wb83 napisał(a):Eh liczyłem że w stolycy w kongresowej będzie, a tu stodoła. Szkoda. Może jeden zaliczę, ale nie w wytwórni, bo to jakoś mnie już nie porywa
donkey napisał(a):wb83 napisał(a):Eh liczyłem że w stolycy w kongresowej będzie, a tu stodoła. Szkoda. Może jeden zaliczę, ale nie w wytwórni, bo to jakoś mnie już nie porywa
To już po remoncie w Kongresowej?
wb83 napisał(a):donkey napisał(a):wb83 napisał(a):Eh liczyłem że w stolycy w kongresowej będzie, a tu stodoła. Szkoda. Może jeden zaliczę, ale nie w wytwórni, bo to jakoś mnie już nie porywa
To już po remoncie w Kongresowej?
To mam jasność, nie wiedziałem o remoncie.
sevs napisał(a):a Prosto bez prądu jest lepsze niż z trąbami
słychać to na singlu co go dostać normalnie nie można
pis
Łukasz820518 napisał(a):Szanowni,
Mam prośbę/pytanie
Macie wiedzę czy bedzie wydawana wersja DVD unplugged z koncertu w 2014r??
Niestety nigdzie nic na ten temat nie mogę znaleźć
PS. Wersja unplugged utworu PROSTO powaliły mnie totalnie...jakoże oryginalna nie za bardzo mi przypadła do gustu..
Łukasz820518 napisał(a):GRANIK:
Jako nowicjusz na forum rozumiem, ze nie wiemy i nie będzie raczej nic wczesniej wiadomo nt nowej DVD lub CD "??
Granik napisał(a):Łukasz820518 napisał(a):GRANIK:
Jako nowicjusz na forum rozumiem, ze nie wiemy i nie będzie raczej nic wczesniej wiadomo nt nowej DVD lub CD "??
Raczej nie wierze w to żeby zespół chciał wydać właściwie tą samą płytę drugi raz.
djadijos napisał(a):Sens wydania byłby o ile byłyby tam inne utwory niż na pierwszej płycie unplugged.
Jaaasiek napisał(a):Hmm, na Zabrze bym się w sumie skusił...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 66 gości