Pistacje 39,6
Pomidory 23,5
Ciastka 8,8
Swetry 7
Zlewaki 6,6
Arbuzy 5,2
Muszki 4,7
Marks 3,8
mniej wiećej +/- 1-2%
Pistacje 39,6
Pomidory 23,5
Ciastka 8,8
Swetry 7
Zlewaki 6,6
Arbuzy 5,2
Muszki 4,7
Marks 3,8
mniej wiećej +/- 1-2%
Jedras napisał(a):Dobrze, że będą dawać te 500 ziko na każde dziecko:P Mam nadzieję, że pierwsza wypłata będzie w listopadzie bo akurat Fallout 4 wychodzi;)))
redhead napisał(a):Polacy to przewrotne społeczeństwo i nigdy nie głosują ZA a PRZECIW czemuś/komuś.
Jedras napisał(a):redhead napisał(a):Polacy to przewrotne społeczeństwo i nigdy nie głosują ZA a PRZECIW czemuś/komuś.
Bardzo trafne spostrzeżenie, podoba mi się i faktycznie chyba coś w tym jest.
Mnie marzy się jeszcze, żeby z sejmu poleciało jeszcze PSL;)
tomekT.T napisał(a):Internet jako Agora, która może pomieścić wszystkich mających prawo udziału w bezpośredniej demokracji. Dezynsekcja i deratyzacja polityki. Za jednym zamachem pozbycie się idiotów i życiowych nieudaczników, którzy uwili sobie nory w parlamencie a także naturalna eliminacja wyborców, których poziom intelektualny i uzależnienie od ścierwa serwowanego przez media skutkuje coraz bardziej ekstrawaganckimi wynikami kolejnych głosowań.
amerykanin napisał(a):wilkmaciej napisał(a): Słyszałem, że jak wybory wygra Duda, to będzie 100 godzin religii w szkole w tygodniu, obowiązkowe msze oraz natychmiastowa wojna z Rosją. Nie wiesz co tam sie dzieje w tej sprawie może? Zastanowiłeś się może przez chwilę, dlaczego neokomunista z dupy jest tak pompowany przez media Tobie podobne?
O wojnie nie słyszałem,ale o wielu innych tak. Może zajmij się rzeczywistością.
http://mamprawowiedziec.pl/strona/polit ... /obietnice
wilkmaciej napisał(a):Najważniejsze, że Polska jest wreszcie wolna od lewackiej zarazy:):)
Gdyby zamiast PSL wszedł Korwin, moglibyśmy niemal ogłosić koniec ery postkomunizmu w Polsce. No ale nie można mieć wszystkiego.
wilkmaciej napisał(a):No ale to ja proponuję się zająć rzeczywistością, a nie straszyć PISem.
Jak pokazuje bowiem elekcja Dudy, straszenie jest z dupy wziętą medialną nagonką.
Jaaasiek napisał(a):Przecież PiS, oprócz światopoglądu, to jest chyba jeszcze bardziej lewacki niż Zjednoczona Lewica
Jaaasiek napisał(a):Elekcja Dudy póki co nie pokazała nic, a zwłaszcza dialogu z istniejącym rządem (co jest raczej jednym z jego obowiązków). Teraz ma szansę odciąć się od partii raz na zawsze i dopiero teraz pokaże czyim tak naprawdę jest prezydentem - PiSu, czy wszystkich Polaków, bez względu na sympatie polityczne.
Jaaasiek napisał(a):A straszenie PiSem się bierze nie z dupy, tylko z doświadczenia z 2005.
Jaaasiek napisał(a):Tyle, że tym razem może faktycznie się zmienili, ale na pewno będą samodzielnie rozliczeni i tym razem nie zwalą już na nikogo jak nie wyjdzie.
donkey napisał(a):Wolę lewacką zarazę od korwinowskiego ścierwa. Amen.
redhead napisał(a):Niemniej nadal uważam niezmiennie, że to wszystko jest jedna formacja nadzwyczaj pasożytnicza, więc różnicy specjalnie i tak nie ma kto w tym chlewie zasiądzie i kręcić będzie lody.
Każda władza niezależnie od koloru najpierw dba o siebie. A potem gdzieś na końcu o społeczeństwo (jeśli w ogóle).
redhead napisał(a):Największy sukces tych wyborów - brak sld+palikociątek.
redhead napisał(a):ZSL bez pawlaka, burego i piechocińskiego szybko zostanie wchłonięte przez PiS (mam nadzieje), która jest de facto od teraz reprezentantem wsi w chlewiku. I to jest zapewne cel Jarka na pierwsze pół roku. Chwała mu za to aby zlikwidować ZSL. Wreszcie. Najbardziej szkodliwa formacja ostatnich 30 lat w Polsce.
redhead napisał(a):Co to znaczy prezydent wszystkich Polaków. To debilne hasło które NIGDY się nie sprawdzi. Po prostu.
Duda nie ma być prezydentem wszystkim Polaków. Wystarczy że będzie skutecznym, aktywnym Prezydentem i nie będzie siebie i Polski przy okazji kompromitował.
redhead napisał(a):A PO wcale źle nie wyszła. PO+N=31% nieźle jak na 8 lat nierządów. Gdyby Petru nie stworzył N to PO zrobiłaby lepszy wynik i więcej mandatów (d`Hondt się kłania 24% i 7% osobno przekłada się na mniej mandatów niźli 30% razem).
Podobnie jakby Korwin dogadał się z Ciastkiem to dostali by coś koło 14-15% a tak 723 tysiące głosów Korwina poszło z dymem. Stracone głosy niestety.
redhead napisał(a): Nie ma szkodliwszej partyji w historii 3rp od ZSL.
gad napisał(a):PSL nie zostanie wchłonięte przez PiS. Z PSLem jest tak, że wystarczy, że sami na siebie z rodzinami zagłosują i już te 5% mają. PSL jest zbyt silna w terenie, żeby dać Cię wchłonąć PiS. Za dużo działaczy lokalnych ma do stracenia, żeby mogli sobie pozwolić na rozpad. Oni wystarczy, że w Sejmie będą i już jest okej. Prawdziwy biznes to się w gminach kręci i to tam mają prawdziwą władzę.
slaw napisał(a):sam na to wpadłeś?redhead napisał(a): Nie ma szkodliwszej partyji w historii 3rp od ZSL.
donkey napisał(a):wilkmaciej napisał(a):Najważniejsze, że Polska jest wreszcie wolna od lewackiej zarazy:):)
Gdyby zamiast PSL wszedł Korwin, moglibyśmy niemal ogłosić koniec ery postkomunizmu w Polsce. No ale nie można mieć wszystkiego.
Korwin to miał mieć, z tego co pamiętam, 15% procent, a ma jak mówiłem ponad rok temu 4-5%.
Dobrze, że jeszcze lewacka zaraza jest w Szwecji i w Norwegii. Wolę lewacką zarazę od korwinowskiego ścierwa. Amen.
Jaaasiek napisał(a):Kamiński został ułaskawiony przez Dudę... Dubieniecki pewnie w kolejce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 120 gości