Bullet napisał(a):radush napisał(a):Norbert, jakim środkiem lokomocji się do tego Kraka wybieracie?
Strzelam, że samolotem![]()
radush, wbijasz tyż na koncercicho?
Pozdro
uve napisał(a):Jakbyś jeszcze dotarł do Tarnowa to byś się mógł z nami zabrać
Bullet napisał(a):Ni ma tak źle. Ja też się zawsze boję jadąc autobusem w te rejony, że się zgubię albo coś. Tak czy inaczej, najprościej jest chyba wsiąść w autobus 502 nad tym wiaduktem z dworca w stronę rynku, przejechać kilka przystanków (chyba na Okulickiego najlepiej się wysiada) i już jest. Tak to przynajmniej wygląda w skrócie. Jakby co to niech mnie ktoś poprawi...
Pozdro
Goomi napisał(a):W sprzedaży ostatnie bilety. Jutro może już nie być ...
Madomir napisał(a):Ja pierdziele zaspałem!!!! Ktoś mi bilet ogarnie kolekcjonerski czy już dupa?
Jakikolwiek bilet?
donkey napisał(a):Madomir napisał(a):Ja pierdziele zaspałem!!!! Ktoś mi bilet ogarnie kolekcjonerski czy już dupa?
Jakikolwiek bilet?
Ja Ci ogarnę. Limuzynę też po Ciebie wysłać?
artek napisał(a):donkey napisał(a):Madomir napisał(a):Ja pierdziele zaspałem!!!! Ktoś mi bilet ogarnie kolekcjonerski czy już dupa?
Jakikolwiek bilet?
a uścisk prezesa da radę???
artek napisał(a):donkey napisał(a):Madomir napisał(a):Ja pierdziele zaspałem!!!! Ktoś mi bilet ogarnie kolekcjonerski czy już dupa?
Jakikolwiek bilet?
a uścisk prezesa da radę???
uve napisał(a):Jakbyś jeszcze dotarł do Tarnowa to byś się mógł z nami zabrać
radush napisał(a):uve napisał(a):Jakbyś jeszcze dotarł do Tarnowa to byś się mógł z nami zabrać
@Uve
Oferta nadal aktualna ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 59 gości