leroyanabel napisał(a):dokładnie: internet pozwala nam agitować i starać się wyeliminować tych starych systemowców od koryta.
mam nadzieję, że przed wyborami parlamentarnymi Kukiz i Korwin dogadają się i wystawią wspólne listy kandydatów to byłaby wielka sznsa na zmiane, dobrą zmianę
Holba napisał(a):Kazdy bedzie musial 10 zdrowasiek jebnac przed praca, szkola czy tam zlobkiem?
Jaaasiek napisał(a):Rzadko oglądam te ustawione przepychanki, ale w końcu jest jakiś polityk, który przekonuje. To co Zandberg zrobił dzisiaj z Przemusiem "Policja mnie bije" Wiplerem podczas debaty to była prawdziwa masakra a nie te wyimaginowane wśród sympatyków JKM. Szkoda tylko, że jest on skrajny w drugą stronę, bo chłop ma więcej we łbie niż te wszystkie kukiełki typu Kukiza, Stonogi czy Korwina.
Natomiast Jaruś Kaczyński powoli się rozpędza i w TV TRWAM powiedział jaki system wartości będzie promowany w Polsce. Zgadnijcie.
wilkmaciej napisał(a): Słyszałem, że jak wybory wygra Duda, to będzie 100 godzin religii w szkole w tygodniu, obowiązkowe msze oraz natychmiastowa wojna z Rosją. Nie wiesz co tam sie dzieje w tej sprawie może? Zastanowiłeś się może przez chwilę, dlaczego neokomunista z dupy jest tak pompowany przez media Tobie podobne?
sevs napisał(a):Zmarnowane następne 4 lata Polski
Dobranoc
Pistacje 40,56
PO 17,98
Ciasteczka 10,39
Muszki - 7,45
Jabłka 5,89
na 16:00
17:30
Pistacje 41,1
Pomidory 23,0
Ciastka 9
muszki 6
jabłka 5
swetry 6
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 96 gości