babeo napisał(a):Nowy Teraz Rock. Ocena 5/5!
Bullet napisał(a):babeo napisał(a):Nowy Teraz Rock. Ocena 5/5!
No któż się mógł tego spodziewać? Totalny szok!![]()
Czytałem reckę i wygląda na to, że płyta jest chyba lepsza od Spokojnie... Przynajmniej tak to wygląda
redhead napisał(a):p.s. każda recenzja jest siłą rzeczy subiektywna (patrz wyżej)
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):redhead napisał(a):p.s. każda recenzja jest siłą rzeczy subiektywna (patrz wyżej)
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):redhead napisał(a):p.s. każda recenzja jest siłą rzeczy subiektywna (patrz wyżej)
kolodent napisał(a):Gówno to kogo obchodzi prawdę mówiąc jakie mam zdanie o płycie więc jakoś analizować nie będę.
somekind napisał(a):kolodent napisał(a):Gówno to kogo obchodzi prawdę mówiąc jakie mam zdanie o płycie więc jakoś analizować nie będę.
Szkoda tylko, że nie wszyscy zdają sobie sprawę z tej prostej prawdy, i prowadzą jakieś durne dyskusje o urojonej wyższości Prosto nad Salonem tudzież odwrotnie. Niektórzy nawet piszą recenzje i wystawiają punkty, a co gorsze inni się tym nadmiernie emocjonują.
Ta płyta do mnie nie trafia. Może dlatego, że nie mam 50 lat, wnucząt i rzadko bywam na weselach?
donkey napisał(a):"Nikt nie che być grzesznikiem, a każdy jest grzesznikiem", to wolę wesele córki
Bartos napisał(a):donkey napisał(a):"Nikt nie che być grzesznikiem, a każdy jest grzesznikiem", to wolę wesele córki
Ja odwrócę Twoją uwagę. Ostatnio Baron puścił w Trójce pod rząd Do Ani i Czarne Słońca. Po nich piosenkę co to jest wers, że pani nie jest w moim typie (chyba "dlaczego tak tu jest?). Z premedytacją to zrobił i chyba, żeby fanów wkurwić ...
donkey napisał(a):Pewnie tak, ja też nie mam wnucząt i 50 lat, ale jak słyszę Niejeden, jak to idzie:
"Nikt nie che być grzesznikiem, a każdy jest grzesznikiem", to wolę wesele córki
Leavandor napisał(a):Czy to przypadkiem nie Człowiek-łoś się tu wypowiada?
Leavandor napisał(a):Czy to przypadkiem nie Człowiek-łoś się tu wypowiada?
http://www.youtube.com/watch?v=cj0kQMRxdFs
amerykanin napisał(a):Tak, to on, tylko na filmie trochę lepiej wygląda niż w rzeczywistości. YouTube odmładza.
Bullet napisał(a): Co to za koleś?! Rozbroił mnie...![]()
somekind napisał(a):donkey napisał(a):Pewnie tak, ja też nie mam wnucząt i 50 lat, ale jak słyszę Niejeden, jak to idzie:
"Nikt nie che być grzesznikiem, a każdy jest grzesznikiem", to wolę wesele córki
Zamiłowanie do discopolowych rytmów jest przynajmniej bardziej zrozumiałe niż szukanie siódmego dna we wzorze na spodniach.
Bullet napisał(a):Nieprawda. Łoś nosi charakterystyczną czapkę. Zawsze. Jak Chuck Norris!
Pozdro
Leavandor napisał(a):Bullet napisał(a):Nieprawda. Łoś nosi charakterystyczną czapkę. Zawsze. Jak Chuck Norris!
Pozdro
No tak, bym zapomniał... Chodzi oczywiście o jarmułkę?
agt napisał(a):Leavandor napisał(a):Bullet napisał(a):Nieprawda. Łoś nosi charakterystyczną czapkę. Zawsze. Jak Chuck Norris!
Pozdro
No tak, bym zapomniał... Chodzi oczywiście o jarmułkę?
nie, to akurat mój przypadek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości