nevermind napisał(a):Ja tam kurwa elegancki być przestaje,gdy ktoś mnie dotyka:)Pozdrawiam Cię Arturze.Miło mi,że pamiętasz Cieszanów.Ja Ciebie ni chuja.Widocznie wtapiasz się w otoczenie:)
nevermind napisał(a):Goooooooooooooomi.Swego czasu upiłem Irego.Na Vista Chino.Olaf i Burza byli też.
Krzysieq napisał(a):nevermind napisał(a):Goooooooooooooomi.Swego czasu upiłem Irego.Na Vista Chino.Olaf i Burza byli też.
A ja dwa razy spałem u trini.
Krzysieq napisał(a):nevermind napisał(a):Goooooooooooooomi.Swego czasu upiłem Irego.Na Vista Chino.Olaf i Burza byli też.
donkey napisał(a):Krzysieq napisał(a):nevermind napisał(a):Goooooooooooooomi.Swego czasu upiłem Irego.Na Vista Chino.Olaf i Burza byli też.
A lost&found z trini.
artek napisał(a):nevermind napisał(a):Ja tam kurwa elegancki być przestaje,gdy ktoś mnie dotyka:)Pozdrawiam Cię Arturze.Miło mi,że pamiętasz Cieszanów.Ja Ciebie ni chuja.Widocznie wtapiasz się w otoczenie:)
bądź czujny, bo nie robię nic dobrego w życiu
nevermind napisał(a):artek napisał(a):nevermind napisał(a):Ja tam kurwa elegancki być przestaje,gdy ktoś mnie dotyka:)Pozdrawiam Cię Arturze.Miło mi,że pamiętasz Cieszanów.Ja Ciebie ni chuja.Widocznie wtapiasz się w otoczenie:)
bądź czujny, bo nie robię nic dobrego w życiu
Zacznij więc bo szkoda go marnować.Na początek.....idz do fryzjera.
Dev napisał(a):Ja pierdole, dorosle chlopy/chlop, a jak dzieci
@nevermind - jak dla mnie to moglbys nawet laske Kazikowi robic, ale to nie zmienia postaci rzeczy, ze paplasz cos trzy po trzy w roznych watkach wygrzebujac prywatne rzeczy (i nazwiska, niesmaczne). Wez sobie zaloz osobny watek "Probowalem spiewac w Lublinie" czy cos i speln swoje deluzje w tymze, a watek "Nowy Kult" zostaw po to po co zostal stworzony.
A pozostalych prosilbym o niedokarmianie trolla, bo widzicie jak to wychodzi. Chociaz starajmy sie trzymac resztki kultury na tym co powstalo z prochow forum.
miki2000 napisał(a):SP zapowiedziało właśnie singiel ,,Wstyd"
miki2000 napisał(a):SP zapowiedziało właśnie singiel ,,Wstyd"
artek napisał(a):doskonały koncert w Przybysławicach...
donkey napisał(a):artek napisał(a):doskonały koncert w Przybysławicach...
Janusz dalej śpiewa jedną piosenkę?
artek napisał(a):doskonały koncert w Przybysławicach;
dużo energii i mocy wprost ze sceny;
bardzo skumulowany set, 30 w podstawowym i bisy ale w tempie ekspresowym;
KULT jak rasowa punkowa kapela;
ogień!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 115 gości