może po prostu chcą to w jakiś sposób sformalizować.
teraz wójek czas na Ciebie.
Jedras napisał(a):Coś się jednak zmienia. Wg info z fejsa można tworzyć alternatywne klipy artystów ze "stajni" sp, z tym że wcześniej muszą mailową weryfikację;)
wójek napisał(a):gurt- jeśli o mnie chodzi, to mam teraz inne rzeczy na głowie, a "nowy wspaniały pomysł" pana pietrzaka i tak nie odblokuje mi konta na jutubie przez pół roku, więc chuj w to, ogólnie mam wrażenie, że kult na tym najbardziej traci, czytałem w innym temacie, jak napisałeś, że pan pietrzak popsuł okładkę singla ostatniego, ja ogólnie mam wrażenie, że rzeczy spod jego złotych dłoni (głównie okołokazikowych rzeczy) psują cały wizerunek, takie to na siłe i wychodzi tandeta i zacytuję "pawia dupa"
kontener22 napisał(a):Bardzo nieładnie postępują, większość zagranicznych kapel nie robi takich hec z teledyskami, w efekcie mają na YT świetne, fanowskie teledyski, na których co prawda nie zarabiają, ale są dzięki nim przecież promowani...
wójek napisał(a):a że nie wszystko złe, pozwolę sobie podzielić się komentarzem niejakiego dr. yry (może niektórzy kojarzą;) odnośnie mojej wersji prohibicji:
"Krzysztof Radzimski
no i git - fajnie, że nasz kawałek zainspirował kogoś do poświęcenia w sumie pewnie sporo czasu, zeby wykonać swoją wersję klipudoceniam i gratuluję!
"
koniec cytatu, a tu dideło o którym mowa:
http://www.youtube.com/watch?v=LKEPf4qh-Hc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 125 gości