Żużel

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Żużel

Postprzez mihal » 5 kwi 2014, o 10:15

Piękną niespodziankę zrobił Smolinski w pierwszej rundzie Grand Prix :D szkoda tylko, że Ward'a do szpitala wysłał.

Postprzez Marcowy » 6 kwi 2014, o 20:35

Czy dobrze czytam, że ekstraligę w sezonie 2014 będzie można oglądać tylko na nc+? :|

Postprzez mihal » 13 kwi 2014, o 21:18

Na żywo tylko w nSport, nie wiem czy gdzieś powtórki są. Pierwsza liga w TVP regionalna i powtórki na TVP Sport.

A za na nami pierwsza kolejka i kilka niespodzianek.
Piękna jazda Jaskółek w Zielonej Górze cieszy jak cholera:D Vaculik i Łaguta śmigają aż miło, Kołodziej mimo że poobijany też ładnie.
A co jeszcze bardziej cieszy - Unibax przegrał w Gdańsku :D Pieszczek zaliczył rewelacyjny debiut w e-lidze. Szkoda kontuzji Sajfutdinova, bo jako jedyny senior z Torunia prezentował się dobrze.
Wrocek jeszcze pogubiony, za to w Gorzowie Kasprzak i Świderski w gazie. Zmarzlikowi ktoś w końcu da w pysk za chamską jazdę - kopanie w przeciwnika w czasie jazdy i mówienie, że wszystko ok nie mieści mi się w głowie.
Leszno w gazie, a Częstochowa w pełnym składzie też może być mocna - niezły debiut Kildemanda w e-lidze - waleczna jazda przez cały bieg.

W niższych ligach też ciekawie - Bydgoszcz przegrała w Rybniku po dość ciekawym meczu. Chris Harris potwierdził formę z Grand Prix - żenada. Za to ładnie młody Kacper Woryna - chłopak ma papiery na jazdę.
Grudziądz - wydawałoby się, że faworyt ligi - przegrał u siebie ze Startem Gniezno, które do niedawna nie wiedziało czy wogóle wystartuje.
A w Krośnie klan Rempałów zaszalał xD tego nie było nawet w Tarnowie - 4 Rempałów w jednym meczu :D

Postprzez Thorgal » 14 kwi 2014, o 08:59

Nie było tam kopnięcia Jędrzejaka przez Zmarzlika.
Machał nogą w stylu Golloba i dostał za to słuszne napomnienie. Gorzów ma silną pakę, tak w ogóle.
mój blog: pbartosik.pl

Postprzez pani_irenka » 28 kwi 2015, o 19:23

ani słowa o żużlu?? jak tak można??

Postprzez sumkinda » 28 kwi 2015, o 20:14

pani_irenka napisał(a):ani słowa o żużlu?? jak tak można??

No właśnie!!
Polonia Piła - Kolejarz Rawicz 60:30 :D
Pamiętam powstanie warszawskie, bo powstałem po imprezie we Warszawie właśnie...

Postprzez slaw » 28 kwi 2015, o 23:32

to w ramach solidarności z Częstochową.

Postprzez sevs » 28 kwi 2015, o 23:42

motor lublin:
najwyższe miejsce w lidze: 2, sezon 1991
z zawodnikami w składzie :
Hans Nielsen, Leigh Adams, Antonín Kasper, Dariusz Stenka, Marek Kępa, Jerzy Mordel, Dariusz Śledź, Jerzy Głogowski, Marek Muszyński, Tomasz Pawelec, Robert Jucha, Robert Birski i Marek Iwaniec

to były czasy

Postprzez Krzysieq » 29 kwi 2015, o 08:11

Po blamażu w Warsiawie wszyscy zawstydzeni cicho siedzą.
Kaliber 44 - Księga Tajemnicza. Prolog.
No way.

Postprzez Krzysieq » 25 maja 2015, o 00:07

I jak tam po niedzieli?
Toruń nadal bez stałego lidera za to z sercem i poświęceniem. Nie przeszkodził nawet pan sędzia. Za tydzień ciekawy mecz derbowy z Grudziądzem. Na Motoarenę wraca Tomek Gollob, który czuje się na niej naprawdę nieźle.
Gorzów derby w plecy i chyba powoli szykuje się na baraże. A za tydzień mecz we Wrocławiu, który poza atutem własnego toru ma Woffindena i Jepsen Jensena.
I najciekawsze mecz następnej kolejki: Falubaz podejmuje Unię Leszno. Jak pojedzie Pedersen i spółka?
No way.

Postprzez pani_irenka » 26 maja 2015, o 18:13

Derby rewelacyjne. za tydzień jeździmy z zaprzyjaźnionym Lesznem :*
Załączniki
zuz.jpg
zuz.jpg (94.75 KiB) Przeglądane 28563 razy

Postprzez Krzysieq » 31 maja 2015, o 20:26

pani_irenka napisał(a):Derby rewelacyjne. za tydzień jeździmy z zaprzyjaźnionym Lesznem :*

Jak tam przyjaźń z Lesznem? ;)

I jeszcze chciałem zapytać: GDZIE JEST GRUDZIĄDZ? :D
No way.

Postprzez pani_irenka » 1 cze 2015, o 18:41

no wiesz, w przyjaźni różnie bywa :) szkoda, że przegrali, ale jeszcze tyyyle do wygrania :)

Postprzez 3426 » 1 cze 2015, o 19:54

Krzysieq napisał(a):
pani_irenka napisał(a):Derby rewelacyjne. za tydzień jeździmy z zaprzyjaźnionym Lesznem :*

Jak tam przyjaźń z Lesznem? ;)

I jeszcze chciałem zapytać: GDZIE JEST GRUDZIĄDZ? :D

Moja ekipa nie jeżdzi na wyjazdach tylko chce wygrywać u siebie choć z Tarnowem się nie udało myślę że utrzymamy się czas pokaże :mrgreen:

Postprzez mihal » 4 cze 2015, o 21:48

No to dzisiaj było ostro. Wrocław pełen upadków (cud, że Pawlicki i Gała bez złamań!). Gorzów pierwsze punkty - no ale sam Hancock i Kildemand meczu nie wygrają. Nie wiem czemu, ale słaba postawa Gorzowa baaaardzo mnie cieszy :twisted: Grudziądz na styku i dzięki słabej postawie Hampela wygrali mecz. A w Tarnowie szalejący Vaculik i Koza :D gdyby Mroczka pojechał lepiej to byłby pogrom. Mimo, że tylko dziesięcioma punktami wygrali, to cieszy zwycięstwo pod nieobecność Madsena.

Poprzednia strona

Powrót do FORUM