Kazik w najnowszym Teraz Rock zapowiada DVD z Pol'and'Rock.
djadijos napisał(a):
Kazik w najnowszym Teraz Rock zapowiada DVD z Pol'and'Rock.
Thorgal napisał(a):Kiedy będzie to DVD?
Thorgal napisał(a):Ponoć WOŚP dużo uzbierała w tym roku. Myślę, że starczy na ponowny Kult w 2020 roku!
Jaaasiek napisał(a):Poziom jaki prezentujesz jest równy z tym co prezentuje Kurwizja i najgorsze ścierwa polskiej polityki... Taki Łukasz Sitek tego forum
Thorgal napisał(a):Ponoć WOŚP dużo uzbierała w tym roku. Myślę, że starczy na ponowny Kult w 2020 roku!
Jaaasiek napisał(a):Poziom jaki prezentujesz jest równy z tym co prezentuje Kurwizja i najgorsze ścierwa polskiej polityki...
jarekg napisał(a):Jaaasiek napisał(a):Poziom jaki prezentujesz jest równy z tym co prezentuje Kurwizja i najgorsze ścierwa polskiej polityki... Taki Łukasz Sitek tego forum
Zaraz Cię zaatakuje, że jesteś nietolerancyjny i nie pozwalasz na wyrażanie poglądów
Jaaasiek napisał(a):jarekg napisał(a):Jaaasiek napisał(a):Poziom jaki prezentujesz jest równy z tym co prezentuje Kurwizja i najgorsze ścierwa polskiej polityki... Taki Łukasz Sitek tego forum
Zaraz Cię zaatakuje, że jesteś nietolerancyjny i nie pozwalasz na wyrażanie poglądów
Sugerowanie, że płaci się gażę zespołom ze zbiórki charytatywnej, przeznaczonej na inne cele, to nie pogląd tylko szkalowanie.
Thorgal napisał(a):No tak, zabrakło uśmieszka, to ludność znalazła pretekst, by oczyścić organizm z toksyn
Thorgal napisał(a):No tak, zabrakło uśmieszka, to ludność znalazła pretekst, by oczyścić organizm z toksyn
Krzysieq napisał(a):Thorgal napisał(a):No tak, zabrakło uśmieszka, to ludność znalazła pretekst, by oczyścić organizm z toksyn
To ja też mam taki żarcik:
Jak Paweł Bartosik, pastor Ewangelicznego Kościoła Reformowanego w Gdańsku, ma lepszą tacę i większe wpłaty na prowadzenie swojego bloga, to jego dzieciaki i żona kupują sobie droższe ubrania i częściej jeżdżą na wakacje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości