Milan napisał(a):Goomi napisał(a)::-)
? cos wiecej?
nic dodać nic ująć. Wszystko jest już wiadome.
Milan napisał(a):Goomi napisał(a)::-)
? cos wiecej?
miki2000 napisał(a): Kazik zawsze mówił iż na tej imprezie nie zagra,
Thorgal napisał(a):Owsiak po wyborach:
- Panowie i panie, trzeba wziąć na przetrzymanie i trzeba wziąć się w garść. Głównym problemem jest to, że ponad połowa Polaków olała ten dzień, nie poszła na wybory, miała to gdzieś. To nieprawdopodobne rzecz niebywała, że wolny naród w większość swojej mocy i siły rezygnuje z tej możliwości - powiedział szef Orkiestry. - To wstyd, obciach, coś niepojętego. Wstydźcie się ci wszyscy, którzy nie poszliście na wybory. Nie ma tu żadnej wymówki - dodał.
Może jednak Kult zrezygnuje z jego politycznej propagandy?
Goomi napisał(a):Milan napisał(a):Goomi napisał(a)::-)
? cos wiecej?
nic dodać nic ująć. Wszystko jest już wiadome.
onyx napisał(a):Niektórzy znajomi będą tam, ale na specjalnej platformie dla wózkowiczow.
onyx napisał(a):Dla tam obecnych bedzie spore przedsięwzięcie. Ja poczekam na oczekiwany koncert w formie płytowej.
Thorgal napisał(a):Owsiak po wyborach:
- Panowie i panie, trzeba wziąć na przetrzymanie i trzeba wziąć się w garść. Głównym problemem jest to, że ponad połowa Polaków olała ten dzień, nie poszła na wybory, miała to gdzieś. To nieprawdopodobne rzecz niebywała, że wolny naród w większość swojej mocy i siły rezygnuje z tej możliwości - powiedział szef Orkiestry. - To wstyd, obciach, coś niepojętego. Wstydźcie się ci wszyscy, którzy nie poszliście na wybory. Nie ma tu żadnej wymówki - dodał.
Bullet napisał(a):No proszę, jednak dogadali się. Po tylu latach... A już byłem pewien, że nie ma na to szans i cały ten epizod przejdzie do historii.Ciekawym tylko jeszcze czy wyjdzie jakieś nagranie z tego koncertu...
Ale sam od siebie nie wiem czy chciałoby mi się jechać. Raczej odpuszczę bo to trochę za daleko.
Tym niemniej dopytam - Czy ktoś z braci forumowej się wybiera?
Pozdr.
SafeMan napisał(a):Ciekawe co zagrają
artek napisał(a):SafeMan napisał(a):Ciekawe co zagrają
fajnie jakby zupełnie coś dawno niegranego i bez sztandarowych bisów
na szczęście jest z czego wybrać
djadijos napisał(a):Piszcie do siemashop by nacisk był na jego powstanie. Wrzucam wam gotowca:
Milan napisał(a):djadijos napisał(a):Piszcie do siemashop by nacisk był na jego powstanie. Wrzucam wam gotowca:
Jeszcze koncert się nie odbył a Ty już chcesz z niego robić wydawnictwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości