"Sebastian! Box! Box! Box!"

bodzioooo napisał(a):nie wiem kto to pakował i w jaki sposób ,ale pudełko od pierwszej płytki "Kult" mam porysowane :/
Jak zawsze ktoś z SP się nie postarał!
...
Rafau napisał(a):bodzioooo napisał(a):nie wiem kto to pakował i w jaki sposób ,ale pudełko od pierwszej płytki "Kult" mam porysowane :/
Jak zawsze ktoś z SP się nie postarał!
...
Nie jesteś sam. SP nie jest solidną firmą jak widać. Mój box miał rozerwaną folie, co aż tak mi nie przeszkadzało.
Zacząłem przeglądać płyty i one generalnie są słabo wykonane moim zdaniem. Moja pierwsza płyta (pudełko) ma pęknięcie, przez co przy otwieraniu praktycznie rozpada się na dwie części oraz kilka 'ząbków' trzymających płytę jest ułamanych.
redhead napisał(a):@Rafau&bodziooo
jak uchybienia są rażące to śmiało akcja pt. "Niezgodność towaru z umową"
---------------------------
ciekaw jestem coraz bardziej owego Boxu - czy rzeczywiście słabo? a co z dźwiękiem bo to kluczowe dla mnie? spora różnica?
jak odsłuch?
i druga sprawa - ten kartonik to twardy plastik czy takie..... ot pudełko "po butach"?
a jeszcze jedno - czy płyciwa mają folię?
bodzioooo napisał(a):redhead napisał(a):@Rafau&bodziooo
jak uchybienia są rażące to śmiało akcja pt. "Niezgodność towaru z umową"
---------------------------
ciekaw jestem coraz bardziej owego Boxu - czy rzeczywiście słabo? a co z dźwiękiem bo to kluczowe dla mnie? spora różnica?
jak odsłuch?
i druga sprawa - ten kartonik to twardy plastik czy takie..... ot pudełko "po butach"?
a jeszcze jedno - czy płyciwa mają folię?
Słuchaj.
Z odsłuchem jest wporzątku (choć przesłuchalem zaledwie 2 całe płytki i sie nie czepiam)
Box jest wykonany z solidnego pudełka (gruby karton) i tu tez bez zarzutów.
wszystkie płytki (po za singlami sa w plastikowych pudełkach i tu własnie mam zastrzeżenie do jednego takowego!)
a single sa w tekturowych
a Ten cały album ze zdjęciami to tez za bardzo SP się nie wysiliło z opracowaniem jego.
generalnie to kupiłem to tylko dlatego,że to miało być edycja limitowana,ale coś mi sie zdaje,że jak bedzie na to spory popyt to i SP jeszcze dorobi następną "edycje limitowaną" tylko jaki to bedzie miało wtedy sens?
Żałosny jest ten wydawca :/
mdavis napisał(a):Mam pytanie czy numeracja na poszczególnych płytach jest ręczna czy też wykonana komputerowo i w której części się znajduje.
redhead napisał(a):bodzioooo napisał(a):Ogólnie to bez fajerwerków...
a czego się spodziewałeś? gołych babek z piasku?
artek napisał(a):http://allegro.pl/kult-xxx-box-na-30-lecie-zespolu-wszystkie-plyty-i2852326448.html
już się zaczyna jazda![]()
![]()
![]()
![]()
artek napisał(a):http://allegro.pl/kult-xxx-box-na-30-lecie-zespolu-wszystkie-plyty-i2852326448.html
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
k@zelot napisał(a):Dzięki za info zamówiłem już 3egz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 51 gości