Marian Bączek napisał(a):Do wszystkich obecnych na koncercie mam pytanie. Jak wam się podobał basista zespołu WU-HAE? (grali jako saport:P)
Poza tym, że jest to piękny uroczy mężczyzna to chodzi mi o walory muzyczne))
Barti napisał(a):Nagrania (...) są robione tym samym sprzętem przecież (?), a nie sądzę, żeby to same nagrania coś zniekształcały.
ron oczywistek napisał(a):Hmmm tak właśnie się zastanawiam dlaczego Wuha bez Skwara gra ostatnimi czasy, ale tam to chyba w ogóle jest niezła karuzela jeśli o skład chodzi.
dwaeuro napisał(a): Co do składu to prawda, że ciągle się zmienia, ale chyba na reszcie czynnik ludzki jest na plus i nie będzie ulegał zmianom przez najbliższe lata, albo przynajmniej miesiące
ron oczywistek napisał(a):(...) Aha i jeszcze jedno jak dla mnie zdecydowanie za krótko Wuha w Opolu
Lucky_Luke napisał(a):(...)Pozdro dla Bulleta i nie zapomnij wcisnac guzika Record(...)
Lucky_Luke napisał(a):W nagraniu z Opola też nie ma cudów bo troche bas zniekształcony - myślałem że mikrofony nie wyrabiają ale nie może być, nie było tak głośno i były w okolicy konsoli Kajetana chociaż kto wie...
Lucky_Luke napisał(a):niech Bulo się pochwali co zarejestrował.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 80 gości