Jaaasiek napisał(a):Fakin' Gad
Wypraszam sobie

Jaaasiek napisał(a):Fakin' Gad
pavulon napisał(a):Farbensi cieszą. Marzy mi się Dezerter, KSU, albo Moskwa... Ale takie rzeczy to niestety prędzej u Krisznowców, niż na dużej scenie.
2005 rok też dobrze stałk@zelot napisał(a):pavulon napisał(a):Farbensi cieszą. Marzy mi się Dezerter, KSU, albo Moskwa... Ale takie rzeczy to niestety prędzej u Krisznowców, niż na dużej scenie.
Dokładnie, już od 2004r nie było tak na prawdę Woodstocku z przewaga dźwięków punkowych:/
co rok to bardziej się zbliżają do jakiś elektronik i popu:/ niestety
Przez co nie ciągnie mnie już tak jak przed laty:/
Jaaasiek napisał(a):Atari Teenage Riot - całkiem konkretni
fajfuzz napisał(a):http://images.popmatters.com/news_art/a/atari_teenage_riot_2011.jpg
bardzo groźni
Jaaasiek napisał(a):Atari Teenage Riot - całkiem konkretni
oksymoron napisał(a):W sumie jak się mają woodstockowe hasła "miłości, przyjaźni i muzyki" do wykrzykiwanych ze sceny haseł "fuck the police", "Deutschland has gotta die" czy "destroy 2000 years of culture"?
Jedras napisał(a):Ja tylko na pierwszy Wódstok pojechałem ze względu na zespoły - później jeździłem tylko dla atmosfery i spotkań ze znajomymi. Także jeśli chodzi o zestaw kapel to od paru lat nie interesuje mnie co gra:P
pavulon napisał(a):Przecież to jest sieczka jakaś maksymalna. Na prawdę z Woodstockiem źle się dzieje. Tylko pytanie czy to Owsiak obiera taką drogę, czy raczej sponsor główny wywiera presje...
k@zelot napisał(a):Jedras napisał(a):
Myślę ze duży wpływ na to kto zagra maja właśnie sponsorzy którzy to naciskają na to by grały obecnie kapele ze szczytów list przebojów, to jak dla mas, więcej słucha , więcej przyjedzie, więcej kasy zostawi
-KOMERCJALIZACJA jednym słowem Woodstocku
Kto był kilka razy sam widział jak że głupim było pomysłem by w gastronomi wprowadzić system płatności żetonami:(
jeszcze kilka by takich wpadek znalazł:(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 82 gości