Liga Majstrów

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Liga Majstrów

Postprzez wr » 24 paź 2012, o 16:45

Lewandowski w Premiership? Dobre żarty :D
Echo wyje "łuuu" i straszy...
Wilkami, wojnami, kryzysami, kredytami, szaleńcami za sterami, ruskami, żydami, gejami, brudasami, rękawami z asami, forami ze specami, nocami z babami z wąsami

ratunku

Postprzez uve » 24 paź 2012, o 16:59

radush napisał(a):Trzeba się cieszyć że i takiego mamy, bo coś tam sobą reprezentuje. Dziś ciekawe starcie właśnie BVB z Królewskimi. Jakieś typy? Według mnie dużo zależy od dyspozycji wielu graczy, bo jeśli mocniej będzie na ławce niż w polu to nie wróżę dobrej gry.

Ja nie mówię, że nie mamy dobrych. Lewandowski jest jednym z lepszych napastników Bundesligi.
Ale też trzeba twardo stąpać po ziemi i nie przymierzać od razy do MU czy Realu (jeden już w Realu siedział dwa lata), bo jednak do czołówki napastników klasy światowej jeszcze mu wiele brakuje.
A co do samego meczu? Chciałbym żeby wygrała BVB (mimo kilku osłabień) i pokazała Realowi, że zespół, podkreślam zespół nie zbieraninę 11-stu "gwiazdorów" - przepraszam 10-ciu, bo Casillas się do nich nie zalicza - tworzy się przez parę lat, a nie wydając setki milionów euro w krótkim odstępie czasu

Postprzez Jaaasiek » 24 paź 2012, o 19:31

uve napisał(a):
radush napisał(a):Trzeba się cieszyć że i takiego mamy, bo coś tam sobą reprezentuje. Dziś ciekawe starcie właśnie BVB z Królewskimi. Jakieś typy? Według mnie dużo zależy od dyspozycji wielu graczy, bo jeśli mocniej będzie na ławce niż w polu to nie wróżę dobrej gry.

Ale też trzeba twardo stąpać po ziemi i nie przymierzać od razy do MU czy Realu

Co chłopu bronisz, posiedzi 2 lata na kasie to od razu zatęskni za boiskiem.
uve napisał(a):A co do samego meczu? Chciałbym żeby wygrała BVB (mimo kilku osłabień) i pokazała Realowi, że zespół, podkreślam zespół nie zbieraninę 11-stu "gwiazdorów" - przepraszam 10-ciu, bo Casillas się do nich nie zalicza - tworzy się przez parę lat, a nie wydając setki milionów euro w krótkim odstępie czasu

No przepraszam, ale Arbeloa, Modrić czy Alonso to są gwiazdorzy? No nie przesadzajmy... Jeśli tak, to Casillasa jak najbardziej należy do nich zaliczyć.
Obrazek

Postprzez uve » 24 paź 2012, o 19:55

Jaaasiek napisał(a):
uve napisał(a):A co do samego meczu? Chciałbym żeby wygrała BVB (mimo kilku osłabień) i pokazała Realowi, że zespół, podkreślam zespół nie zbieraninę 11-stu "gwiazdorów" - przepraszam 10-ciu, bo Casillas się do nich nie zalicza - tworzy się przez parę lat, a nie wydając setki milionów euro w krótkim odstępie czasu

No przepraszam, ale Arbeloa, Modrić czy Alonso to są gwiazdorzy? No nie przesadzajmy... Jeśli tak, to Casillasa jak najbardziej należy do nich zaliczyć.

Już nie bądźmy aż tak skrupulatni ;) chodziło mi o to, że większość składu to są pokupowane gwiazdki, które wyszkolił kto inny i wybiły się w innych klubach, że już nie wspomnę o braku wychowanków, a np. taki Gotze czy nawet Lewandowski dopiero w BVB się rozwinęli.
Akurat do Alonso nie mam żadnych zastrzeżeń - jako jeden z nielicznych (mimo niechęci do Realu) prezentuje się najlepiej z nich wszystkich. Gra ostro, ale przeważnie czysto i nie udaje rozkapryszonych dziewczynek, które po lekkim pchnięciu zwijają się z bólu jakby im co najmniej nogę urwało, a chwilę wcześniej wchodzili przeciwnikowi dwoma wyprostowanymi nogami i wtedy było fair.

Postprzez Jedras » 24 paź 2012, o 20:15

Ja liczę tylko, że BVB vs Real to będzie dobry mecz. Wyniku nie obstawiam bo jest mi obojętne kto wygra, ale z zasady jestem za słabszymi (wg Borussia);)

Postprzez Jaaasiek » 24 paź 2012, o 20:37

uve napisał(a):Gra ostro, ale przeważnie czysto i nie udaje rozkapryszonych dziewczynek, które po lekkim pchnięciu zwijają się z bólu jakby im co najmniej nogę urwało, a chwilę wcześniej wchodzili przeciwnikowi dwoma wyprostowanymi nogami i wtedy było fair.

Chyba sobie pomyliłeś Real z innym klubem z Hiszpanii, chociaż nie powiem taki Pepe czy Marcelo potrafią przyaktorzyć (nie tylko oni zresztą), ale gdzie im do kolegów z Katalońskiego Teatru Upadku...
Obrazek

Postprzez uve » 24 paź 2012, o 20:42

Jaaasiek napisał(a):Chyba sobie pomyliłeś Real z innym klubem z Hiszpanii, chociaż nie powiem taki Pepe czy Marcelo potrafią przyaktorzyć (nie tylko oni zresztą), ale gdzie im do kolegów z Katalońskiego Teatru Upadku...

