Takie cuś dzisiaj krąży po sieci - Lewandowski dogadany z MU.
Ciekaw jestem na ile jest to prawdziwa informacja, a na ile próba odciągnięcia ludzi od końca świata

Carlos napisał(a):
Jaaasiek napisał(a):Remis ze wskazaniem na Real, ale sam mecz nic aż tak porywającego. Cieszy to, że główną rolę w meczu odegrał młodziutki Varane
Natomiast podobał mi się strasznie dzisiejszy mecz w PL i pogoń Arsenalu za Liverpoolem
Jaaasiek napisał(a):Remis ze wskazaniem na Real, ale sam mecz nic aż tak porywającego. Cieszy to, że główną rolę w meczu odegrał młodziutki Varane
Jaaasiek napisał(a):Z tego co ja oglądałem to obie drużyny miały po tyle samo sytuacji i, IMHO, to właśnie Real wykazał się większą nieskutecznością (Barca dwie sytuacje dostała z przypadku, np. na 1:0). Barcelona przeważyła jak zwykle w posiadaniu piłki ale momentami nie potrafili sobie z Realem w ogóle poradzić. Varane to najjaśniejszy punkt tego meczu był, natomiast słabiutko wypadli Messi i Ronaldo. Trzeba tez dodać, że świetnie grał Iniesta, ale moim zdaniem lepiej wypadł Özil.
Jaaasiek napisał(a):Ponoć jeszcze Messi po meczu zachowywał się jak ostatnia szmata, obrażając min. żonę Alvaro Arbeloy i Aitora Karankę, ale to doniesienia "Marcy" więc mocno wątpliwe.
Jaaasiek napisał(a):Bartosz Salamon oficjalnie w AC Milan.
Jaaasiek napisał(a):Bartosz Salamon oficjalnie w AC Milan.
LUCAS napisał(a):Jaaasiek napisał(a):Ponoć jeszcze Messi po meczu zachowywał się jak ostatnia szmata, obrażając min. żonę Alvaro Arbeloy i Aitora Karankę, ale to doniesienia "Marcy" więc mocno wątpliwe.
nie chce mi sie wierzyc - ze ronaldo to bym nawet nie gdybal ale faktycznie messi to chyba jakas kaczka dziennikarska
LUCAS napisał(a):Jaaasiek napisał(a):Bartosz Salamon oficjalnie w AC Milan.
to chyba pierwszy polak w milanie
Jaaasiek napisał(a):Łosiu i vice versa, jak ktoś jest fanatykiem Realu w taki sposób jak inny Barcelony to to samo się odnosi do nich.
Jaaasiek napisał(a):Różnica pomiędzy klasami obu drużyn jest coraz mniejsza a fani i antyfani mają coraz więcej pomysłów na wzajemne dojebywanie sobie.
Jaaasiek napisał(a):Ale fakt jest niezaprzeczalny, że Real ma opinię brutali w mediach a Barcelona niepokalanej, gdzie spokojnie można im zarzucić największy procent aktorstwa na boisku (zresztą Real dużo im nie ustępuje). Natomiast jeśli chodzi o chamskie wyczyny na boiskach to Messi i Ronaldo w jednej grają bajce. Tylko do tego drugiego wszyscy się już przyzwyczaili i szukają za każdym razem tego chamskiego zachowania a sędziowie go częściej karzą kartkami niż Messiego gdzie nieraz się należy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 60 gości