djadijos napisał(a):I karta graficzna poszła się jebac a ja muszę oddać pierwszy rozdział pracy magisterskiej...
djadijos napisał(a):I karta graficzna poszła się jebac a ja muszę oddać pierwszy rozdział pracy magisterskiej...
oksymoron napisał(a):
Pierdolony fejsbuk.
Kucyk Pony napisał(a):Wyjechalem ze swoja kobieta do Holandii miesiac temu. Wszystko sie tam posypalo, wyprowadzila sie do domku obok, do znajomych, ktorych poznalismy na samym poczatku, do dwoch facetow....Nie moge w to , kurwa, uwierzyc. Zamienila mnie na inne towarzystwo. Od pewnego czasu zauwazylem, ze inaczej sie zachowuje, ze wiecej czasu im poswieca, a ja zostalem totalnie zignorowany. Kiedy chcialem pogadac od serca, to slyszalem tylko drwine, kpine, sarkazm, pogarde i ogolna agresje w glosie. Musialem zjechac do Polski, bo w takich okolicznosciach nie da sie zdrowo funkcjonowac, zwlaszcza kiedy juz po wszystkim pada pytanie, czy przyjde na wigilie tam do nich do domku, no bo co tak bede sam siedzial....To mnie juz calkiem rozjebalo i upokorzylo. Zastanawiam sie, jak sie nazywa taka osobe, ktora tak postepuje?
artek napisał(a):Kucyk Pony napisał(a):Wyjechalem ze swoja kobieta do Holandii miesiac temu. Wszystko sie tam posypalo, wyprowadzila sie do domku obok, do znajomych, ktorych poznalismy na samym poczatku, do dwoch facetow....Nie moge w to , kurwa, uwierzyc. Zamienila mnie na inne towarzystwo. Od pewnego czasu zauwazylem, ze inaczej sie zachowuje, ze wiecej czasu im poswieca, a ja zostalem totalnie zignorowany. Kiedy chcialem pogadac od serca, to slyszalem tylko drwine, kpine, sarkazm, pogarde i ogolna agresje w glosie. Musialem zjechac do Polski, bo w takich okolicznosciach nie da sie zdrowo funkcjonowac, zwlaszcza kiedy juz po wszystkim pada pytanie, czy przyjde na wigilie tam do nich do domku, no bo co tak bede sam siedzial....To mnie juz calkiem rozjebalo i upokorzylo. Zastanawiam sie, jak sie nazywa taka osobe, ktora tak postepuje?
jebać to
mało towaru w mieście?
wera1122 napisał(a):Najlepsze motywatory do pisania pracy to yerba mate ,żenszen i imbir.Zaparz z tego herbate i poczujesz przyplyw mocy
Darek Szerszeń napisał(a):Oj pisiory jeszcze się wam odbije lemoniadą z komuni.
oksymoron napisał(a):Ja pierdolę, szukanie używanego samochodu to udręka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 56 gości