kolend napisał(a):@Slaw
jak nie wiadomo o co chodzi - to chodzi o pieniądze
taki Sobota by po prostu nie przedłużył poprzedniego kontraktu, gdyby nie wpisano w nim klauzuli, albo chciałby o większą pensję
kolend napisał(a):Ale myslisz, że jak było? Albo przechodzę i wpiszecie klauzulę, albo nie przechodzę. Wtedy Legia wynegocjowała wysoką klauzulę jak na chujowego napastniko-skrzydłowego który w polskiej ekstraklasie jeszcze nic nie pokazał. 2 bańki euro za takiego obszczymurka. A tu się okazało, że mało co pół roku później ktos by te 2 bańki zapłacił, nigdy nie wiesz... Menago cwani są. A reszta młodych z Legii, która ma klauzule (z tego co pisano Kosecki jakoś 2.5, Łukasik czy jakoś tak ok 2) - kontakty im się kończyły i tatuś Kosy by gdzieś go upchnął w Hiszpanii czy Turcji.
Z resztą... czy oni są serio więcej warci? Abstrahując od wyniku, to widziałeś pewnie co i jak grała Steaua? Technika tamtych kolesi? Pierwsza połowa przypominała mi rewanż Wisły z Cypryjczykami.
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):A nie mówiłem?
Jaaasiek napisał(a):No to po Śląsku, 6 goli nie strzelą.
Jaaasiek napisał(a):Nie, Łosiu, liczyłem, że strzelą trzy. Ale dzisiaj gra ten Śląsk z drugiej połowy meczu w Sevilli. Niestety.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 157 gości