djadijos napisał(a):Dowiedziałem się o tym kilka dni wcześniej zanim jakakolwiek sprzedaż ruszyła, nie sprawdziłem jak to pisałem, czy już ogłosili, mea culpa. Trochę głupio wyszło...
djadijos napisał(a):Niestety powoli trzeba raczej oswajać się z wiadomością, że raczej Złoty Melon ma gdzieś Kult.![]()
djadijos napisał(a):Niestety powoli trzeba raczej oswajać się z wiadomością, że raczej Złoty Melon ma gdzieś Kult.![]()
lothian napisał(a):djadijos napisał(a):Niestety powoli trzeba raczej oswajać się z wiadomością, że raczej Złoty Melon ma gdzieś Kult.![]()
chyba na odwrót, co to za prestiż wydać okrojoną jak na Kult koncertówkę z Polandu, posiadam wszystkie wydawnictwa Kultu i dla zASADY OWEJ BYM NIE KUPIŁ !
djadijos napisał(a):Do tego jeszcze trzeba mieć na uwadze fakt, że nawet jeśli SP Records zleci nagranie wideo to przepuszczą nawet problemy z głosem Kazika (diwidisekcja), koszty kamer nie są takie niskie i nie decydowali się na powtórne nagranie w innym dniu-koszty.
djadijos napisał(a): SP Records nie zdecyduje się na taki rozmach technologiczny. Tego jestem pewien.
djadijos napisał(a):Popatrz sobie na ekhem jakość wideo KNŻ Ostatni Koncert w Mieście. Do tego Zobacz sobie jak wydali DVD Oberschlesien Symfonicznie. Bez książeczki, niczego, do tego osobno audio osobno wideo sprzedawane. Byle taniej i byle wincyj piniondzuff było. Diwidisekcja zamiast jednak nagrać na innym koncercie grupy wideo, gdy głos Kazika odmówił posłuszeństwa, wydali materiał trochę jednak nie do końca profesjonalny. Nie mówiąc o tym, że Kwartet sam musiał dopominać się o książeczkę do DVD. Do tego multum innych sytuacji. Oni są znani z oszczędzania na maksa. Z MTV mieli układ, i dlatego jakość jest genialna.
Milan napisał(a):djadijos napisał(a):Popatrz sobie na ekhem jakość wideo KNŻ Ostatni Koncert w Mieście. Do tego Zobacz sobie jak wydali DVD Oberschlesien Symfonicznie. Bez książeczki, niczego, do tego osobno audio osobno wideo sprzedawane. Byle taniej i byle wincyj piniondzuff było. Diwidisekcja zamiast jednak nagrać na innym koncercie grupy wideo, gdy głos Kazika odmówił posłuszeństwa, wydali materiał trochę jednak nie do końca profesjonalny. Nie mówiąc o tym, że Kwartet sam musiał dopominać się o książeczkę do DVD. Do tego multum innych sytuacji. Oni są znani z oszczędzania na maksa. Z MTV mieli układ, i dlatego jakość jest genialna.
Płyta Kult z PolAndRock dobrze by się sprzedawała i było by dużo piniondzuffChoć ciekawe jak są dzielone zyski ze sprzedaży ile % Złoty Melon ile dany zespół ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 111 gości