Pasternak napisał(a):SP Records napisał(a):wraz ze wszystkimi legendarnymi singlami jakie się ukazały
Znacie jakieś legendy o singlach Kultu?
holyfido napisał(a):Nie rozumiem - nie kupisz, bo wydanie nie będzie aż tak elitarne? Czy obawiasz się, że z czasem cena zmaleje?
I to i to.
maxłel napisał(a):Pasternak napisał(a):SP Records napisał(a):wraz ze wszystkimi legendarnymi singlami jakie się ukazały
Tylko taką jedną o jakimś boksie z singlami co miał kiedyś wyjść.
rychu napisał(a):Huj nie pieniądz
Grzesiek napisał(a):Ja mam nadzieję, że po edycji limitowanej zaczną sprzedawać pojedynczo.
LUCAS napisał(a):w sumie cena nienajgorsza
za 700 000 mozna wykupic caly naklad
redhead napisał(a):(...)grunt że mastering nowy i jakośc dźwięku była na dobrym poziomie
artek napisał(a):W związku z ogromnym zainteresowaniem fanów KULTu boxem „KULT XXX” wydawnictwo SP RECORDS postanowiło zwiększyć nakład do 1200 egzemplarzy.
ron oczywistek napisał(a):Aż dziw bierze że SP prosi o przysyłanie sugestii...
taataah napisał(a):tylko nie mowcie zonie ile to niby kosztuje bo box pink floydow za 200 dolcow do dzis mi wypomina:)
polake napisał(a):Już zniknął box ze strony empiku... LOL. Przegapiłem
adikropkaer napisał(a):Sprzedam ci za 2 tys. jak dostane ;d
maxłel napisał(a):Pasternak napisał(a):SP Records napisał(a):wraz ze wszystkimi legendarnymi singlami jakie się ukazały
Tylko taką jedną o jakimś boksie z singlami co miał kiedyś wyjść.
maxłel napisał(a):Jak jakieś 400-500 zł to gratis to dziękuję.
Jedras napisał(a):Nie martw się k@zelot - prędzej czy później kupisz sobie box na allegro:)
slaw napisał(a):A ja myślę, że pojawią się numery powyżej 1000.
radush napisał(a):S.P. Records
Uwaga! Konkurs: Wygraj BOX KULT XXX
Nakręćcie telefonem, aparatem lub dowolną kamerką teledysk do Waszego ulubionego utworu zespołu KULT i wygrajcie to wyjątkowe wydawnictwo. Macie czas do 6 grudnia. Szczegóły w linku:
S.P. Records | Wygraj BOX KULT XXX
https://www.facebook.com/SP.Records.92? ... 5854976725
Jedras napisał(a):Nie martw się k@zelot - prędzej czy później kupisz sobie box na allegro:)
bodzioooo napisał(a):Spokojnie k@zelot.
I tak SP dąży ,do tego aby z box-u kolekcjonerskiego za wszelką cene uczynić kolejny produkt masowy.
Miało byckurwa 100 a juz jest 1200 i na tym zapewne nie koniec bedzie.
Wiec niedługo to nie będzie miało żadnej wartości kolecjonerskiej :/ ,
bo szanowny Pan Piterzak uparcie do tego dąży ,a jak tak bedzie to sprzedam Ci wtedy mój jak Bedziesz chciał.
Pierd. SP!!!
svoraa napisał(a):"Nakład do sprzedaży internetowej został wyczerpany. Wszystkie zamówienia przyjęte do realizacji zostaną zrealizowane. Box w dniu premiery będzie już tylko dostępny w salonach empik."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 32 gości