Szykuje się kolejna Kazikowa lektura, nie wiem jak wy, ale ja już nie mogę się doczekać.
maka napisał(a):Myślę, że ten temat zasługuje na oddzielny wątek.
Szykuje się kolejna Kazikowa lektura, nie wiem jak wy, ale ja już nie mogę się doczekać.
giżut napisał(a):Nie mogę się doczekać.
A na stronie KosmosKosmoc cisza jak po śmierci organisty...
Przy okazji, na białą księgę Kazika nie ma co czekać, nieprawdaż? Wie coś ktoś?
Goomi napisał(a):Miałem okazję przeglądnąć maszynopis, jest kilka nowych tematów,kilka spraw już znanych, szkoda że nie ma wątku Tenerskiego który raz na zawsze rozwiał by wątpliwości na temat stanu faktycznego rezydencji.czyta się świetnie, polecam!
ps. jakby ktoś jeszcze nie miał to mam na zbyciu niepiosenki, białą ksiegę i tatę mimo woli, ceny przystępne.
Goomi napisał(a):szkoda że nie ma wątku Tenerskiego który raz na zawsze rozwiał by wątpliwości na temat stanu faktycznego rezydencji.![]()
donkey napisał(a):Goomi napisał(a):Miałem okazję przeglądnąć maszynopis, jest kilka nowych tematów,kilka spraw już znanych, szkoda że nie ma wątku Tenerskiego który raz na zawsze rozwiał by wątpliwości na temat stanu faktycznego rezydencji.czyta się świetnie, polecam!
ps. jakby ktoś jeszcze nie miał to mam na zbyciu niepiosenki, białą ksiegę i tatę mimo woli, ceny przystępne.
Te wywiady są DLA MNIE nieciekawe. Już to wszystko szłyszałem. Np. Z "Białej księgi" niewiele się dowiedziałem, poza arogancją Banasika. Pewnie gdyby dalej był w Kulcie, to inaczej by śpiewał.
P.S. Mnie teraz bardziej przyszłość interesuje. Nowa płyta Kultu. Były niedawno wywiady z Kazikiem i nie było pytań o nowy Kult. Dziwne to. Wiesz coś na ten temat?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 22 gości