Nie powiem, mimo tego iż jestem zwolennikiem Barcelony, niekiedy zachowanie tych piłkarzy mnie irytuje. Jednak to nie dzięki tym symulacjom zdobyli to co zdobyli.
Ale odłóżmy te rozważania na bok i delektujmy się LM ;)

Postprzez Jaaasiek » 24 paź 2012, o 21:33

Niezły mecz, skuteczny Lewandowski i skuteczny Ronaldo :) 1:1 i żadna z drużyn nie dominuje aż tak bardzo
Obrazek

Postprzez uve » 24 paź 2012, o 21:37

Jaaasiek napisał(a):Niezły mecz, skuteczny Lewandowski i skuteczny Ronaldo :) 1:1 i żadna z drużyn nie dominuje aż tak bardzo

To fakt. Dobre tempo, akcja za akcję. Takie widowiska dobrze się ogląda i jeszcze się lepiej słucha bez zbędnych zachwytów p. Szpakowskiego ;)

Postprzez kolend » 24 paź 2012, o 22:00

no Laskowski jest dobry, szpaka bije na łeb, ale to szpak jest jego szefem i on decyduje, poza tym podobno go nie lubi, dlatego np na ME wypychał go byle dalej od siebie po mniej hitowych meczach

Postprzez Jedras » 24 paź 2012, o 22:10

No i takie mecze miło się ogląda :-)

Postprzez Nikos » 24 paź 2012, o 22:10

No to jest 2:1 :))
Piszczek i Lewandowski lepiej niż z Anglią :P

Postprzez radush » 24 paź 2012, o 22:53

uve napisał(a):

Ja nie mówię, że nie mamy dobrych. Lewandowski jest jednym z lepszych napastników Bundesligi.
Ale też trzeba twardo stąpać po ziemi i nie przymierzać od razy do MU czy Realu (jeden już w Realu siedział dwa lata), bo jednak do czołówki napastników klasy światowej jeszcze mu wiele brakuje.

I tutaj się z tobą zgodzę. Jak dla mnie jego miejsce na obecnym poziomie jest ciągle w BVB. Jeszcze jeden, dwa dobre sezony i może myśleć o przeprowadzce.

Postprzez sem » 24 paź 2012, o 23:07

Lewandowski w swoim stylu - trochę ustawiania się bez sensu, ale bramka bardzo ładna (precyzyjnie prowadzona piłka, jak przyklejona do nogi i idealny strzał pomiędzy Casillasa a słupek) i przy drugim golu też miał udział - odwracał uwagę bramkarza i bardzo ładnie piłkę przepuścił.
Piszczek też bardzo dobrze, w drugiej połowie bardzo pewnie krył CR7, w pierwszej niestety to jego zabrakło przy golu dla Realu - gdy Cristiano zbliżał się do pola karnego, Piszczek wracając dopiero przekraczał połowę boiska. Chociaż, jeśli dostaje zadania ofensywne, to ryzyko, że nie zdąży wrócić po akcji jest wkalkulowane w jego grę i wtedy jego rolę w obronie powinien przejąć ktoś inny. Dobrze, że po tej sytuacji Piszczek się nie zniechęcił do wychodzenia z akcjami i w drugiej połowie ładnie się podłączał.

Postprzez Jaaasiek » 24 paź 2012, o 23:33

No ale to właśnie było zadanie Bendera, kiedy Piszczek wchodził skrzydłem, żeby go asekurować w obronie, bo wiadomo, że żaden piłkarz nie jest szybszy od precyzyjnego wyprowadzenia piłki i nie zdąży wrócić na własną połowę.
Obrazek

Postprzez LUCAS » 25 paź 2012, o 08:10

ale wczoraj sypnelo niespodziankami w lidze mistrzow - city przegralo dosc wyraznie, montpellier, arsenal
DLACZEGO SA TAKIE PIEKNE,
DLACZEGO TAK ZLE DLA LUDZI,
DLACZEGO MOJE BIESZCZADY,
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez kroy » 25 paź 2012, o 23:34

W Atenach najlepsza samobójcza akcja świata :D
A ja widzę, że świat już prawie runął...
i co? i mam, kurwa, dobry humor

Postprzez Zbychoo » 26 paź 2012, o 00:40

kroy napisał(a):W Atenach najlepsza samobójcza akcja świata :D

Zarzuć jakimś linkiem do tej akcji.

Postprzez kroy » 26 paź 2012, o 01:00

A ja widzę, że świat już prawie runął...
i co? i mam, kurwa, dobry humor

Postprzez LUCAS » 26 paź 2012, o 08:35

kroy napisał(a):W Atenach najlepsza samobójcza akcja świata :D

co z tego jak potem wyrownali - a mialo byc tak pieknie
DLACZEGO SA TAKIE PIEKNE,
DLACZEGO TAK ZLE DLA LUDZI,
DLACZEGO MOJE BIESZCZADY,
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez Jedras » 6 lis 2012, o 21:30

Postprzez uve » 6 lis 2012, o 21:33

Jedras napisał(a):http://www.drhtv.com.pl/drhtv3.html

Real vs Borussia;)

Ciekawe jak sobie poradzi Borussia na Santiago Bernabeu.
Mam nadzieję, że mecz będzie co najmniej tak ciekawy jak ostatni w Dortmundzie.

Btw. właśnie oglądam stream ze SkySports i z dużym szacunkiem się wypowiadali nt. Lewandowskiego

Postprzez Jaaasiek » 6 lis 2012, o 22:13

Goool~!!!! Marcxo Reuss!!!! :)

Lewy piękna asysta :)
Obrazek

Postprzez Jaaasiek » 6 lis 2012, o 22:30

2:1 Borussiaaaa!!!!! :) Gotze! :)
Obrazek

Postprzez Jedras » 6 lis 2012, o 22:41

Mecz co najmniej tak dobry jak ten pierwszy w Dortmundzie:)

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM