesłana. Przecież w okolicach marca cała akcja przeniosła się na maila bluzakultu2014@gmail.com.
@KrzysieQ - Pięknie zrobiłeś wszystkich w balona! Niczym nasz premier po wypłynięciu afery podsłuchowej.
Btw.: Czy jest jakaś szansa, aby cokolwiek ruszyło się w tym temacie jeszcze w bieżącym tysiącleciu?![]()
Pozdro ziomki!
kroy napisał(a):Rezerwuje bluze, sorry chlopaki, kto pierwszy ten lepszy
kazikomianiak napisał(a):Przeglądałem sobie allegro i patrzę gościu robi sam koszulki co wy na to by te koszulki kult forum były coś z tego rodzaju? Cena byłaby pewnie 60zł za nią,ale może warto? http://allegro.pl/koszulka-kult-kazik-r ... 20849.html Podrzucam pomysł do przemyślenia
ekhm napisał(a):kroy napisał(a):Rezerwuje bluze, sorry chlopaki, kto pierwszy ten lepszy
Wiktor, koszulka poszła. Niech się nosi!
kazikomianiak napisał(a):Chcę, ale rozmiar L
bodzioooo napisał(a):Jak Masz jeszcze L- kę to Odłóż mi proszę.
ekhm napisał(a):(jest to bluza kolekcjonerska, logowana, ma unikalny numer).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości