lemur napisał(a):3. Podeslij osiagniecia klipowe swojego rapera... Chyba, ze masz podeslac zamiar cos tak dobrego jak jego tekst i brzmienie, a w dodatku potem tego bronic.
Nie chce mi się. Widzisz, nawet gdyby jakikolwiek raper miał teledysk wyreżyserowany do spółki przez Spielberga, Jarmuscha i braci Coen, to i tak powiedziałbyś, że to żałosne i że "Dobrze być dziadkiem" lepsze. Twoje posty to nic innego, jak tylko histeryczna reakcja na to, że ktoś miał czelność podnieść rękę na Twojego bożka.
hee mylisz sie:) Widzisz, ja mysle ze to Ty reagujesz histerycznie:) Bożka? Bożka to Ty masz swojego Mase mesa czy innego pionka rynku muzycznego, a bronisz go jak lew. Przesylasz teksty, ktore ciezko nazwac jakakolwiek tworczoscia i które znasz Ty i jeszcze 2 Twoich kompanow, a mi zarzucasz ze traktuje Kult jak bozkow:) "Nawet gdyby jakikolwiek raper" ....No wlasnie... Gdyby.....ale nie ma gdyby. Sa za to teksty ponizej jakiejkolwiek krytyki, glos discopolowca i muzyka niczym zrobiona przez gimnazjaliste w programie magix music maker w wersji najubozszej. Teledyski zapewne wygladaja tak samo lub gorzej.
Zadałem sobie ten trud ,i wygooglowalem pierwszy lepszy teledysk Twojego Bożka...
http://muzyka.interia.pl/teledyski/tele ... e-w,307618Stary prosze Cię nie kompromituj sie juz i nie osmieszaj. Twój gust muzyczny, naprawde jest na poziomie wczesnego gimnazjalisty. Po obejrzeniu tego teledysku, naprawde koncze juz dyskusje na tem muzyki z Toba, bo mysle ze Ty sobie jaja poprostu ze mnie robisz i mnie wkrecasz. Po zobaczeniu tego, nie wierze ze dyskutowalem z Toba tak dlugo. W glowie mi sie poprostu nie miesci jak mozna porownywac Kult z czyms takim. To jest jakas kpina...Wczoraj sie smialem z "ona tanczy dla mnie", ale ten teledysk to przeciez kopia!!!! ŻENADA przez ogromne Ż. Sluchaj sobie dalej discopolo dzieciaku, i praw że Kazik ma slabe i malo ambitne teksty:) Ogladaj swoje ambitne teledyski wielkiego artysty mesa, tylko prosze nie obrazaj tym zerem muzyki na forum...Teledysk Mars Napada mowisz slaby hahahah zegnam. PS niezle dupeczki....hehe a cztery osiemnastki widziales??? Tez dobre, obejrzyj. Twoje klimaty. Tym wspanialym lnkiem wyznaczam KONIEC MOJEJ DYSKUSJI, MOŻECIE ODETCHNAC Z ULGA!!!!!