Tez odpowiadasz wybiorczo. Pytalem ile takich plyt jest.
Piasek jest w piatce.
Ktos kto robi takie kawalki jak ten co podeslales w linku to kariery nie zrobi:p.
Tylko nic z tego nie wynika bo ani jeden ani drugi Kultowi do pietek nie dorosnie i obaj o tym wiemy:)
vonfloyd napisał(a):aż nie chce się tego czytać wszystkiego.. nie można by jakoś oznaczać postow które dotyczą wymiany zdań wilkmacieja z resztą?
wilkmaciej napisał(a):11 koncze w grudniu wiec jestem troszke mlodszy. Moze dorosne jeszcze do Mesa i spiewu o koksie. Kariere zrobili ale tylko dla grupy fikolow co ich sluchaja:) Obaj wiemy. Dona kto? Heh ARTYSTYCZNIE przerosli Kult.... Ten co dluzej utrzymuje sie na szczycie list najlepiej sprzedajacych plyt, niz ten Twoj pajac w za duzych spodniach zyje? heh ok ja juz dziekuje za Twoje przykonywujace argumenty, ktore z uporem glosisz. Mysle ze porownujemy inne skale karier....Mysle ze to ostatni moment zebym zakonczyl ta dyskusje:) narka
wr napisał(a):O kim jest "Moja myszko"?
maxłel napisał(a):wr napisał(a):O kim jest "Moja myszko"?
O podwórkowym Łonie.
sem napisał(a):hihihihihi, wieeeedziaaaaałeeeeemmmmnigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie
akurat w tej wersji to piękno internetu
lemur napisał(a):11 koncze w grudniu wiec jestem troszke mlodszy.
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):sem napisał(a):hihihihihi, wieeeedziaaaaałeeeeemmmmnigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie
Podli adultyści!
wr napisał(a):O kim jest "Moja myszko"?
sem napisał(a):hihihihihi, wieeeedziaaaaałeeeeemmmmnigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie
Łyknąłeś?
@lemur, co do tego Donatana, to dlaczego on ma za 75 tysięcy diamentową płytę, skoro jest od 150 000
płyty Kultu sprzedawały się mniej więcej tak:
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Gościu, trzeci raz ci mówię. Tak żebyś nie przeoczył.
Nie dyskutuję z tobą i twoim bełkotem, niezależnie od tego, czy jeszcze masz fartuszek z muchomorkiem, czy już skończyłeś gimnazjum.
Uprzejmie się wreszcie ode mnie odpierdol i nie wycieraj sobie buzi moim nickiem.
wilkmaciej napisał(a):sem napisał(a):hihihihihi, wieeeedziaaaaałeeeeemmmmnigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie
Też widzę do najbystrzejszych nie należysz:) Ty kolo 16 masz chyba. To jestes 5 lat starszy:)oj Kult nie dla was Pany:)
sem napisał(a):wilkmaciej napisał(a):sem napisał(a):hihihihihi, wieeeedziaaaaałeeeeemmmmnigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie
Też widzę do najbystrzejszych nie należysz:) Ty kolo 16 masz chyba. To jestes 5 lat starszy:)oj Kult nie dla was Pany:)
Ej, serio łyknąłem. Poważnie, odpuściłem sobie czytanie dyskusji z Tobą jakieś 4 strony temu stwierdzając ogromną przepaść pomiędzy tym jak postrzegam świat ja, czy Lemur, czy Człowiek Łoś i Ty. Mało czynników może tłumaczyć taką różnicę w percepcji, najbardziej pasowała mi tu duuuża różnica wieku. Cóż, jeśli się myliłem to trudno. Bekę i tak miałem z tego, że Lemur przez 4 strony napierdalał się przez internet z 11 latkiem, więc nie z Ciebie. Bekę nieuzasadnioną, ale śmieję się do tej pory, dobra wkręta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości